Σαπίζουμε στο σπίτι. Ή και όχι

Κάποτε το φόρουμ ήταν μία όαση.

2 Likes

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

…ελάτε ρε, τι δυσκολία έχει ο κίνδυνος σιγά. επίσης @JTN άμα το συνδυάσεις με την λεωφόρο πχ? ή και εκεί τα ίδια?
εγώ καμιά φορά μπερδεύομαι με το περαιτέρω για μερικά δευτερόλεπτα αλλά νταξ είμαι τέρας ορθογραφίας τι να λέμε τώρα :sunglasses:

1 Like

Να μην ξεχάσουμε και το “μήνυμα”

2 Likes

θα πάμε και στο διάλειμμα? ;p

έλα το μήνυμα, μηνύεις κάτι, εξ ου και η μήνυση.

θεική λέξη το εκκοκκιστήριο btw

μιλάω μόνη μου, το βλέπετε όλοι ε? μήπως έχω πεθάνει και είμαι φάντασμα?

2 Likes

και στα ψέΜατα :grinning:

1 Like

αυτό και το πλυντήριο μπερδεύω τον τελευταίο καιρό συχνά. Στα άλλα ευτυχώς δεν έχω θέμα

Το πιο awkward που μου τυχαίνει είναι όταν σε τσατ ας πούμε κάποιος το γράφει λάθος και μετά πρέπει να απαντήσω με την ίδια λέξη, και σκέφτομαι όχι, βρες άλλη λέξη γιατί θα φανεί σαν να τον διορθώνεις και δεν είναι σωστό, ή μωρέ δε γαμιέται, γράψ’το, γράφω τη σωστή λέξη και μετά την κάνει ο άλλος ΞΑΝΑ λάθος,

-μου είπε ψέμματα!
-έλα ρε μλκ, σου είπε ψέματα ε;
-ναι ναι, μεγάλα ψέμματα!

ε αγαμήσου :")

/ first world problems ναι

4 Likes

α οκ, το παίρνω πίσω το σπόιλερ. ;p

ψέματα, ναι. καΜένος επίσης. δεν έχει άλλο σύμφωνο στο θέμα για να αφομοιωθεί.

2 Likes

Και εγώ δεν κάνω ορθογραφικά, ωστόσο μπορεί καμια-δυο φορές τον χρόνο να με “χτυπήσει” κανένα μίνι εγκεφαλικό και να μη θυμάμαι ούτε το όνομά μου.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια φορά στο φόρουμ που είχα γράψει λάθος τη λέξη “συνεχίζω”… ακόμα ντρέπομαι όταν το σκέφτομαι.

2 Likes

σωστο αυτο για τη λεωφορο. Μου βγαινει αυτοματα.

Εγω νιωθω αμηχανα σε τσατ που δεν εχουν edit button και μπορει να κανω καποιο λαθος ξεκαθαρα απο βιασυνη.
Δεν μπορω να το κοιταω αλλά αν δεν βαλω τον αστερισκο αμεσως, μου φαινεται ολο και πιο περιεργο να το διορθωσω. Και οσο πιο πολυ περνανε τα δευτερολεπτα, τοσο μεγαλυτερο ειναι το debate μεσα μου αν τελικα θα το κανω.

Επισης περισσοτερο context για τον schuldineralex. Λιγες μερες πριν, καποιος τον ειχε ειρωνευτει για κατι ορθογραφικο, αυτος θυμωσε και εγω τον διορθωσα δις στο θυμωμενο ποστ του. Οταν του ειπα το *τζιφ του screenshot, ηταν τοτε που ειχε βγει και η ειδηση της σωστης ονομασιας του απο τον δημιουργο του.

3 Likes

Μόνο στο forum σωστή γραφή κατά το δυνατόν, στα υπόλοιπα greeklish χωρίς ενδοιασμό

1 Like

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΙΦ

Body seems unclear, is it a complete sentence?

2 Likes

Πώς θα χαρακτηρίζατε κάποιο που θα αγόραζε οδοντόκρεμες από το εξωτερικό?
Νιώθω ότι μόνο εγώ θα έμπαινα σε τέτοιο πειρασμό. :stuck_out_tongue:

5 Likes

Πρωτοπορο

4 Likes

“add to cart” να’ναι κι ό,τι να’ναι <3

4 Likes

η ουσία της ύπαρξής μου τον τελευταίο καιρό :"), καπιταλισμέ σε ψάχνω

2 Likes

Επιεικής χαρακτηρισμός για τον βλαμμένο; :joy:

1 Like

Ευγενικος χαρακτηρισμος θα ελεγα αλλα το εννοουσα

Εισαι βλαμμενο :slightly_smiling_face:

1 Like

αυτη που χρησιμοποιω τωρα ειναι μαυρη και επαθα ενα μικρο σοκ οταν την πρωτοειδα

5 Likes

Τα τελευταία είκοσι χρόνια, μη σου πω. :innocent:
Και δεν έχω ενοχές γι’ αυτό. :stuck_out_tongue:

Από τα ακουστικά έχουν περάσει εβδομάδες και με φαγουρίζει το χέρι μου…

Με πλήγωσες πολύ. :joy:

Έχω οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα σε travel size, λέει τίποτα?

1 Like