Με θλίβει ότι

Γιατι αλλου…ειναι παρεξηγημενος:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

να παρει ρε λουπιν δεν ξερω τι σκατα γινεται??παντου με παρεξηγουνε…μηπως αυτη η απαντηση παει στο “σκατα”?? :lol: :stuck_out_tongue: #-o#-o :-k

Θα τα διορθωσουμε ολα,ντοντ γουορυ…κ ναι,αλλη μια αποδειξη πως τα ‘‘σκατα’’ ειναι απο τα πιο παραγωγικα-εξυπνα-παντος τοπου/χρονου τοπικ εδω μεσα…

Σκωτια?:-k Και γιατι σε θλιβει…?:-s :-s :-k :expressionless:

Χαχαχαχα, αν περιμένεις από τη νεφέλη…:lol:

Πλακίτσα, γιατί ποιος την ακούει μετά τη γκρινιάρα!!

Με θλίβει το ότι ο Ελευθέριον έπαψε να βάζει εμότικονς στο ΜΣΝ :frowning: Τίποτα πια δεν είναι ίδιο…

:frowning:

εε τα αφηνω ολα πισω και παω στα κρυα … αλλα δν βαριεσαι…ωραιες κοπελιτσες ειδα τη τελευταια φορα, και ενθουσιαζομαι με τη προφορα :stuck_out_tongue:

8O Mε τον καλό το λόγο πάντα!![-X
Δεν του την πέφτω ρε!!Αμέσως!!![-X :stuck_out_tongue:

Η Νεφελη εξελιχτηκε σε κατι πιο uber απο απλη γκρινιαρα.

Μπορουμε επισημα να τη λεμε και γκρινιαρογατο του φορουμ:!:

πφ…σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγώ!Μια ζωή όλοι σας γκρινιάρα με λέτεεε!!:cry:
Αλλά τι να περιμένεις!Πατέρας σου δεν είναι ο freedom??[-X

Ρε, έρχεται η στιγμή που θα αναβιώσει το ιστορικότερο θρεντ του οφφ τοπικ:D:D:D

Kαι ο καλός karvou θα το ξανακλειδώσει ρε!!
Άσε που πάλι θα χάσεις!:smiley:

κριμα…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

…άρχισαν πάλι οι πυρκαγιές…:frowning:

Που κάηκε το μοναδικό πράσινο που έβλεπα απέναντι απο το σπίτι μου. Μαύρα ρούχα, μαύρη μουσικη, και μαύρο τοπίο τώρα ?? Έλεος ρε παλιό-εμπρήστες, εύχομαι να καήτε στην κόλαση ρε,να σας λυθοβολήσουν στην πλάτεια ρε, να σας βάλουν σε ένα τσουβάλι με μια αγριόγατα και να σας πεταξούν στον Ειρηνικό ρε !

Που ξαφνικά το “σε χ χρόνια η θερμοκρασία της γης θα ανέβει τόσο, το κλίμα θα αλλάξει ‘έτσι’” κτλ δεν είναι σε χ χρόνια. Είναι τώρα… ή σε πολύ λίγο.

Οι επιστήμονες μιλούσαν για λιώσιμο των πάγων από το 2030 και μετά. Τώρα πια μιλούν για τέσσερα χρόνια από τώρα. Λες τελικά να έπεσαν μέσα στις προβλέψεις τους οι Μάγιας? Αφού βρήκαν την ημερομηνία καταστροφής του δικού τους πολιτισμού ίσως να ήταν σωστοί και για το “σωτήριο” έτος 2012 (20 Δεκεμβρίου)

έχουμε λινκ για αυτό για τους πάγους? Για να ξέρω μωρέ αν είναι, να πουλήσω το σπίτι παππού και γιαγιάς στην Άνδρο και να επενδύσω στο χωριό του πατέρα μου στα Γιάννενα.

Εξάλλου όπως πάμε, τα Ζαγοροχώρια θα γίνουν η Καραϊβική του μέλλοντος :stuck_out_tongue:

:lol:στον ελεύθερο τύπο το διάβασα τη προηγούμενη βδομάδα.

Ποιοι πάγοι?? Εμένα με θλίβει που τελειώνει το Euro:p Πάει, αυτό ήταν…σε 4 χρόνια πάλι…φτου!