Το αδικείται το ρεβυθι, ειναι πολυμορφικο
Kαι κάπου εκεί τελειώνει κάθε συζήτηση. Μπορώ να φάω από αυτό το φαί μέχρι να σκάσω.
Ρεβίθια επίσης, ποτέ σούπα, μόνο φούρνο, φάση γίγαντες, ΓΑΜΑΝΕ. Και πάντα καλοψημένα.
Για καθημερινά λοιπόν, φακές>φασολάδα, για πιο ξεχωριστά, ρεβίθια ~= φάβα >> φακες, φασολαδα.
Σαν το Fiat Multipla ενα πραγμα
Δεν πλησιάζω για κανέναν λόγο.
Αντίθετα, τα διάφορα μπαχαρικοειδή είναι λόγος για να καταφέρω να φάω και τίποτα που κανονικά δεν. Ταμπάσκο λατρεύω, θέλω και στα ποτά μου ξερωγω. Όπως και πιπέρια.
Εκανα μια γαμηστερη φασολαδα σημερα, τα ευσημα στον Πετρετζικη για την συνταγη, εξαιρετικη βγηκε.
αν σας πω οτι δεν εχω φαει φαβα ποτε στην ζωη μου;
δεν θα πω κακώς… αλλά μια δοκιμή σαν μεζές που συνοδεύει ψαράκι αξίζει
δεν τρωω ψαρια
Άκου το Obsidian και θα πάρεις μια γεύση.
ωχουυυυ είσαι και δύσκολος
Ο Πετρετζατζικης αν και σκουλικι τοχει γενικα, ωραιες συνταγες
Αδικεις και το obsidian και τη φαβα Παντελη. Αν ελεγες medusa και φακες θα ψιλοσυμφωνουσα
μια χαρα δισκος το obsidian παντως…
Πω μυρισε καρβουνιλα
Μολις πηρα αυτο το badge και κατηγορω ευθεως και ξεκαθαρα εσενα, αφου λογικα απο τις 50 που εριξα οι 20 τουλαχιστον θα πηγαν σε σενα και το σπαμμαρισμα σου. Και μαλιστα υποψιαζομαι πως και ο @Pargalatsos πηρε το ιδιο badge πριν 5 μερες εξαιτιας σου επισης!
QUIZ:
-
Ποιος ηταν ο πρωτος χρηστης του rocking που πηρε το συγκεκριμενο badge ηδη απο τον Νοεμβριο του 2016 (δεν ειναι τυχαιος ο μηνας)?
-
Ποιος ηταν ο δευτερος χρηστης που πηρε το συγκεκριμενο badge μερικους μηνες αργοτερα μεσα στο 2017?
Άρα κάτι έχει ο Νοέμβριος ;;
Είναι ο μήνας της αγάπης ;;
Νοέμβριο του 2016 σίγουρα θα έχει να κάνει με Metallica και το HTSD
Μόλις τσεκαρα ότι Νοέμβριο του 2017 πήρα εγώ αυτό το badge