Άκαρδα πλάσματα.
… Τι θέλετε τελικά, μπορείτε να μας πείτε και μας;
έχοντας ζήσει κ έξω , ένα έχω να πω…
η Ελληνίδα παίζει να είναι η μόνη γκόμενα, που όχι μόνο σε φτύνει, αλλά σε ταπεινώνει κ όλας…
και μετά γκρινιάζει που είναι κ μόνη της…
όταν τα έλεγε όμως αυτά ο Lonesome πέσαμε να τον φάμε!!! :lol: :lol:
μην σου πω πως τον ταπεινώσαμε κ όλας…
πχ το να σε λέει ρε κοπελιά ο άλλος “κούκλα κ θεά” κ να τον αποκαλείς “άσχημο κ ηλίθιο”, είναι τουλάχιστον αγενές… γνώμη μου πάντα
δεν μπορείτε να πείτε απλά ένα “δεν ενδιαφέρομαι”.?
και μην αρχίσετε πάλι για τους πέφτουλες - αυτοί εξαιρούνται - πολλά κ πολύ καλά παιδιά έχουν ταπεινωθεί χωρίς λόγο
Ναι, έχεις δίκιο. Ας πούμε εγώ, ενιωσα άσχημα που του το πα, αλλά ήταν πολύ χαζός. Στο σχολείο, όλο μου λεγε βλακείες μπροστά στους καθηγητές. Ρεζίλι με είχε κάνει… Τι να του λεγα?
Τι λένε οι γυναίκες πάνω στον βορρά monte? Φαντάζομαι τους λείπουν αρκετά απο τα κουσούρια που έχουν οι δικές μας… :roll:
οκ, είναι χαζός. αλλός χαζός, άλλος χοντρός, άλλος έχει ελιά στην μασχάλη. ότι κ να είχε το παιδί, πρέπει να τον ταπεινώσεις? σκέψου κάτι : σε αποθεώνει, δεν απαντάς, κ όταν τον κάνεις, τον βρίζεις. δλδ τι διαφορά έχει από το να σου έστελνε μνμ του στυλ “είσαι τσούλα” ? τελικά, that’s what you get when you’re falling in love (Bad Medicine - Bon Jovi)…
αντί να κολακευτείς κ να του πεις με τρόπο “δεν ενδιαφέρομαι”, του στυλ “έχω γκόμενο/δεν κάνω σχέση/είμαι μπερδεμένη” και άλλα τόσα που έχουμε ξανααναλύσει, τον ταπεινώνεις έτσι. αγάπησε το παιδί, τι να κάνει, να πέσει στο πηγάδι ?
άκου ένα μυστικό : κάνεις εσύ κάτι τέτοιο σε ένα άντρα στα 16 του, του κόβεις την φόρα κ είναι φοβισμένος μια ζωή. κάπου εκεί έξω, το ίδιο θα έχει κάνει κ μια άλλη σε ένα άλλο “χαζούλη” του σχολείου της, ο οποίος στα 20 του θα είναι ο υπεργκόμενος συμφοιτητής σου που θα σε γουστάρει κ θα τον γουστάρεις, αλλά δεν θα σου την πέσει ποτέ, επειδή εκείνη η άλλη του έκοψε κάποτε τα “φρύδια” με κάτι τέτοια σκηνικά…
what goes around comes around
και επειδή εσύ δεν θα βρίσκεις γκόμενο, θα βαρεθείς κ θα τα φτιάξεις με κανένα άλλο χαζούλη που θα είναι διαθέσιμος - εκδίκηση !! :lol: :lol: :lol:
το να είστε ευγενικές, δεν κοστίζει κάτι, ε
@tom waits: δεν έχουν το συγκεκριμένο κόλλημα, αλλά έχουν άλλα που δεν είναι της παρούσης…
Να αγιάσει το στόμα σου!
Eλληνιδα+κουσούρι=ενας μεγάλος έρωτας…
#-o Πωπω…Δίκιο έχεις! Τώρα είμαι ικανή να τον πάρω και να του ζητήσω συγνώμη!!8O
Και μετά πες του να τα φτιάξετε:p
Πολλά θες!! Ούτε με σφαίρες…[-X
Και επίσης να εξομολογηθείς και να μεταλάβεις στην Εκκλησία…
Ξέρεις κανέναν που θα το κανε?
Ενα συγγνωμη δεν θα εβλαπτε ειναι η αληθεια. Κριμα το παιδι. Δειξε ανωτεροτητα :Ρ
Αν σε παρηγορει βεβαια υπαρχουν και χειροτερα… Αλλου ειδους ταπεινωση που παλι δεν αξιζει.
επίσης σκέψου το άλλο
να έβαζες φίλη σου να ψαρέψει αγόρι που σε ενδιαφέρει κ εκείνος να έλεγε “είναι χοντρή κ άσχημη”. πως θα ένιωθες? πως θα ένιωθες αν το έτρωγες στην μούρη όπως ο τυπάκος ?
όταν κάποιος είναι “λίγος” για κάποιον, είναι σίγουρα κ “πολύς” για κάποιον άλλο. με το να πεις “δεν κολλάμε”, ο άλλος καταλαβαίνει πως δεν παίζει να γίνει τπτ κ προχωράει. με το να πεις “είσαι χαζός κ άσχημος” του δημιουργείς ένα κόμπλεξ που θα τον ακολουθεί. κ δυστυχώς αυτές οι χοντρές βλακείες γίνονται σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες …:? :?
btw κορίτσια γιατί γίνεστε τόσο bitches?:? πραγματικά χρειάζεται σε κάτι?
εδιτ : κ αν νομίζεις ότι το σκηνικό από το πανεπιστήμιο που περιγράφω είναι φανταστικό, wait n see…
Εγω βλεπω οτι αυτο που ενδιαφερει τις περισσοτερες κοπελες πια ειναι να βγουν,να τραβηξουν το ενδιαφερον των αντρων γυρω τους,να τους την πεσουν οσο περισσοτεροι γινεται,να ριξουν σε ολους χυλοπιτες και μετα να πουν στις φιλεναδιτσες τους “ΓΟΥΑΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΙΞΑ 5 ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΠΟΣΟ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ Ε Ε Ε ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ Ε Ε.”
Το εχω κάνει, και πρέπει να σου πάρω οτι πήρα πολύ χειρότερη απάντηση απο αυτήν που λες…
Δεν λέμε μόνο εμείς βλακείες, μερικοί λένε πολυ χειρότερα από αυτά που λέμε έμείς!
Αυτό για τις ελληνίδες ισχύει. Αν τους δώσεις θάρρος λένε σίγουρο τον έχω κάτσε να το παίξω λίγο ντίβα. Ίσως να τους βγαίνει και αυθόρμητα.
Γι’ αυτό και γω ποτέ δεν κάνω το πρώτο βήμα