Ωραία πραγματακια κυκλοφορουν. Όσοι, όπως εγώ, έχετε να ακούσετε καινούριο υλικό τους πάρα πολλά χρόνια θα εκπλαγειτε με το πόσα πράγματα έχουν βάλει στον ήχο τους
Αυτό βλέπω έχει ανέβει από το 2019 στο youtube. Άρα είναι 2 χρόνια τραγούδι. Πώς έγινε τώρα viral και ασχολείται όλος ο κόσμος δύο χρόνια μετά;
Μιλάμε για κατάθεση ψυχής έτσι, ειδικά στο τέλος δίνει ό,τι έχει και δεν έχει
νέο άλμπουμ από A Formal Horse
Το απο πάνω μου θύμισε λιγάκι τους Dear Hunter.
Σε άλλα νέα, έρχεται καινούργιο πρότζεκτ από τον Brian Cook (Botch, These Arms Are Snakes, Russian Circles, Sumac) με τίτλο Torment & Glory ,
Folky καταστάσεις!
edit: Δείγμα από το νέο άλμπουμ του Cantrell
δεν καταλαβαίνω το roll eyes για τους αδαεις(!!) λογικο να τους θυμιζουν τους TDH, ετσι ημουν κι εγω οταν πρωτοανακαλυψα τους Dirt Poor Robins και τους συγκρινα συνεχεια με αυτους. Εφοσον ομως ερθεις σε επαφη με περισσοτερες μπαντες που παιζουν αυτο το περιπετειωδες/θεατρικό/παιχνιδιαρικο prog rock/power pop καταλαβαινεις και τις διαφορες και κυριως ποιοι το κανουν καλα και ποιοι οχι!
Απο HMLTD, Bryan Scary, Paul Steel και Will Wood μέχρι Bear Ghost και Thank You Scientist υπαρχουν δεκαδες επιλογες
Μετα το ποστ μου ακουσα παραπανω από Jhariah και μπορω να πω οτι το αλμπουμ μου αρεσει!
Οπως μου αρεσει και το status του στα social media
NO GENRE, ALL DRAMA
Το έβαλα σε φάση: «όντως μου τους θυμίζουν; Ή απλά μου λείπουν και τους ακούω παντου
On June 12, 2021, Gavin Castleton announced his departure from the band via their Pillar account (a subscription-based online community in which the band actively participates). Castleton cited being at a point in his life that he cannot “[contribute] the appropriate time, energy and focus” that the “many amazing and ambitious TDH events and releases” would require. He also stated these events and releases were “on the near horizon.” The band wished Castleton well in the same post.
Ελπίζω σε ένα Act 6, γιατί το Fox and the Hunter ήταν ενδιαφέρον σαν εγχείρημα, αλλά προσωπικά δεν είναι αυτό που θα ήθελα να ακούσω από αυτούς.
Δεν νομίζω να δούμε Act VI σύντομα. Ο Casey έλεγε ότι είχε μεγάλες βλέψεις γι’ αυτό, μέχρι να γράψει και θεατρικό έργο, αλλά δεν υπάρχουν τα απαραίτητα λεφτά και δεν θέλει crowdfunding.
Ειδικά αφού κυκλοφόρησε Acts boxset λίγους μήνες πριν, λογικά θα πηγαίνει για νέα projects τωρα
Θα φανώ περίεργος μετά από Cradle of Filth, αλλά αν θέλετε να ακούσετε καλή pop βγήκε στο ΥΤ (και φαντάζομαι και σε άλλες streaming πλατφόρμες), το νέο της Billie Eilish