Αποτυχημένα πεσίματα

επίσης αν ξεγυμνώσεις τον εαυτό σου από την αρχή μετά δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον. (Βέβαια αργότερα αποκαλύπτονται και άσχημες πτυχές αλλά είναι όλα μέσα στο παιχνίδι)

Παπαρδέλα τώρα που πλησιάζουν απόκριες πήγαινε στην ομορφότερη κοπέλα και ρώτα την τί έχει ντυθεί? Μη την αφήσεις να σου απαντήσει, έχει ντυθεί γυναίκα της ζωής σου.

Ατάκα φίλου που έπιασε σ’ εναν καλό βαθμό.

Σοφά λόγια(του παπαρδέλα και του worst στη αρχή)

έτσι είναι κατ’ εμέ. Τουλάχιστον προσωπικά δεν έχω μπορέσει ποτέ σε γκομενοδουλειά να είμαι από την αρχή ο εαυτός μου, είτε αυτή εξελιχθηκε σε κάτι άπαιχτο, είτε είχε άδοξο τέλος…

Εγώ απλά είμαι ο εαυτός μου, χωρίς να εντυπωσιάζω και πάντα χωρίς ατάκες. Άλλες φορές πιάνει άλλες φορές όχι. Δεν θα κάτσω ούτε να ασχοληθώ με ατάκες ούτε όμως με το να δείξω πόσο ψαγμένος είμαι σε διάφορα θέματα της ζωής μου. Και όσο για το ξεγύμνωμα ισχύει. Πρέπει να μην λές πολλά πολλά για τον εαυτό σου, γιατί μετά γίνεσαι βαρετός. Καλύτερα να αφήσεις την άλλη να τα ανακαλύψει. Οπότε άσε αυτήν να μιλά για τον εαυτό της. Αυτό έχει δύο ωφέλη. Και δεν ανακαλύπτει γρήγορα τα πάντα για σένα και νομίζει πώς είναι ενδιαφέρον και για αυτό κάθεσαι και την ακούς :lol::lol:

ναι αλλα εχει το μειονεκτημα οτι καθεσαι και την ακους… :lol:

Μπα δεν με πειράζει, παλιά ήθελα να γίνω ψυχολόγος :lol::stuck_out_tongue:

αρα εισαι απο τους λιγους τυχερους που για ενα διαστημα τουλαχιστον θα ανεχονται την κρεβατομουρμουρα ανετα!

Ναι ναι και ειδικά αν έχεις διαβάσει κάποια παραπάνω πράγματα σε αυτό το τομέα μπορείς να κάνεις θαύματα με το πώς να ‘χειραγωγείς’ τον τρόπο σκέψης τους. Οπότε τις καθησυχάζεις λίγο, γαμάς,κοιμάσε και το επόμενο πρωί την κάνεις για τη δουλειά. Όχι εντάξει πλάκα κάνω. :stuck_out_tongue: Όταν φτάσεις στο σημείο να παντρευτείς σημαίνει πως αυτή που θα παντρευτείς δεν θα [U]μουρμουρά στο κρεβάτι για πίπες[/U]. Αλλιώς γιατί να την παντρευτείς;

αν βγάλεις από την εξίσωση το “μουρμουρά” και κρατήσεις το “κρεβάτι” και τις “πίπες” κάτι γίνεται

Ειδικά το δεύτερο είναι άκρως σημαντικό. Ακόμα και για να γίνει σωστό το πρώτο

Πώς αντέδρασε η κοπελιά;:lol:

δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα αυτο το σπελ.

και αν δε πεις για τα ενδιαφεροντα σου τι θα πεις εσυ δλδ?

Για τις βυζάρες της.

-γεια κωστας!
-Αφροξυλανθη!
-απο που εισαι?
-Απο την Λαρισσα απο ενα χωριο,την Βερδικουσσα.
-Αχααα! δε το ξερω!
-Εσυ?
-Απο σαλονικα μωρε(δειχνοντας το πουλι μου με τον δεικτη)
-Α ωραια
-Σπουδαζεις?
-Ναι,νομικη
-Τι ετος?
-7
-ΧΑ αργεις και συ ε?
-Ε ετσι πρεπει,δεν αγχωνομαι.Εσυ σπουδαζεις?
-Ναι γεωπονος.
-Ετος?
-6
-Χα και συ δυσκολιες στο διαβασμα?
-δε βαριεσαι μωρε!
-Ετσι! τι να κανουμε!ανθρωποι ειμαστε.
-Βασικα εχεις μεγαλα αληθωρα και ομορφα βυζια
-Θελω να κανω σεξ μαζι σου.

εντ οφ στορυ.

Πάμε μωρή Βερδισκουσάρα όνειρο!!

[COLOR=“White”]…[/COLOR]

πολλα κιλα αρχιδια detected.:stuck_out_tongue:

θα της πω οτι εχει ωραια ματια και με εχει αναψει φωτιες…

Seriously?