Black cat, τον ηξερες προσωπικα; :-k
Σίγουρα δεν το άξιζε, δεν το συχητάμε αυτό. Ωστόσο, λίγο το γαμάνε με την αγιοποίηση, ο καλύτερος άνθρωπος που πέρασε από τη Γη κι έτσι… Συμφωνώ πως παίζει να ήταν ένας καλός τύπος, αλλά, γιατί όσο ζούσε δεν το συζητούσε κανείς?:-k
Βασικα το θεμα παει κι αλλιως. Γιατι να μην δηλωσει η γειτονισσα οτι ηταν καλος ανθρωπος; Την ενοχλουσε; Πηγαινε και της ζηταγε κοκα ξερω γω; Αυτο ισχυει με ολους.:-s
Σε πληροφορώ, ότι αρκετοί το συζητούσαν, εντός των οποίων και εγώ!
¶γιος δεν είναι κανείς, αλλά ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, ευαίσθητος και μεγαλόψυχος, που έδινε χωρίς να παίρνει…και το πλήρωσε ακριβά…
Προσωπικα οσο με τσαντιζει το να πεθαινει καποιος και να βγαινουν ολα τα μειονεκτηματα και τα σκανδαλα του στην φορα, αλλο τοσο με τσαντιζει να τον θεοποιουμε απλα επειδη δεν ειναι πια στην ζωη.
Με αρεσε πολυ στους Σταυλους, αλλα γενικα δεν με τρελαινε σαν ηθοποιος. Ωραιος αντρας ηταν παντως.
R.I.P.
Ακόμη δεν απάντησες…
Αρχικό μήνυμα απο leris
Σίγουρα δεν το άξιζε, δεν το συχητάμε αυτό. Ωστόσο, λίγο το γαμάνε με την αγιοποίηση, ο καλύτερος άνθρωπος που πέρασε από τη Γη κι έτσι… Συμφωνώ πως παίζει να ήταν ένας καλός τύπος, αλλά, γιατί όσο ζούσε δεν το συζητούσε κανείς?:-k
Δεν απάντησα;
Δες τι κουόταρα… Για την ερώτηση του Wretch σου λέω…
Και ΄σενα τι σε απασχολεί για την ερώτηση του Wretch;…
Εδώ δεν με ξαναρώτησε ο ίδιος…8)
Γιατί μιλάς λες κι ήταν ο θειος σου…
H wretch εκανε εγχειρηση!!!
:lol2:
Toν αγαπαμε ομως
Lol! Γι’ αρχη γεννηθηκα κοπελα και δεν το αλλαξα στην πορεια :Ρ
Βlack cat, δεν χρειαζεται να ξαναρωτησω για να συνεχιζει ν’ απορει ο leris. Ηταν γνωστος σου τελικα ο Σεργιανοπουλος;
Στεναχωρήθηκα γιατί τον πήγαινα με τα χίλα.Πολύ καλός ηθοποιός!Πολύ συμπαθητική μορφή!Δεν ξέρω άμα ακούγεται κουτό άλλα ηταν κάτι σαν ειδωλό μου και ένιωσα σαν να έχασα εναν αγαπημένο μου άνθρωπο!
R.I.P
Το ανθρωπόμορφο τέρας,ο φονιάς,ο σίριαλ κίλερ γεωργιανός (με μικρό “γ”) που δεν είναι άνθρωπος φυσικά,προτείνω να κρεμαστεί ανάποδα,να κατέβει όλο το αίμα στο κεφάλι του,μετά να τον γδάρουν και στο τέλος,αφού σκοτώσουν τα δυο του παιδιά,να τον κρεμάσουν στην πλατεία Βικτωρίας που ΑΚΟΥΣΑΤΕ ,δεν μπορείς να περπατήσεις το βράδυ γιατί απλώνονται στις 4 γωνίες όλοι οι ξένοι οι φονιάδες και τρέχουν όλοι μαζί με μαχαίρια στα χέρια προς το κέντρο της και αλληλοσφάζονται!
Το τέρας που ενώ έχει δυο παιδιά,είναι μετανάστης και δουλεύει σε παραθαλάσσια περιοχή (πέραμα,κάπως έτσι),τολμάει να λέει ψέματα για να μην μπει φυλακή.
Λευτεριά και στον δημοσιογράφο Β.Γκούμα του ΣΤΑΡ.
Φονιάδες αλλοδαποί,θα σας κάψουμε όλους
ετσι ετσι…:lol: :lol: :lol:
ρε με τι παθος τα ελεγε ο τυπος…
και σκεψου και με τι παθος,τον παρακαλουθουσε και πολυς κοσμος…