Νέες Κυκλοφορίες 2020

Το οτι ακούω κάτι, χωρίς προσδοκίες, λόγω ονόματος, με ξεπερνά λίγο, αλλά γούστα είναι αυτά.
Έχω την “απαίτηση” να μου αρέσει αυτό που ακούω.

Εγώ ,απ 'την άλλη, θεωρώ ότι οι προσδοκίες (κ ακόμα περισσότερο οι “απαιτήσεις”) ποικίλλουν ανάλογα με την περίσταση.

Καλά βρε πετάς έτσι ασχολίαστα Wolf? Διάβασα το σχόλιο περί Χανσι και το προσπέρασα, νόμιζα ότι πόσταρες D&W…:stuck_out_tongue:

Ε μην φανταστείς… και το συγκεκριμένο Wolf για να προσπεράσεις είναι!

1 Like

Ωραία άσματα. Πολύ ωραία άσματα.

pop(py) meets industrial & nu metal へ‿(ツ)‿ㄏ

Demons & Wizards=Schaffer=Iced Earth που έχουν τραγούδι που λέγεται Wolf, μια χαρά μπήκε στο ποστ το κομμάτι :joy:

1 Like

*θρεντ

4 Likes

εξαιρετικοί για μία ακόμα φορά

Νέος δίσκος από Arbouretum (τι ωραίος δίσκος είναι ο “The Gathering”)

Let It All In

Και ένα δείγμα…

20 Μαρτίου κυκλοφορεί.

2 Likes

Το δευτερο που εχουν βγαλει στο youtube ειναι ακομα πιο καλο και καλοπαιγμενο. Εγω και το μπλακ μεταλ κατά 99% παμε απο διαφορετικους δρομους, αλλα αυτο το συγκροτημα με εχει εντυπωσιασει εδω και 1-2 χρονια με τον τροπο που δομει τις συνθεσεις του.

Αυτός είναι ένας υπέροχος δίσκος.

6 Likes

Lee Buford of The Body, Kristin Hayter of Lingua Ignota and Dylan Walker of Full of Hell

2 Likes

Αυτό ακούω και εγώ σήμερα όλη μέρα. Με τις πρώτες ακροάσεις μου φάνηκε πολύ ανώτερο από το προηγούμενο (Geometria) το οποίο βαρέθηκα πολύ εύκολα.

@Aldebaran μόνο αυτό σου λέω : μας κατέστρεψες με το Nero Di Marte :grin:

2 Likes

Αυτοκαταστράφηκα πρώτα κι είπα να το μοιραστώ μαζί σας :japanese_ogre:
Έχω πάθει ζημιά με το άλμπουμ. Ωραίο στατιστικό: ίδια μέρα κυκλοφορίας με το περσινό Helium Horse Fly - άλμπουμ συγγενικής αισθητικής, σωστά;

Το Thy Catafalque είναι πραγματικά πολύ καλό, αν και δεν “σκάβει” μέσα σου. Εντυπωσιάζει όμως τα αυτιά.

1 Like

To “A valosag kazamatai” δεν είναι σα να βγήκε από το “International 666” και το “Supervillain Holocaust”;

1 Like

Φέρνει λίγο ναι, θα μπορούσε να ξεκινήσει έτσι «Am I not your super hero…” :grin:

@Aldebaran συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψες, Για το εάν «σκάβει μέσα σου» δηλαδή. Ίσως ένας αποτρεπτικός παράγοντας να είναι και η γλώσσα βέβαια, αλλά είναι άκρως εντυπωσιακός.

2 Likes

Να πεταχτώ και εγώ να πω πως το νέο Thy Catafalque ηχεί στα αυτιά μου πολύ καλύτερο από το προηγούμενό τους, που το περίμενα καλό αλλά τελικά ήταν λίγο πιο “νερόβραστο” από όσο περίμενα.

Ο προ-προηγούμενος δίσκος τους πάντως, το “Meta” (2016) μου άρεσε πολύ περισσότερο και από τα 2 επόμενα, νομίζω ο καλύτερος τους για την προηγούμενη δεκαετία για μένα. Πολύ ωραία μπάντα, ο Katai ξέρει να μπλέκει τρομερά τις επιρροές του.

3 Likes

Το έχω ακούσει όλο.
Προφανώς αφού είχα συνεργαστεί μαζί τους στο προηγούμενο. Ωραίο είναι - λίγο πιο χύμα ηχητικά.
Επειδή έπεσε για πολύμηνη περίοδο “μαύρο” στη μπάντα από συγκεκριμένη κατεύθυνση, δεν ανανεώσαμε τη συνεργασία για να μην ΧανταΚωθούν περεταίρω.
Παρόλα τα προβλήματα που προέκυψαν και τις λίγες συναυλίες (πιο πολλά θεατρικά) ο δίσκος έχει πάει αρκετά συμπαθητικά, (τα CD έχουν τελειώσει και περιμένω κάτι απομεινάρια από το εξωτερικό, και γενικά τα βινύλια θα είναι σύντομα σε διψήφιες κόπιες αν και το βρίσκω κρίμα που δεν έχει τελειώσει 2πλο βινύλιο μαστεραρισμένο για το format, με CD μέσα 20€< στα μαγαζιά.)
Στα του “Νόστου”, ο χορός του Ζαλόγγου, που έχουν διασκευάσει, καθώς και ένας καρσιλαμάς που είναι είναι εξαιρετικά και ίσως τα αγαπημένα μου μαζί με τα πρώτα δύο.

Αν και δεν με τρέλαναν τα πρώτα δύο άλμπουμ τόσο, σεβόμουν το κάτι που είχαν που τους έσπρωχνε πέρα από το να κοπιάρουν του christ (πχ στο πρώτο).
Πιστεύω οτι στην παρούσα φάση το πιο φολκ και αρτιστικό στιλ, το οποίο ομως απο τη μια μπορούν να υποστηρίξουν (σπουδές που έχει ο ΓΜ) και το πιο running wild/maiden στιλάκι στα ριφ, (τουλάχιστο στον Προμηθέα) κολλάνε ωραία.
Και μου είναι συμπαθές το οτι δεν υπάρχει αυτό το υπερφίαλο στιλάκι, το ψευδό σατανιλίκι, ή τα πολιτικά κουραφέξαλα. (το πιο άκυρο που έχω ακούσει είναι μα έχουν στίχους σε κοινή (αρχαία), αρά είναι ακροδεξιοί - με πρώην μέλη από αριστερά κόμματα, κομμάτι δύσκολο).
Αυτά τα λίγα.

1 Like