Σαπίζουμε στο σπίτι. Ή και όχι

ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ οκ, το άνοιξα σε φάση “ναι τι θα μας πεις κι εσύ που δεν ακούς το ένα και το άλλο” και ταυτόχρονα ανόρεχτα για τις τυχόν θρας μελωδίες που θα έσκαγαν, αλλά πέθανα στα γέλια

2 Likes

Ήμουν ανάμεσα σε αυτο που έβαλα και αυτό, που βέβαια υπάρχει και έτσι

2 Likes

Χαχαχαχαχααχαχαχαχ τίμια, αν και το πρώτο λειτούργησε καλύτερα. Επίσης, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ??!!

εδιτ : περπατάω και τραγουδάω άφρικα, κάντε κάτι

E το τραγούδι γαμεί, τι να κάνουμε?

2 Likes

Μωρέ αυτό ναι, η φωνή μου όμως όχι και τόσο.

ψήνεται κανείς να νεκραναστήσουμε αυτό και να παίξουμε…?

1 Like

To καλό πράγμα αργεί να γίνει, αν μιλάς για την “ιστορία” με τους Fate. Άσε που πρέπει να ανακαλέσω δεδομένα γιατί υπάρχουν και περίεργες προεκτάσεις που χρήζουν ειδικής διατύπωσης :stuck_out_tongue:

επίσης, κάτι τέτοια σαν τα παρακάτω διαβάζω και

Το παρόν νήμα είναι για διαλογισμό.

1 Like

Αυτο που ξεχνας οτι καποιοι εχουμε ακουσει προσβολες για μαναδες, καρκινακια και αλλα ομορφα στην ιστορια του ιντερνετ απο μονομεηντενακηδες και αλλους επειδη τολμησαμε να μας αρεσουν αλλα αλμπουμς, ειναι πιο απολαυστικο ακομα ομως

1 Like

Συμφωνω με @Sh_Wo_f, χρειαζεται ενα ξεκαθαρισμα στο νημα. Χανονται οι συνταγες μου.

Επισης, ο @Sevek εχει κι αλλους λογαριασμους; Γιατι γραφει ακομη εδω μεσα;

1 Like

Υπάρχουν άνθρωποι που τα λένε σοβαρά αυτά?

εδιτ : σοβαροί άνθρωποι

Δηλ οκ, η υπερβολή σε αυτές τις συζητήσεις είναι πολύ απολαυστική, όπως και οι τυχόν τσακωμοί και οι απολυτότητες, αλλά μέχρι εκει… όχι…?

:""""")

1 Like

!

4 Likes

Δεν το ξεχνάω επειδή δεν το ξέρω … Πριν κάνα χρόνο ίσως να με τριγκαρε πλέον δεν με ενδιαφέρει καμία γνώμη . Έχω τα γούστα μου και δεν με αγγίζουν τυχόν flame posts ( ή και απλή αναφορά των γουστων άλλων παιδιών )

Τι να σου πω, νομιζω πως οποιος εγραψε για κρεμασμα στο Συνταγμα το εκανε ως αστειο. Εγω δεν το εγραψα για τις δικες μου αποψεις γιατι πολυ απλα come at me bro ξερω γω, να δουμε ποιος θα κρεμαστει :stuck_out_tongue_closed_eyes:

ΥΓ. Δε σε ειχα για ΤΟΣΟ αμπαλη με Dream Theater, Metallica, Radiohead, δηλαδη 3 απο τις διαχρονικα πιο αγαπημενες μπαντες μου, αλλα νταξει σε αγαπαμε κι ετσι. Απο περιεργεια, τα αλμπουμς των Theater που γουσταρεις ειναι το Images και το Train Of Thought?

2 Likes

πλοτ τουιστ, μήπως είσαι εσύ ο άμπαλος??!! ;p

Για μετάλλικα, για να μην παρεξηγηθώ, θα δινα δεν ξέρω κι εγώ τι για να έβλεπα ένα λαιβ τώρα πχ. Εκτιμώ, σέβομαι, λιώνω με μερικά πράγματα. Απλώς όταν μπαίνουν σε σύγκριση με άλλες μπάντες, υστερούν γιατί οβεραλλ δεν έχω δεθεί ποτέ τόσο πολύ μαζί τους. Δεν ξέρω αν βγάζει νόημα αυτό.

Φχαριστώ που μ’αγαπάτε, σχεδόν μία με έχετε. <3

Για theater ακόμα πιο μπεισικ, images και awake.

το πιο αστείο ήταν αυτό με το νούμερο τσιμέντο, δάκρυσα

1 Like

Ναι μόνο που δεν έγραψα για κρέμασμα στο Σύνταγμα , αλλά ότι έχει πλάκα που γράφουν " θα γίνει χαμός " ή " θα μου πετάξουν μολότοφ " λες και νομίζουν ότι θα τους κρεμάσουμε αν διαφωνούμε

το χιουμοριστικό ύφος , νομίζω ήταν ξεκάθαρο

1 Like

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο, απλα εγω take pride in it

Ναι το καταλαβαινω, δεν χρειαζεται να νιωθουν ολοι. Κι εγω κοιμαμαι ξερω γω με ενα 75% της δισκογραφιας των Maiden και τι να λεει. Θα ελεγα 90% αλλα θα με βρουν φυτεμενο στις προβλητες του Coney Island με σφυροδρεπανο σφραγιδα στο μετωπο branded by fire.

:purple_heart:

Συγχωρεισαι, δε θα αντεχα ακομα ενα ατομο να λεει οτι το καλυτερο αλμπουμ των Theater ειναι το ToT, ποσο λευκαδι απο το ματι μου να νιωσει το οξυγονο της ατμοσφαιρας πια

Για να το νομιζουν, θα εχει γινει στο παρελθον και 1, 2, 100000 φορες μαλλον.

1 Like

Όλοι χιούμορ κάνουμε εδώ πέρα

1 Like

Εμένα με προσέβαλες και σου έκανα flag

5 Likes

Το φλαγκ σε αλλον χρηστη με προσβαλλει και σου εκανα flag και report και εκλεισα συγκεκριμενη πλακα πεζοδρομιου στο Συνταγμα για την Τεταρτη αν βολευει

1 Like

Μη γίνεσαι party pooper :rofl: :stuck_out_tongue: