Ελπιζω να εισαι μεσα για την εκδρομη στους Βερδικουσσαιους…
Και μια προταση στο πνευμα του thread: Οταν με το καλο παμε εκεινη την εκδρομουλα, να δοκιμασουμε να την πεσουμε σε καμια ωραια κοπελιτσα εκει…να δουμε αντιδρασεις και να 'χουμε και υλικο για μελλοντικα ποστς!!!
νομιζω αν στειλει καποιος mail σε kerry την κατασταση που επικρατει εκει περα,μαλλον θα αλλαξουν γνωμη οι slayer και θα γινει ακομη ενα εκτακτο big four.
Kαλά, όχι ότι δεν ψήνομαι για την εκδρομή στη Βερδικούσσα, ψήνομαι, αλλά έχω μία απορία εδώ και κάτι σελίδες
… και μετά δε γίνεται αυτή βαρετή??? Τον πούλο, πάλι. Θα μου πεις, μπορεί ο πούλος να είναι το ζητούμενο, οπότε μαζί σου.
Παλιά το έκανα αυτό να μη μιλάω για τον εαυτό μου και να είμαι μυστηριώδης και να ακούω τους άλλους, αλλά μετά βαρέθηκα να ακούω μαλακίες, προτιμώ να τις λέω εγώ. Εντέλει.
Είναι που είμαι ψυχολόγος.
εγω προσωπικα για πλακα το ειπα. γουσταρω να ακουω την αλλη γτ δεν μπορω με τα βλητα. και μοντελο να ειναι αν ειναι χαζη ξενερωνω οποτε πρωτα καθομαι κ ακουω! :lol:
Ρε συ Almighty C μην τα πέρνεις στα σοβαρά.:lol: Εννοείται πώς είναι καλό να μιλάνε και οι δύο σε μια σχέση σταδιακά και να ξετυλίγεται έτσι το νήμα. Αστειευόμουν φυσικά και υπερέβαλα πρίν :lol: