Οδηγος Επιβιωσης με τις γυναικες

Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι:

 1. φίλος
 2. σύντροφος
 3. εραστής
 4. αδελφός
 5. πατέρας
 6. δάσκαλος
 7. εκπαιδευτής
 8. μάγειρας
 9. μαραγκός
 10. υδραυλικός
 11. μηχανικός
 12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων
 13. στιλίστας
 14. σεξολόγος
 15. γυναικολόγος/μαιευτήρας
 16. ψυχολόγος
 17. ψυχίατρος
 18. θεραπευτής
 19. τολμηρός
 20. τακτικός
 21. καλός πατέρας
 22. πολύ καθαρός
 23. συμπαθητικός
 24. αθλητικός
 25. στοργικός
 26. προσεκτικός
 27. ιππότης
 28. έξυπνος
 29. οραματιστής
 30. δημιουργικός
 31. γλυκός
 32. δυνατός
 33. κατανοητικός
 34. ανεκτικός
 35. ευσυνείδητος
 36. φιλόδοξος
 37. ικανός
 38. θαρραλέος
 39. αποφασιστικός
 40. έμπιστος
 41. γεμάτος σεβασμό
 42. παθιασμένος
 43. αβρόφρων
 44. πολύ πλούσιος
 45. να αγαπάς τις αγορές
 46. να μη γκρινιάζεις
 47. να μην της είσαι βάρος
 48. να μην κοιτάζεις άλλες

Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να

 1. μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος
 2. να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνεις στην τελευταία περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι σε αυτή.
 3. να της αφήνεις το χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού πηγαίνει.

Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό:

 1. να μην ξεχνάς ημερομηνίες: -επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης…) -πτυχίου (αν υπάρχει) -ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) -τελευταίας περιόδου Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη, διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητος από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της.

Ίσως γι’ αυτό ο Θεός (μεγάλη η Χάρη Του) είπε: “αγάπα τη” αλλά δεν είπε “κατανόησέ τη”.

Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο ένα άνδρα:

 1. κάθησέ του. :lol:
 2. μη του τα πρήζεις
  :wink:

Ok, είναι λίγο χαζό, αλλά σχετίζεται κάπως με το θέμα.

 Λέξεις που χρησιμοποιούν οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Καλά
Αυτή τη λέξη την χρησιμοποιούν για να τελειώσουν μία συζήτηση, όταν νιώθουν ότι έχουν δίκιο και πρέπει να σκάσεις. Ποτέ μην χρησιμοποιήσεις την λέξη “Καλά” για να περιγράψεις πως είναι μία γυναίκα - αυτό θα σε οδηγήσει σε μία τέτοια συζήτηση.

5 Λεπτά
Αυτό είναι μισή ώρα. Είναι ισοδύναμο με τον χρόνο που θα διαρκέσει ο αγώνας ποδοσφαίρου πριν βγάλεις έξω τα σκουπίδια, άρα είναι δίκαιο.

Τίποτα
Αυτή σημαίνει “Κάτι”, και θα πρέπει να κάτσεις προσοχή. Το “Τίποτα” συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει το συναίσθημα της, όταν θέλει να σε αναστατώσει. Το “Τίποτα” επίσης αρχικοποιεί μία συζήτηση που θα διαρκέσει “5 Λεπτά” και θα λήξει με “Καλά”.

Προχώρα (Με σηκωμένα φρύδια!!)
Αυτή είναι πρόκληση. Αυτή που κάνει μία γυναίκα όταν δεν έχει “Τίποτα” και που θα καταλήξει στην λέξη “Καλά”.

Προχώρα (Με κανονικά φρύδια!!)
Αυτή σημαίνει “Εγκαταλείπω” ή “Κάνε ότι θες, γιατί δεν με ενδιαφέρει”. Θα πάρεις μία “Προχώρα (Με σηκωμένα φρύδια)” σε λίγα λεπτά, επακολωθούμενα με “Τίποτα”, “Καλά” και θα σου μιλήσει σε “5 Λεπτά” που θα ηρεμήσει.

Δυνατός Αναστεναγμός
Στην πραγματικότητα αυτή δεν είναι λέξη, αλλά είναι μία πρόταση χωρίς λέξεις που συχνά παρεξηγούν οι άνδρες. Ένας “Δυνατός Αναστεναγμός” σημαίνει ότι σκέφτεται πως είσαι ηλίθιος εκείνη την στιγμή και αναρωτιέται γιατί χάνει τον καιρό της με το να κάθεται και να συζητάει μαζί σου για το “Τίποτα”.

Ελαφρύς Αναστεναγμός
Και πάλι δεν πρόκειται περί λέξης, αλλά μιας πρότασης χωρίς λέξεις. Ο “Ελαφρύς Αναστεναγμός” σημαίνει ότι είναι ευχαριστημένη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην κινηθείς ή ανασάνεις και θα παραμείνει ευχαριστημένη.

Εντάξει
Αυτή είναι μία πολύ επικίνδυνη πρόταση που μπορεί να κάνει μία γυναίκα σε έναν άνδρα. “Εντάξει” σημαίνει ότι θα σκεφτεί πολύ ώρα και αρκετά σκληρά πριν σου ανταποδώσει ότι της έκανες. Το “Εντάξει” συνήθως χρησιμοποιείται με το “Καλά” σε συνδυασμό με “Σηκωμένα φρύδια”.

Προχώρα!!
Κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον, θα μπεις σε μεγάλο μπελά.

Παρακαλώ, πες
Αυτή δεν είναι πρόταση αλλά προσφορά. Η γυναίκα σου δίνει την ευκαιρία να πεις οποιαδήποτε δικαιολογία έχεις, γιατί έκανες αυτό που έκανες. Έχεις μία δίκαιη ευκαιρία με την αλήθεια, για αυτό πρόσεχε και δεν θα λάβεις την λέξη “Εντάξει”.

Ευχαριστώ
Η γυναίκα σε ευχαριστεί. Μην λιποθυμήσεις. Απλά πες παρακαλώ.

Ευχαριστώ πολύ
Αυτή είναι τελείως διαφορετική από την “Ευχαριστώ”. Μία γυναίκα θα πει “Ευχαριστώ πολύ” όταν θα θυμώσει πραγματικά με την συμεριφορά σου. Σημαίνει ότι την πρόσβαλες με κάποιο τρόπο και θα επακολουθήσει “Βαρύς Αναστεναγμός”. Πρόσεχε μην ρωτήσεις τι έγινε γιατί θα σου πει μόνο “Τίποτα”.

What? Women?

Huh, there is no salvation…

Powerslave, έχεις σκεφτεί ποτέ την αυτοκτονία; :stuck_out_tongue:

All the time my friend, all the time…

Χάρη θα τους κάνουμε… Άρα μην το κάνεις για σπάσιμο :lol:

__ :smiley: :lol: :lol: :lol: :lol: :smiley: :smiley: :smiley: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :smiley: 8O :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :cry: :o :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley: 8O 8O :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :smiley: :smiley: :smiley: :!: :!: :!:

__ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τα πρώτα δύο post είναι απο τα πιο αστεία και βαθιά φιλοσοφιμένα που έχω διαβάσει εδώ και ΠΟΛΥ καιρό. Ευγε! Είναι μάλιστα τόσο σοφά που νομίζω ότι αυτοί που τα έγραψαν θα έπρεπε να κάναν φροντιστηριακά μαθήματα στους Φρόιντ και Αϊνστάιν! :twisted: :twisted:
(δεδομένου ότι μιλάμε για το πώς σκεφτεται μια γυναίκα!!! :o 8O :o )

__Πάνω στον ίδιο καμβά…:

TΑ 5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ KΑΛΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

 1. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα που να κάνει όλες τις
  δουλειές.
  του σπιτιού, που να μαγειρεύει συχνά, να καθαρίζει το σπίτι και να έχει
  μια
  δουλειά.
 2. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα που να σε κάνει να γελάς.
 3. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα στην οποία μπορείς να
  βασιστείς
  και να μην σου λέει ψέματα.
 4. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις μια γυναίκα που λατρεύει να σου κάνει
  έρωτα.
 5. Είναι πολύ σημαντικό αυτές οι τέσσερις γυναίκες να μην γνωρίζονται
  μεταξύ τους.

8O 'Αντρεςςςς τι να πεί κανείς…Εεεε δεν είμαστε όλες ίδιες…Και στην τελική αφού σας νευριάζουμε τοοοόσο φτιάξτετα αναμεταξύ σας…Και 'σεις θα είστε πιο ήρεμοι και εμείς δεν θα χρεωνόμαστε τα παραπονά σας…Ουυυυφ!!!

Μέχρι κι εγώ ξεκαρδίστηκα! :lol:
Αλλά θα’θελα να μου πει κάποιος άντρας τι ακριβώς σημαίνει η φράση “μη μου τα πρήζεις” γιατί έχει μια ευρύτητα…Μη μου τα πρήζεις μπορεί να σημαίνει “Αυτή τη δεδομένη στιγμή σκάσε να μιλάς” αλλά και “Μίλα με τις φίλες σου και μην τα πρήζεις σ’έμενα” 2 πράγματα που είναι μάλλον διφορούμενα. Και μάλλον οι γυναίκες πρέπει να μπουν στη διαδικασία να ψυχολογήσουν πότε ακριβώς αισθάνεστε τη μία και πότε την άλλη.
Εγώ πάντως μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλενάδων μου έχουμε καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! :? Μάλλον δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο οι εγκέφαλοι μας…Μάλλον δεν έχετε την ίδια αίσθηση του λογικού και του παραλόγου πάντως μια φορά δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα για τον τρόπο που σκέφτεστε…
Η ουσία είναι μία όμως, όσο και να μουρμουράμε εμείς οι γυναίκες κι όσο και να παραπονιέστε εσείς οι άντρες πάντα θα ενσαρκώνουμε το ρητό: “Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε” 8)

Όντως πολλές φορές δε μπορείτε να συνεννοηθείτε μαζί μας,αλλά είναι περισσότερες οι φορές που δε συνεννοείστε μεταξύ σας…
Εγώ πιστεύω ότι τον κόσμο κυβερνούν οι ιδέες και οι γυναίκες(δε το σκέφτηκα εγώ) και ότι το αλατοπίπερο της ζωής είναι η γυναίκα(ούτε αυτό το πρωτολέω εγώ)και τέλος ότι σχεδόν σε όλα είναι ίσες με εμάς(αν εξαιρέσεις κάτι γέννες και περιόδους και κάτι τέτοια τότε ναι είμαστε ίσοι).
Αλλά γιατί εγώ πάντα πετυχαίνω τις περίργες???Μήπως οι καλές και κανονικές γυναίκες είναι πιο σπάνιες και από τον ρολ ελέφαντα???

Να σου πω την αλήθεια έχεις δίκιο…2 γυναίκες μεταξύ τους είναι γενικότερα ΚΑΚΟΣ συνδιασμός.(Ζήλεια παιδί μου!!) Αλλά πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις…
Όσο για το ΤΙ διαφορά θα μπορούσε να δημιουργήσει μια γέννα ή μια περίοδος, εδώ σε βρίσκω λάθος. Είναι μεγάλο θέμα να έχω επιπτώσεις στη ζωή μου σε κάτι που εσύ το βρίσκεις μια φυσιολογική και διασκεδαστική διαδικασία…(προφανώς δεν εννοώ συγκεκριμένα εμένα κι εσένα!) Η ουσία είναι να προσπαθείς να μπεις στη θέση μιας γυναίκας. Να σκεφτείς ότι αν ας πούμε γίνει μαμακία στα Durex εσύ απλά θα νιώσεις άσχημα ή θα ξοδευτείς ενώ η άλλη έχει πιθανότητες να καταλήξει να βλέπει τα ραδίκια απ’την ανάποδη.(στη χειρότερη μπορεί να καταλήξεις και με κουλούρα στο κεφάλι-ναι το’χω ακούσει ΚΑΙ αυτό! 8O)ή ας πούμε την ώρα που εσύ πίνεις τον καφέ σου η άλλη σέρνεται απ’τους πόνους…
Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την ισότητα… Εννοείται ότι είμαστε ίσοι (απλά εμείς τυχαίνει να σας καθοδηγούμε λίγο καλύτερα κάπου που εσάς το μυαλό σας δεν είναι τόσο πονηρό-αν και αυτή η πονηριά μας έχει καταστρέψει στις μεταξύ μας σχέσεις-)
Anyway…πολύ στη φιλοσοφία το’ριξα!

PS.1 Φίλε Mazestix, μην απελπίζεσαι!! Κάποια θα βρεθεί και για σένα που δεν θα είναι ελλατωματική :slight_smile: Keep searching…
PS.2 Εξαίρεση αποτελούν οι απανταχού μαλακομαγνήτες -μην ανησυχείς…υπάρχουν και στα 2 φύλα- με αρχηγό τους ΕΜΕΝΑ!? :?

snuffleeva :lol: Είσαι σωστότατη…

__Για σε διαφωτίσω επι του θέματος… Ενας άντρας (όχι τώρα που συζητάμε προς θεού, δεν είναι προσωπική μομφή!) θα σου έλεγε:
“Αντι να μη μου ζαλίζεις τον έρωτα, κάθεσαι και αναλύεις τι σημαίνει το μη μας τα πρήζεις… ε, μας τα πρηξες!” :smiley: :lol: :twisted:

__Να βοηθήσω λίγο παραπάνω (ακολουθεί ανέκδοτο):

Προσωπικό ημερολόγιο

Απόσπασμα από το ημερολόγιο μιας γυναίκας και ενός άνδρα.
Πως τα γεγονότα μιας μέρας μπορούν να περιγραφούν τελείως διαφορετικά
από
μια γυναίκα και έναν άνδρα!

 1. Γιά τη συγκεκριμένη μέρα ΑΥΤΗ έγραψε στο ημερολόγιό ΤΗΣ:

Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. Είχαμε πει να συναντηθούμε
στο
μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις
φίλες
μου, νόμιζα ότι ήταν εξ αιτίας μου…επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο
καθυστερημένα. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε
τίποτα
το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σ’ένα μέρος πιο ήσυχο και
πιο
ρομαντικό. Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να
είναι
παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς
αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον
ρώτησα αν
ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν
πείστηκα. Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον
αγαπούσα
πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά. χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να
εξηγήσω
τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα, δε μου είπε ότι με αγαπάει κι
αυτός…δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη! Επιτέλους, φτάσαμε
σπίτι. Τη
στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του
μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι άρχισε να παρακολουθεί
αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν
τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο. Δε θα 'χαν περάσει
ούτε
10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον
είδα να
ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα αν και εξακολουθούσε να
είναι
απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά,
για όσα
είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος. Έβαλα τα
κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος. Είμαι
σχεδόν
βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο.

 1. Γιά την ίδια μέρα ΑΥΤΟΣ έγραψε στο ημερολόγιό ΤΟΥ:

H Πανάθα έχασε… αλλά τουλάχιστον γάμησα!

__Οτι και να πεις θα έχεις δίκαιο! :smiley: Εγώ να βοηθήσω ήθελα! :stuck_out_tongue:

υ.γ. φυσικά και δεν ενστερνίζομαι τέτοιες απόψεις και συμπεριφορές. Ομως μιλάμε φυσικά για ΥΠΕΡτονισμές καταστάσεις, τέτοιες που τα ανέκδοτα “θέλουν”… ωστε να αποστάξουν λίγη απο την πραγματικότητα των καταστάσεων.

Shadowcaster… φοβερό ανέκδοτο, πολύ γέλιο! :smiley:

snuffleeva… συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία σου φράση και, για να σου λύσω (κάπως) την απορία, συνήθως το “μη μου τα πρήζεις” σημαίνει εκείνη τη στιγμή (αν και δε χρησμοποιείται συχνά, τουλάχιστον από μένα, που το θεωρώ και λίγο ελεϊνό να πω κάτι τέτοιο σε γυναίκα), εκτός αν το άτομο έχει κόμπλεξ πολλά, οπότε δε βγάζεις άκρη! :wink:

Χεχε… υπάρχει κανα βιντεάκι με τους μορφασμούς σου όταν τα λεγες αυτά? Θα ταν πολύ ωραίο. Πέρα απ’ την πλάκα, αν μια γυναίκα δεν είναι και λίγο “εκνευριστική” όπως αναφέρεις, δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον! :wink: Και συμφωνώ ότι δεν είστε όλες ίδιες, αλλά υπάρχουν κοινά στοιχεία.

