Νέες Κυκλοφορίες 2020

Ρε σεις αυτο το King Witch που εβαλε 10αρι το χαμερ το έχει ακουσει κανεις???

1 Like

Πήγαινε στις doom κυκλοφορίες

3 Likes

Μαγική φωνή ο Grey :heart:

1 Like

Είναι πάρα πολύ καλό.

2 Likes

Μιας και βάλατε το πιο πρόσφατο τραγούδι από το νέο Caligula’s Horse που κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα.

Το θεωρώ ότι καλύτερο έχω ακούσει ως τώρα για το 2020.

Review:

και συνέντευξη:

7 Likes
2 Likes

Έρχεται το δεύτερο άλμπουμ από Snares of Sixes, ένα πρότζεκτ με μπροστάρη τον Jason William Walton (Agalloch, Khorada και πολλά άλλα).

Σε αυτήν την κολεκτίβα μουσικών, παίρνουν μέρος μέλη από Kayo Dot, Winds, Lawnmower Deth και Dreadnought.

Η πρώτη τους προσπάθεια ήταν 3 χρόνια πριν ( Yeast Mother: An Electroacoustic Mass) και το αποτέλεσμα ήταν τέρμα πειραματικό.

Ένα teaser…

1 Like

Άκουσα το νέο intronaut , νομίζω βγήκε τον Φεβρουάριο …Πολύ πολύ ωραίο

1 Like

Λυπάμαι, αν έχει αναφερθεί ήδη:

Πολύ πλάκα πέφτει με τους Secrets of the Moon. Οι παλιοί οπαδοί τους έχουν ξενερώσει απίστευτα διοτι παιζουν πλέον καθαρό gothic rock. Προκειται ομως για το ιδιο gothic rock που παρακαλάνε να ακουσουν οι παλιοί οπαδοί των Katatonia/PL…

Σε αυτό που έχει σημασία: το άλμπουμ είναι πολύ καλό.

6 Likes

βγήκαν νεα Perfume Genius, Hanni El Khatib, Moses Sumney και Einsturzende Neubauten

Νέο Caligula’s Horse, εκεί έξω :scream:

4 Likes

Ω Ναι … Και είναι πραγματικά υπέροχος

Πάω για τρίτη ακρόαση

2 Likes

Νέο τραγούδι από Idles

5 Likes

Και ενώ περίμενα μέρα με τη μέρα να “βγεί” το νέο Caligula’s Horse για να το λιώσω (δεν το έχω ακούσει καλά), έρχεται στο νήμα και κλέβει την παράσταση ετούτο εδώ το μαύρο διαμάντι.

Δεν είμαι ο καθ’ύλην αρμόδιος να κρίνω το μουσικό έργο του Fischer (μάλλον ο @Aldebaran είναι - τα λέει όμορφα ), καθώς δεν με έχει συνεπάρει κάποια κυκλοφορία τους ακόμα, αλλά αυτό εδώ το πράγμα δεν το περίμενα. Ακόμα μεν δεν το έχω ακούσει όπως θα ήθελα, αλλά αυτό το πράγμα σε ρουφάει.
Τελευταία φορά που είχα νιώσει κάτι τέτοιο (σε τελείως διαφορετικό ύφος και με διαφορετικό τρόπο) ήταν στο Koloss των αγαπημένων Meshuggah.

3 Likes

Καταρχήν ευχαριστώ, κατά δεύτερον αν πιστεύω στο καλλιτεχνικό γούστο κάποιου εξαιτίας επιλογής user name, αυτος εισαι εσυ @Sevek! :wink::wink:

Είμαι σίγουρος οτι θα υπάρξουν παλιοί CF οπαδοί που δεν θα γουστάρουν το Requiem, λόγω έλλειψης doom/death στοιχείων. Φυσικά, το τι λενε οι παλιοι οπαδοί συχνά δεν είναι σοβαρό κριτήριο.

Όποιος πάντως αγαπάει τον σκοτεινό ήχο γενικώς και δώσει ποιοτικές ακροάσεις στον δίσκο, πιστευω θα ανταμειφθεί. Υπάρχουν 35 χρόνια σκοτεινής αισθητικής εκεί μέσα και, ταυτόχρονα έχει καρδιά. Ειναι βιωμα αυτο το άλμπουμ!

Το γεγονός επίσης ότι ελάχιστοι δίσκοι στο metal κουβαλούν τόση ιστορία και τόσο θεωρητικό υπόβαθρο όσο το Requiem, για μενα δινει πόντους αλλά, οκ, για πολυ κοσμο είναι δευτερεύον.

Είμαι σίγουρος ότι αν το ακουσεις οπως εχεις στο μυαλό σου, θα νιώσεις πράγματα!

1 Like

Να ξέρεις ότι Aldebaran είχα ονομάσει την ομάδα στην δουλειά μου, πριν 3 χρόνια :heart:

H αληθεια είναι ότι δεν ξέρω το καλλιτεχνικό υπόβαθρο που υπάρχει πίσω από τον Fischer και το συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά ξέρω ότι μέχρι στιγμής κάθε φορά που ακούω τα 2 πρώτα, είναι σαν να με τραβάνε κάτω. Δεν μου μαυρίζουν την ψυχή βέβαια, είναι όμως σκοτεινό και εθιστικό, ίσως εξιλεωτικό.

2 Likes

https://www.sevek.gr/portal/el/

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος / Σ.Ε.Β.Ε.Κ. είναι Επαγγελματική Οργάνωση, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με κύριο μέλημά του τη διασφάλιση των συμφερόντων και την επίλυση των κλαδικών προβλημάτων των επιχειρήσεων του κλάδου.

9 Likes

axaxaxaxaxa

Κάτι άλλο είχα στο μυαλό μου, λείπει ένα h, από άποψη :stuck_out_tongue:

1 Like

Τι είσαι εσύ μωρέ;!

Είναι ο βασικός χαρακτήρας από ένα από τα πλέον κορυφαία βιβλία Ε.Φ.

3 Likes