περιμενουμς το αρελδιακι αρα…
τρεμε φορουμ
περιμενουμς το αρελδιακι αρα…
τρεμε φορουμ
τί πάει να πει δε μπορω να ξερω παιδι μου?ποτε θα μαθεις?οταν παει νηπιο?..make ur life easier…παρε ενα τεστ…
Απαπαπαααα Θεα μου…
Εγω τρεμω στην ιδεα! Σιγα μην το αφησω το αρελδιακι! Στα σκουπιδια μαζι με τα υπολοιπα 1000000000 αδερφια του!
Εδιτ: Μα ακομα δεν ειναι να μου ρθουν! Πως θα κανω τεστ…
ρε πηγαινε κοιτα το!!! μην παθει καρδια βεβαια πρωτα
ηρεμα ηρεμα
εχεις δίκιο!δεν εισαι…ολοι θυμόμαστε την τελευταια σου περίοδο αλλωστε…
Ρε ΔΕΝ παιζει! Τυχαιο ειναι! Απο τα φαααρμααακα ΛΕΜΕ! (δεν θελω ΚΑΝ να σκεφτομαι το αλλο)
Εδιτ: μιχ μιχχχ! Blame Goddess που με εκανε τρελη!:roll:
εισαι εγκυος
ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
“Μεινεεεε μαζιιι μου εγκυος, ειμαι πολυυυ φερέγγυος!”
Εντ οφ σπαμ!
…στην Κίνα έπεσε απαγόρευση του Chinese Democracy. Η δικαιολογία τους; “Κακής ποιότητας μουσική”. Όχι ότι τους καίνε οι στίχοι…
αν κρίνω από τις αντιδράσεις εδώ στο φόρουμ (εγώ δεν το’χω ακούσει) ίσως και να στέκει η δικαιολογία… :lol:
Δεν μπορώ να ξέρω, ούτε εγώ το’χω ακούσει!
καποιος που το χει ακουσει ας μας ενημερωσει και λιγο…
βασικα μηπως να καναμε 8ρεντ??? καποιος ισως φιλοτιμηθει εκει να μας πει γτ εδω δεν το κοβω
Κωστή την παλεύεις??? :lol::lol:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=9232
έχει φτάσει τα 1300 ποστς το συγκεκριμένο θρεντ!!!:lol::lol::lol::lol:
εχει στις κυκλοφοριες ρε συ thread για το Chinese Democracy και πως μας φανηκε:p
που οι αλλοι διασκεδαζουν και εγω ειμαι μεσα:-s:-s:-s
Αν σε παρηγορει το γεγονος οτι την προηγουμενη βδομαδα βγηκα μονο 2 φορες κ μαλιστα την μια σε ενα ρεμπετοσκυλαδικο… Καποιες φορες ειναι καλυτερα κ μεσα…
Που δεν μιλαω οταν πρεπει…
Chicken?
Το καινούριο θρεντ. Μην με παρεξηγήσετε. Απλά βλέπω ότι από τη μία θάβουμε τη Στιγμή της αλήθειας κι απ’ την άλλη ζητάμε απ’ τις κοπέλες να παραδεχτούν ότι βλέπουν τσόντες. Σόρι, αλλά δεν θα συμμετάσχω.
(No offence meant, έτσι;)