Νέες Κυκλοφορίες 2021

Νεο Τζονοσι γαμω τον αλλαχ

Το Run που τσεκαρα σημερα τυχαια παντως ειναι μεγαλη κομματαρα.

Νέα κυκλοφορία από την Pelagic.

Shy, Low ονομάζεται η μπάντα, instrumental δίσκος που φέρνει σε Russian Circles, Year of No Light.

Πολύ ωραίο, γεμάτο ήχο έχουν πετύχει:

4 Likes

Ωραίοι ποστ πανκ πειραματισμοί από την χωρα της Bjork. Συνθς, ντραμς και ένας απολαυστικός ήχος μπάσου. Ο Simon Gallup κι ο χοντρο Bob οταν δεν μαλώνουν μεταξύ τους θα αισθάνονται κι οι δύο κολακευμενοι από αυτές τις τρεις μικρές Ισλανδες (three imaginary girls)

5 Likes

Πολύ ωραία τα λες!

Μετά από το ανελέητο σπαμάρισμα του @apostolisza8 πρωί, μεσημέρι, βράδυ :crazy_face: άκουσα και εγώ τον δίσκο πριν δυο μέρες και δηλώνω υπεύθυνα ερωτευμένος. Πάει καρφί για κορυφή της χρονιάς.

Δεν με νοιάζει καθόλου εάν η μουσική τους φέρει νεωτερισμούς στον ήχο ή όχι. Αυτό που με νοιάζει είναι πως έχω μαγευτεί από τον δίσκο και έχω κάνει πλάνα με αυτόν. Βόλτα σε ένα ομιχλώδες δάσος ακολουθώντας τους ψιθύρους των τριών αερικών :grin:

Τα λέει φυσικά πολύ καλύτερα εδώ ο Αποστολής…

5 Likes

Αντί να λες και ευχαριστώ δηλαδή για ένα τόσο δα σπαμ παραπονιέσαι… :stuck_out_tongue:

Καλός, καλός. Παρομοίως (σχεδόν).

1 Like

Πολυ καλο παιδες !! Ολη μερα παιζει !
Φετος πολυ καλες κυκλοφοριες ρε, τι γινεται ? Θα δυσκολεψουν οι λιστες!

3 Likes

3 Likes

198 απολαυστικά δευτερόλεπτα

1 Like

Με αφορμή τη συνέντευξη στο πρωτοσέλιδο, να πω ότι το νέο Illudium (Ash of the Womb) είναι απίστευτο

2 Likes

Full album stream. Δεν έχω ιδέα για το συγκρότημα, αλλά βλέπω πολύ fanboyλίκι στα κόμμεντς και μάλλον είναι μια σημαντική κυκλοφορία, έστω για το είδος του. Απ’ όσο διαβάζω, όσα ατομάκια είχαν λατρέψει το Måsstaden, το ντεμπούτο του 2011, θα τρελαθούν.

Δεν το είχα λατρέψει κιόλας το ντεμπούτο αν και αν είχα ακούσει πριν από άλλες μπάντες παρόμοιου ύφους μπορεί να είχα άλλη άποψη. Μέχρι στιγμής το ίδιο περίπου ισχύει και γι’ αυτό εδώ

1 Like

1 Like

ωραιοι…!δεν τους γνωριζα…το αφησα να παιζει ειμαι ηδη στο 5 τρακ εως τωρα μου αρεσουν ολα :+1:
απο οτι ειδα εχουν ηδη δισκογραφια,οποτε θα τους ψαξω :wink:

1 Like

Ειναι ωραιοι και γκρουβατοι ! :+1:
Αγαπημενο ειναι το ομωνυμο Blood Red Shoes (2014) με κατι ωραια χιτακι τυπου:

2 Likes

Leakαρε ο δίσκος της 25ετίας. Τα λέμε.

2 Likes

Εχω σπασει το κεφαλι μου μιση ωρα τωρα να βρω με ποιο τραγουδι Fear Factory ειναι ΙΔΙΟ τουλαχιστον στην αρχη το νεο τραγουδι των Arch Enemy

έχε χάρη που έχει μια μέρα μόνο γιατί αν έπρεπε να αντέξω και αυτό μετά το Theater εεε σε πιάνει μια αηδία

βέβαια πάντα μπορεί να ληκάρει το νέο Mastodon

Slave labor

1 Like