Εγω σκεφτηκα οταν το ειδα να του απαντησω τπτ η οχι!
Αλλα λεω αστον…και δεν ασχοληθηκα
έχω κλάψει, μερικά είναι ιστορικά μνημεία…
Από τα καλύτερα longreads που έχω δει, ειλικρινά ευχαριστώ.
Με έκανε να ξεχάσω πως είναι και άρθρο της Lifo για να καταλάβεις, τόσο έπος.
Ο Δημοκίδης καλός είναι ρε.
Είμαι η μόνη που πιστεύει ότι οι μισοί (στα σχόλια) τρολάρουν;
Άσχετο.
Μου την έχει τόσο πολύ βαρέσει σπίτι ή όντως η Dua Lipa έβγαλε δισκάρα;
Τι disco-pop-funk διαμαντάκια είναι αυτά;
Περιττό.
Βλάκας είναι ο Δημοκίδης. Ασχέτως αν εδώ έχει δίκιο.
Το αφήνω εδώ γιατί αν και δεν έψαξα ιδιαίτερα δεν βρήκα καλύτερο τόπικ:
Κάνουν κάτι τέτοια για κάθε θέση, πρόσφατα είχαν ξανανεβάσει και μια σειρά από παλιότερα άρθρα με τοπ10 για κάθε θέση για Γερμανούς - Ιταλούς.
Θα πω μόνο, για να δηλώσω προτίμηση, πως εκείνο το 2-0 κόντρα στη Γερμανία στον ημιτελικό του mundial2006 παίζει να είναι από τα πιο ανατριχιαστικά γκολ που έχω ζήσει.
Πολύ επίτροπο διαβάζεις. :")
Χαχα. Όπως και να έχει, τούτες τις δύσκολες μέρες έχει δυνατό newsfeed επικαιρότητας και με βολεύει πολύ για τους τίτλους. Για καλά ενημερωτικά site, τα έχουμε πει και αλλού. ; )
Μπορεί και να (θέλαμε να) τρολάρουν, μπορεί και όχι, όμως τέτοιοι αθρώποι (sic) ζουν αληθινά ανάμεσά μας. : /
Όχι Επίτροπο ρε, ούτε καν το είδα, από τον Κετιγενη το είδα, ο αγαπημένος μου συντάκτης στο Χαμερ όταν διάβαζα στο λύκειο!
Άντε καλά. ;p
Εμένα πάντως επειδή
, το έχω ρίξει σε μαγειρική, ζαχαροπλαστική και αυγοβαφτική. Πρέπει να βγούμε έξω, γιατί στο τέλος θα γενούμε τρε κομιλφό (ή/και θεόχοντροι) και δεν λέει.
Μια οαση ορθοδοξιας εν μεσω αποστασιας
Διάβασε.
Μας τρολλαρεις? Δεν υπαρχει πια το σχολιο
εγώ πάντως guys ολοκλήρωσα αυτό το Course και ήταν πολύ κουλ. Αν δεν είχε τρελαθεί με τα φάρμακά του O Peterson είμαι 200% σίγουρος πως θα είχε κράξει τα πάντα με την αυτοκτονία που επιχειρεί αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα.
Δεν ξέρω πάντως άκουσα αυτό στο ράδιο
και μου άρεσε, το άκουσα πριν την καραντίνα ε. Ωραίο μπασάκι. Δεν ψάχτηκα παραπέρα αλλά μετά είδα ότι έχει πολλούς φανς και στο ΚΨΜ, τώρα το λες κι εσύ… λέω να τσεκάρω