Αποτυχημένα πεσίματα

Έτσι είναι κορίτσια… Και γι΄αυτό μερικοί γουστάρουμε περισσότερο ξένες κι έτσι8) :smiley: :roll:

κ κάποιοι άλλοι σκοτώνουν παιδάκια στην Ζιμπάμπουε… αν ψάξεις, θα βρεις χίλια δύο χειρότερα σκηνικά. το γεγονός ότι κάποιος είναι χειρότερος, δεν κάνει εσένα καλό όμως. και το επίπεδο του ανθρώπου στα ζόρια φαίνεται, στην αγάπη όλοι είμαστε οκ…

ας πω κ κάτι για τα αγόρια μιας κ έχω όρεξη

αυτός που δεν την πέφτει, θα σωρρεύει περισσότερα ποστ στο φόρουμ, απ’ότι γυναίκες στο κρεβάτι του. ότι κ να μας έχουν κάνει, αν δεν την πέφτεις, χαϊρι δεν βλεπεις, ιδιαίτερα σε μεγαλύτερες ηλικίες… wait n see επίσης

Αυτό σπόντα για μένα είναι?:stuck_out_tongue:

Οι χυλόπιτες δε κοστίζουν, ας τις τρώμε κάργα. Καλό μας κάνουν: εμπειρίες και μεγαλύτερη άνεση απέναντι στις γυναίκες.

Μαλακα αν εχεις περισσοτερες γυναικες στο κρεβατι σου απο τα ποστ σου σου καθομαι επι τοπου.

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: δεν σου κάθομαι εγώ όμως :lol: :lol: :lol:

Μη βρίζεις ρε.

Το σωστο ειναι να πας να την πεφτεις σε αυτες που σε παιρνει , να 3ερεις τις δυνατοτητεσ σου βρε αδερφε. Οταν την παιφτουν γκομενες εχει πολυ γελιο:
Μικρο αλλα τραγικο:
Η κλασικη γκομενα του τμηματος η πολυ ωραια που σκαει παντα στην πενα ντυμενη και εχει απυστευτο τουπε.
Λοιπον , ειμαι εγω με ενα φιλο μ στο αμφι8εατρο και ερχεται κ κα8εται μπροστα μας με την φιλη της, κατα την διαρκεια του μα8ηματος εγω εχω πρη3ει τον φιλο μου και του μιλαω συνεχεια για διαφορες μαλακιες (κατι σκηνικα με τον γεωργατο και τον ροναλντο στην ιντερ και τον ρεχαγκελ στη ε8νικη και κατι κουλα αλλα να του λεω) καπως αλλαζει η κουβεντα και του λεω μια στιγμη , “μαλακα εχω να παω σε εκκλησια 3 χρονια” εντομετα3η η γκομενα ειχε στησει αυτι και ακουγε και γυρναει με κοιταει μ χαμογελαει και μ λεει "ε δεν εχεις και πολλα χρονια να πας " και μ 3αναχαμογελαει , και εγω με υφος “δεν μας γ***ς και εσυ τωρα” της λεω “ναι” 3ινιζω την μουρη μου και γυρναω στον φιλο μου.:lol: :lol: Εεεε η κοπελα εμεινε καγκελο εκεινη την στιγμη και οχι απλα δεν μ 3αναμιλισε απο τοτε με κοιταει κ με περιεργο τροπο."Τι ακουσα απο τον φιλο μ μετα :lol: "
Μερικες τετοιες τα 8ελουν… :stuck_out_tongue: 8)

Τέτοια να κάνεις και σιγά μην σου’ρχονται :stuck_out_tongue:

Τις του φόρουμ τις έριξε ήδη:!:

Μη μου ρίχνεις το ηθικό.

εγώ δεν έχω κάνει ποτέ αποτυχημένο πέσιμο γιατί είμαι φοβερός:!:

O montecristo εχει δικιο. Απο τη μια λεμε γιατι δεν κανουν κινησεις τα αγορια, και απο την αλλη οταν μας την πεφτει καποιος που δε μας αρεσει γινομαστε σκυλες και κακες. Δηλαδη αν καποιος την πεσει σε μια κοπελα με ομορφο τροπο κι ας μην ειναι ωραιος, δεν ειναι αναγκη να τον ταπεινωσει :confused: Κατι τετοια κανουν πολλα αγορια να γινονται μετα γουρουνια και μ@λ@κες.

Εξαιρουνται οι καγκουρες:!:

Ω ναι… Χθες το συζητουσαμε με δυο καλους μου φιλους μετα απο χθεσινο χαρακτηριστικοτατο παραδειγμα…

Και κατι ακομα, το θεμα δεν ειναι οτι δινουν ταπεινωτικες απαντησεις σε αυτους που δεν τους αρεσουν αλλα πολλες φορες και σε αυτους που τους αρεσουν!

Ισχύει

Αν κάποιος είναι ευγενικός μαζί σου, σου κάνει ένα κοπλιμέντο π.χ και δεν είναι φορτικός, τότε πρέπει κι εσύ να είσαι αντιστοιχα ευγενική μαζί του. Αν όμως, ο άλλος σου την πέφτει αγρια και με άσχημο τροπο, φυσικό δεν είναι να του τη πεις?:roll: Υπάρχουν κάποιοι που είναι πολύ εντάξει αλλά είναι και αλλοι που είναι εντελώς χυδαιοι και επίμονοι (και δε ξερω γιατί αλλα συνηθως ειναι μεγαλυτερης ηλικιας) Προσωπικά αν δω κάποιον πολύ ενοχλητικό, απλά δε μιλάω. (η Dimi_tallica της σιωπής:p ) και λήγει το θέμα εκεί.

οπως επισης συμφωνω ότι αρκετές γυναίκες πρωτα τα προκαλουν και μετά διαμαρτυρονται! Είναι ντυμένες-γδυμένες και μετά απορούν “μα γιατι μου την πέφτουν ετσι”. Μερικές φαίνεται ότι το επιζητουν.:roll:

:lol: :lol:
Οπως λεω σε καναν φιλο μου οταν βλεπω καμμια γδυμενη εξω: “Και μετα σου λενε οτι φταει ο βιαστης…” :lol:

Εγώ φοβάμαι να κάνω την πρώτη κίνηση…

το ξέρω.
σ’αγαπώ και σένανε,πολύ

πολυ μελο-ς εχεις γινει τελευταια να ουμε

Mια χαρά τα λέει ο Μόντε. Βέβαια, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό μόνο της Ελληνίδας…