Αποτυχημένα πεσίματα

Μη φανταστείς, απλά η τύπισσα σκάλωσε τρομερά, πάει να τον προσπεράσει, επιστρέφει και του μιλάει και παίζει απλά μια γνωριμία. Κι εγώ δε το περίμενα καθολου, αλλα πατρινό καρναβάλι για τα καρναβάλια και η τύπισσα

μακριά απο βερδικουσσα…κάτι πίνουν εκεί…δεν θέλουν επαφές με την τεχνολογία , κρύβονται στα βουνά οταν έρχεται μια, και καλά, ημερομηνία που είναι το τέλος των πάντων(2000,2012)

• που μπορώ να πάρω τηλέφωνο στο χωριό? που έχετε καρτοτηλέφωνο?
  • δεν έχουμε.τα ξηλώσαμε γιατί είναι του σατανά.!
  • :expressionless: εεεμ, δηλαδη?
  • δουλεύουν με κάρτα που είναι του σατανά…δεν είναι με κέρματα

Χαχαχαχαχαχα σοβαρά τώρα; Υπάρχουν ακόμα τέτοια μέρη; Πρέπει να πάω εκεί, να δώ τη φάση :stuck_out_tongue:

Ναι υπάρχουν… το 1/4 των οικογενειών στην περιοχή ειναι πολύτεκνοι(4+ παιδια) με την πλειοψηφία να είναι στα 6-9 παιδιά.!!
και το παιδί που μούτζωσε τους επισήμους στην παρέλαση της λαρισας, απο εκει είναι…εχει 15 αδέρφια.!

το 2000 ειχε πάρει κάμποσους απο τους άνδρες της περιοχής ενας τηλεπαπας και εγκαταστάθηκαν στο βουνό περιμένοντας το τέλος του κόσμου #-o

μαλακα το μερος που ανεφερα ηταν τελειως random,αληθεια:|

μου ηρθε λαρισσα στο μυαλο και μετα γκουγκλαρω ενα χαρτι της θεσσαλιας για να πω ενα κωλοχωρι και ειδα πρωτη την βερδικουσσα.

χαχαχα…δεν πειράζει…έδωσα αυτές τις τρομερά χρήσιμες πληροφορίες :stuck_out_tongue:

τα ματια σου με καινε. λες να 'σαι μανεκενε?? :stuck_out_tongue:

και είναι και όλοι παλαιοημερολογίτες
εκεί ήταν που ο δήμαρχος ή πρόεδρος (δεν θυμάμαι) δεν έβγαζε τις καινούργιες ταυτότητες γιατί είναι του σέιταν

Να κανονίσουμε rocking εκδρομή εκεί πάνω, να ακούμε black metal, να βαφτούμε και ανάλογα κιόλας να δούμε πώς θα αντιδράσουν. Θέλω κάλτ καταστάσεις που θα μας κυνηγάνε με πυρσούς και τσουγκράνες :lol:

ειμαι μεσα απο τωρα.

Count me in. Ευκολα ομως.

Κι εγω μεσα!!!

εκει ειχα και την πιο τρομακτική εμπειρία εβερ…
βασικά σχεδόν εμπειρία,
14 ετων βρέθηκα να τρώω με μια οικογένεια εκει…
είμαστε 10 άτομα στο τραπέζι,ησυχία απο όλους, και γυρίζει ο μεγαλύτερος και με κοκαλωμένο βλέμμα με δείχνει και λέει με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ανατριχιαστική φωνή: [B]αυτός ειναι κακός άνθρωπος.!!
[/B]
έχουν περάσει 15 χρόνια και δεν το εχω ξεχάσει…ακόμη ανατριχιάζω

*επίσης υπάρχει μια ιστορία που μου έχει πει η κολλητή μιας φίλης μου, που αν ειναι αλήθεια, παίζει χοντρό πρόβλημα εκει… 3 αποβολές της μητέρας της, μέχρι που βρήκαν κριμένες κούκλες με καρφίτσες στο υπόγειο .!! μετά απο την ανακάλυψη η μητέρα της κατάφερε και κράτησε παιδί και την γέννησε :expressionless:
**βασιλιάς του οφ τοπικ

Kαι μετά από όλα αυτά ξαναπάτησες στο χωριό των μάγων; …:?

Να μαζεψουμε λεφτα να φερουμε τους Mayhem εκει πανω.

εσυ τι λες ? :lol:

Η να ντυθουμε εμεις Μayhem…μπλουζακια με πενταλφες και αναποδους σταυρους, κρεμαστα και δαχτυλιδια με πενταλφες και νεκροκεφαλες, στα χερια καρφια, ζωνες με σφαιρες στη μεση, corpsepaint και απο τα αυτοκινητα που θα παμε εκει, να ακουγεται στο τερμα το “De Mysteriis Dom Sathanas”, την ωρα που εμεις θα κανουμε headbanging, κερατακια και θα φωναζουμε ακαταλαβιστικες πιπες και βρισιες με death growls!!!

Αν γινει αυτη η εκδρομη θα ειναι το highlight του ροκινγκ ολα αυτα τα χρονια!!!:smiley:

Οχι τοσο αγρια πραγματα.

Εγώ λέω ότι έκανες αυτό, που θα έκανα και εγώ στη θέση σου (…) Μάντεψε!!! :stuck_out_tongue:

εχω λιωσει στο γελιο με τις τελευταιες σελιδες…:lol::lol::lol: