Νέες Κυκλοφορίες 2021

Ειναι μια post metal instrumental μπαντα απο Γαλλια με επιρροες απο black metal σιγουρα αλλα μπορεις να πεις και post rock, sludge, psychedelic…etc

Εβγαλαν και βιντεο για το αλλο σινγκλ:

3 Likes
6 Likes

Σε αυτο σταματησα, διοτι σημαινει οτι μπορω να τους ακουσω. Μουσικα ειναι σουπερ. Για τα αλλα, αντιλαμβανομαι οτι υπαρχει μια διαφορετικη υποταμπελιτσα για καθε ειδος της μουσικης που αγαπαμε, αλλα οποτε διαβαζω “post κατι” το μυαλο μου δεν παει πουθενα. Κενο. Ισως ειμαι γερο-μπουμερ βεβαια :rofl:

Θενκς για το φιντμπακ.

2 Likes
1 Like
3 Likes

Αυτός είναι ο frontman των Daughters, σωστά;

Άργησα να εκτιμήσω το τελευταίο αλμπουμ τους, όμως άνετα μπαίνει στο δικό μου τοπ10 της προηγούμενης 10ετιας.

2 Likes

:+1:To You Won’t Get What You Want ειναι ευκολα αλμπουμ 10ετιας σωστα.
Που να τους δεις και λαιβ - δαιμονιζεται.

3 Likes

Απίστευτη μπάντα και απίστευτος τύπος, είχα την χαρά να του πάρω συνέντευξη δια ζώσης. Τρομακτικό βάθος σκέψης, με σοφή ανατρεπτικότητα.

Πολύ μου αρέσει το παραπάνω δείγμα!

3 Likes

Συγκλονιστικά βαρετό και αδιάφορο κομμάτι.

Εξαιρετική κυκλοφορία από μια μπάντα που συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα.
Πάλι σε έξοδα με βάζετε ρε πούστηδες.

4 Likes

NAIΓΕΙΑΣΑΣ

4 Likes

^ Κίνηση μεγάλου παίχτου.

Σε κάτι ελαφρώς διαφορετικό.

5 Likes

Ωραιο κομματι ιζι λισεν - δε τους ηξερα.
Μου δινει το αισθημα οτι θα παιξει σε καποιο soundtrack / τιτλους τελους :slight_smile:

1 Like

σπαμ αλλα ΠΡΕΠΕΙ

7 Likes

Για μερακλήδες οπαδούς των Master’s Hammer

ιιι πρεπει να τους ψαξεις περισσοτερο

2 Likes

“We had no plans to start with a new album, then came Covid. “Aphelion” is a very different album. It’s intuitive and spontaneous. We’ve experimented with many completely different ways of writing music and explored new ways to work. There has been no room for overthinking, exaggerated perfectionism or carefully planned songs. I believe this is one of the strengths of this album. It feels alive, it feels free and it does not come across as too calculated. The album was recorded in three different studios, and a few of the songs were actually recorded in all three studios, Ghost Ward Studios, Ocean Sound Recordings and Cederberg Studios. The aphelion is the point in the orbit of an object where it is farthest from the sun, and it has a symbolic value which I will leave to your own interpretation.” - Einar Solberg

8 Likes

ολα τελεια αλλα δεν ειπες το πιο σημαντικο
25/06 πρωτο single
27/08 το αλμπουμ

3 Likes
3 Likes