Άψογο το ανέκδοτο!!!
Το "μη μου τα πρήζεις"αν στο είπε άντρας τότε είναι ελεινός!!!Υπάρχουν και κάποιες εκφράσεις που ναι μεν μπορείς να τις χρησιμοποιείς με τους φίλους αλλά όχι με την κοπέλα σου…Πάντως η έκφραση σημαίνει 2-3 πράγματα,αν είναι για κάτι που του έχεις ξαναπεί στο παρελθόν ή το έχεις επαναλάβεις πολλές φορές σήμερα τότε εννοεί "παράτα με"ή "άλλαξε θέμα"αν φαίνεται σκεπτικός και δε λέει τι έχει τότε εννοεί μόνο “παράτα με” τέλος αν το λέει αυτό καιταυτόχρονα αρχίζει φιλιά τότε εννοεί “σταμάτα να μιλάς και κάνε κάτι πιο παραγωγικό…”
Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως συμβουλέψου το ανέκδοτο και μην απελπίζεσαι μ@λακες είναι μόνο το 50%… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

1 2 3 AAAAAAAAND AAAAAAACTIIIIIOOOON…Πάντως μ’ αρέσει που υπάρχει κατανόηση και δεν υπάρχουν αντιρρήσεις!!!'Εεεετσι…Μήπως να κάναμε εκπομπή σα την Δρούζα??

Μα να σου πω…εκεί θα καταλήξουμε! :stuck_out_tongue:
Όοοοχι μωρέ, απλά είναι ξεκάθαρο ότι για να ακούμε τη μουσική που ακούμε μάλλον έχουμε λίγο πιο ανεπτυγμένο εγκέφαλο από τους υπόλοιπους ηλίθιους που κάθονται και πλακώνονται για το αν οι άντρες ή οι γυναίκες είναι ανώτερα πλάσματα…(τώρα δεν ξέρω αν η μουσική έχει καμιά σημασία με την ανάπτυξη του εγκεφάλου αλλά αστεία-αστεία έχει και μια λογική αυτό που είπα…)
Εμένα δε μου έχουν πει ακόμα “Μη μου τα πρήζεις” (αυτό έλειπε!! Θα τον πάρει και θα τον σηκώσει…) αλλά μου έχουν πει διάφορα άλλα πετυχημένα οπότε κι αυτό ακόμα να ακούσω δε θα μου κάνει και εντύπωση…
Όπως και να’χει, υπάρχουν αντρες εντελώς ΖΩΑ αλλά και γυναίκες πολύυυ Π******* όπως και το αντίθετο…αγόρια ΨΥΧΟΥΛΕΣ (μα κι εσείς…που πάτε και πέφτετε?? Όλοι οι καλοί έχουν βρει κάτι σκύλες που τους σέρνουν απ’τη μύτη) και κοπέλες που δεν είναι και τόοοσο ηλίθιες, ξενέρωτες, χαζοχαρούμενες ή σκύλες…Το ζήτημα είναι να μπορείς να ξεχωρίσεις τις κατηγορίες…(όλοι μας έχουμε κάνει λάθη μέχρι να το καταφέρουμε…Έτσι θα μάθουμε κιολας!)
Όσο για τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες, κοινά χαρακτηριστικά έχουν κι ΟΛΟΙ οι άντρες (πχ. η αντρική αναισθησία=γαϊδουριά είναι παροιμιοώδης!)
Και τέλος, αν έχανε η Παναθα κι εγώ κάπως έτσι θα ένιωθα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πφ… Women :roll:

Αν και είμαι ψιλο-σουρωμέμος από ρακές, φαίνεται να τα λες αρκετά καλά snuffleeva (ίσως με λιγότερα λόγια :slight_smile: )… και εντάξει, υπάρχουν οι περιπτώσεις που αναφέρεις, αλλά αυτό που έχει φάει τις γυναίκες κατά τη γνώμη μου είναι η υπερβολική ανάλυση των πάντων… σε βαθμό τρελό! Μπορεί να’ναι και ιδέα μου, αλλά το παραμικρό μια γυναίκα το λαμβάνει ως… κάτι… λες και όλα έχουν λογική! Είναι (λίγο ή πολύ) κουραστικό αυτό! :stuck_out_tongue: