Νέες Κυκλοφορίες 2020

Φρες φρες φρες

Ηχογραφημένο την περίοδο του Hail to the king που το πολύ πολύ να μπεί σε κανένα best σαν έξτραδάκι στο μέλλον… Τις κιθάρες μόνο κρατήστε, τα υπόλοιπα μπάζουν απο παντού…

Αυτό συζητάμε ακριβώς πιο πάνω, μάλλον δεν διαβάζεις τα σχόλια :stuck_out_tongue:

1 Like

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: δεν έχει λινκ = δεν βλέπω

1 Like

Λοιπον το ειδα τυχαια στο youtube στα προτεινομενα και δεν ειχα ακουσει ποτε ξανα νοτα απο τον τυπο.

10/10 στο βιντεο
9/10 στο τραγουδι.

Color me interested.

Θα ακουσω οτι υπαρχει απο τον τυπο, ηδη εχω ακουσει 4 τραγουδια και ειναι 4/4 η φαση για μενα.
Ανακαλυψα ενα νεο genre σημερα. Δεν ξερω καν τι ονομα θα μπορουσα να του δωσω.

2 Likes

Δες και τα making of του προηγουμενου δίσκου, είναι απίστευτοι!

Νόμιζα ότι το τερμάτισαν στον προηγούμενο δίσκο αλλά με το νέο δείγμα “τρόμαξα”, γιατί πάει και παρακάτω όλο αυτό :hushed:

1 Like

δηλαδή μου λες πώς δεν έχεις ακούσει ακόμα chicken solo!;!;!

3 Likes

Δεν εχω, αλλα το βαζω επιτοπου αν ειναι. Chicken Sonata?

το Chicken Sonata έχει πιάνο
αυτό έχει vocals

1 Like

Βλεπω Chicken Sonata και απλα κοιταω την οθονη με χαμογελο και εχω λιωσει.

Θα βαλω βετζεταμπλ σουπ σε ενα λεπτο.

Tout Petit Moineau, ieuD και Spaghetti Forever άλλα αγαπημένα όπως και ο προσωπικός δίσκος της Rïcïnn

έχουν κι άλλα πρότζεκτς που όλο λέω να τα τσεκάρω αλλά ακόμα δεν

1 Like

Σαν πολύ φλατ η φωνή μου φάνηκε . Και η μουσική . Θέλω και ψάχνω δυναμικές και κλιμακώσεις , να βγαίνει στο προσκήνιο ένα μουσ. όργανο ή η φωνή σε ορισμένα σημεία

Είναι flat η φωνή όντως, αλλά μουσικά είναι ωραίο. Άσε που είναι κούκλα η τραγουδίστρια :slight_smile:

Άσε που είναι κούκλα η τραγουδίστρια :slight_smile:

6 Likes

:joy: :joy: :joy: :joy:

i tasted my own medicine

αν και, προς υπεράσπιση μου, δεν έκανα πέσιμο, ένα αθώο κοπλιμέντο (που σιγά μην διαβάζει κιόλας ε) :stuck_out_tongue:

4 Likes

μια απλή διαπίστωση έκανες . Αφού είναι όντως

1 Like

Εγω δεν εκανα καν κοπλιμεντο ρε κεφτε και με εβγαλες γυπα απο το πουθενα :joy:

Λουσου τα τωρα!

1 Like

Εσύ έκανες κανονικό γυπαετισιο πέσιμο, το σωστό το ορθόδοξο :joy:

Θα θελες, αλλα δε σου βγαινει αστο μην το πιεζεις :sunglasses:

Εδω δεν κανω πεσιμο σε γυναικες που ειναι στα 2 χιλιομετρα γιατι απλα too much energy, θα κανω στα 10000 χιλιομετρα… μπααααααααα

Hyped!! :star_struck:

14/2 λέει , περιμένουμε.

1 Like