Όμορφα πράγματα από τον Rolf. Ωραίο κομμάτι.
Ο Jason Köhnen (The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, The Mount Fuji Doomjazz Corporation, Mansur, Maskxsoul) δημιούργησε ένα νέο πρότζεκτ με τίτλο The Lovecraft Sextet.
‘In Memoriam’ is a debut inspired by death, release and rebirth. Jason Köhnen has chosen to incorporate funereal aspects of classical, operatic and Gregorian music for this debut release. The music is also linked to his first short-story which was written to accentuate the music (and vice-versa) and will be part of the ‘In Memoriam’ release.
Υπέροχο δείγμα…
Το κλεισα στα 30 δευτερολεπτα.
Ξεπεσμος για μια ακομα φορα.
Προς στιγμήν νόμιζα αναφεροσουν στους 1914 (των οποίων ο προηγούμενος δίσκος είναι εκπληκτικός κατ εμέ) και λέω τι κάνεις εσύ με αυτά αλλά μετά θυμήθηκα πως έχει και guest-ιλικι Νικολάκη, το οποίο μου φάνηκε απλώς μη ενοχλητικό.
Πολύ ωραίο κομμάτι κ μια χαρά η συμμετοχή του Χόλμς, δεν καταλαβαίνω τι σε χαλάει.
Θα θυμάστε ίσως το αριστουργηματικό A Dream in Static που είχε σκάσει από το πουθενά στα τέλη του 2015 από κάποιους Earthside και μετά από τον ντόρο που δημιούργησαν με τις υπεργαμάτες cinematic prog συνθέσεις τους και το πλήθος καλεσμένων τραγουδιστών εξαφανίστηκαν για περίπου 6 χρόνια. Το νέο single (άρχισαν να γίνονται μόδα τα 9λεπτα singles μου φαίνεται) από το επερχόμενο άλμπουμ μόλις έφτασε και είναι ένα ορχηστρικό μανιφέστο διαφόρων κεφαλαίων, με μια post rock κλιμάκωση που αξίζει την αναμονή και ένα συνοδευτικό βίντεο ενδιαφέρουσας σύλληψης αλλά αμφίβολης αισθητικής
Το κομμάτι το θεωρώ και εγώ αρκετά καλό, γενικά έχω προσδοκίες για τον δίσκο. Η συμμετοχή μου φάνηκε απλώς ταιριαστή, δεν θεώρησα πως προσδίδει κάτι επιπλέον, για αυτό και είπα το “μη ενοχλητική”
Σε άλλα νέα, επιτέλους νέος δίσκος. Ξέρετε ποιοι είστε:
Το άκουσες όλο??? Χτες μου ήρθε μειλ από την εταιρεία ότι βγαίνει και περιμένα πως και πως να ανέβει κάτι