Σαπίζουμε στο σπίτι. Ή και όχι

Μλκ, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ντραπηκα τωρα! Στην ορθογραφια ειμαι πολυ καλος, πρεπει να ημουν πολυ κουρασμενος για να κανω τετοιο πραγμα. ΕΝΤΙΤ!!!

1 Like

Συνεπώς, ασυναίσθητα δικαίως έδωσα μισό κρέντιτ παραπάνω στο Μαστερσεφ :smiley:

1 Like

Καλα ολοι λαθος το κανατε το πλυντηριο; Θα σας το συλλαβισω λοιπον να μην το ξανακανετε λαθος, ταυ, αλφα, ταυ, γιωτα, αλφα, νι, αλφα. Αντε, προσοχη απο εδω και περα.

10 Likes

Εναλλακτικο spelling:

ψι, ωμεγα, λαμδα, αλφα, ρο, πι, αλφα, χι, ταυ, ρο, αλφα

3 Likes

Τι άλφα ρε γαβ γαβ

2 Likes

Ενα;

Πάτησα τατγανα στο google για να δω σε ποια περιοχή λένε έτσι το πλυντήριο και γιατί είναι αστείο που έχεις πάρει και 6 καρδούλες. Μετά κατάλαβα πως είμαι γιωτάς

8 Likes

καταπληκτικό :joy: :orange_heart:

1 Like

Νομίζετε ότι σαπίζετε, ε, λοιπόν εγώ ψάχνω κάμποση ώρα οδοντόκρεμες.

3 Likes

Σοβαρότατο μου ακούγεται εμένα πάντως.

Σε άλλα νέα, έχω 600 αδιάβαστα στο ειδήσεις και ενώ θέλω να τα δω, φοβάμαι για την ψυχική μου υγεία. :thinking:

1 Like

Το πλυντηριο και το θυληκο ειναι δυο λεξεις που παντα γραφω αναποδα τα “ι”, παντα ομως. Τι σκατα στατιστικα στην τυχη επρεπε να το πετυχαινω το 50% σωστα, αλλα @@, ειναι σαν το USB που παντα θα το βαλεις λκαθος με την πρωτη (και συνηθως και με την δευτερη για καποιον μυστηριο λογο)

4 Likes

*θηλυκό :blush:

5 Likes

ναι δηλ αυτό πώς γίνεται!!!

Μπαχαχαχ και το προσεξα κιολας για να μην γινω ρεζιλι, επιλεκτικη δυσλεξια

4 Likes

:joy: ειρωνικο φουλ

H πιο δύσκολη λέξη είναι το επικίνδυνο, και τώρα εσύ που το διαβάζεις σου φαίνεται λάθος, θα έπρεπε το -κι- να είναι -κυ- όμως κάνεις λάθος και το ξέρεις αλλά δε σου αρέσει

δεν εχω προβλημα με αυτα που λετε. Για το πλυντηριο σκεφτειτε “πλυνε”.
Αυτο που με εχει κανει πολλες φορες να διπλοσκεφτω για καποιο λογο ειναι το λεωφορειο. Παντα αρχιζω να το γραφω έχοντας στο μυαλο ο-ω αλλα πριν καν φτασω στο φ σκεφτομαι “φορειο” και το διορθωνω.

1 Like

Α μπραβο, αυτο εψαχνα και δεν μπορουσα να θυμηθω. Ουτε μια στις 10 δεν μου βγαινει με την πρωτη σωστο, πραγματικα ομως.

:stuck_out_tongue:

1 Like

6 Likes