Ναι ναι πειτε τετοια και θα με κανετε να μη δω Ολυμπιακο ευρωλιγκα και να βαλω αυτο επανω
Δες το με υπόκρουση τον δίσκο
Συμπαθητικό, αλλά αν δεν έχει κι ένα καλό μπασάκι, πώς θα τους μιμηθείς τους RATM;;
Παρά πολύ ωραίο .
Να τολμήσω να πω μαλακια ;; Σε σημεία
ενιωσα σα να τραγουδάει ο Ψαραντώνης . Εννοείται θετικό σχόλιο αυτό
Νομίζω το είδα στο Spotify. Πρέπει να κυκλοφόρησε. Θα το ακούσω οπωσδήποτε
Χαχαχαχα!! Λοιπόν, κι εγώ το σκέφτηκα αυτό, υπάρχει ένα συγκεκριμένο track που τραγουδάει αυτός ο guest παραδοσιακός τραγουδιστής που έχουν και ακουγεται πραγματικά σαν τον Ψαραντώνη! You are not alone.
Χαίρομαι που σου άρεσε @Rebel!
Εκεί που το μοντέρνο hard rock συναντά το prog.
Εξαιρετικός ο νέος δίσκος των Γάλλων Lizzard, κυκλοφορεί στις 19 Φεβρουαρίου. Το συγκεκριμένο δεν είναι καν στα καλύτερα του δίσκου. Τρομερό power trio!
το συγκεκριμενο δε μου αρεσει τοσο, αλλα τον Jason Butler τον ακολουθω απο εποχες letlive και παρολο που τον θεωρω μεγιστο ποζερι, σαν φροντμαν και και αποψη φωνητικων, ειναι ενα απο τα πιο δυνατα συγχρονα πραγματα εκει εξω.
Δεν ξερω που να σταθω πανω στο γεγονος οτι ειναι φανερο οτι προσπαθει να ειναι παντα οσο πιο relevant γινεται, γουατεβερ.
Ας σταθουμε στη διασκευαρα
Έχει και για μένα γίνει λίγο μαϊντανός αλλά είναι ακριβώς όπως τα λες
Και αυτό μου έδωσε παρόμοια vibes , εννοείται
Απλά έκανα μια σκέψη του πόσο υπέροχη είναι η μουσική , όπου βρίσκεις μια ( σχετικα ) κοινή ερμηνευτική ( και μουσική πάλι σχετικά ) αισθητική σε ένα Νορβηγό 40ρη και σε έναν παππού από την Κρήτη που και οι δύο παίζουν ένα είδος φολκ
Btw το άκουσα το Wardruna
Πολύ όμορφη μουσική και ενδιαφέρουσα + τις ερμηνείες που μου έκαναν θετικό κλικ . Απλά ελαφρώς μονότονος δίσκος για τα γούστα μου . Φαντάζομαι ηθελημένα
Όπως και να έχει , αξίζει . Και άλλη μία δυνατή πρόταση από το φόρουμ που δεν θα είχα ανακαλύψει χωρίς εσάς
Ρε 14o πιο λαμπρο αστερι στον ουρανο, τι ΥΠΕΡΕΠΟΣ ειναι αυτο. Τωρα το ακουσα… μακραν οτι καλυτερο εχει μπει στο παρον τοπικ μεσα στο 2021 μαζι με το Architects που εβαλα
Διαβασα οσα γραψατε για τους Need με τους οποιους δεν ειχα ασχοληθει, και καταλαβα γιατι δεν ειχα ασχοληθει. Τα παιδια κανουν εξαιρετικα αυτο που θελουν να κανουν, αλλα εμενα που δε με τρελαναν ποτε οι Fates Warning με εξαιρεση 2 δισκους, λογικο να μη με τρελανουν και οι Need 25 χρονια αργοτερα. Το μεγαλο μου παραπονο με το prog metal της εποχης ειναι οτι δεν εχει να μου πει απολυτως τιποτα που δεν εχω ξανακουσει, αλλα αυτο ειναι προσωπικο παραπονο προφανως. Τωρα η αποθεωση μου φαινεται υπερβολικη αλλα οκ καλο να στηριζουμε την εγχωρια σκηνη φανταζομαι.
Τους αδικείς λίγο αν λες ότι τους γουστάρουμε μόνο επειδή είναι Έλληνες.
Εμένα μετά από καιρό, ένα συγκρότημα που πραγματικά με γονάτισε με την prog αισθητική του ήταν οι Caligula’s Horse, που τους έχουμε ξανα-αναφέρει σε αυτά τα μέρη αλλά δεν ξέρω αν σου λένε κάτι. Έχεις δοκιμάσει;
Δεν ειπα αυτο βεβαια, αν και σιγουρα θεωρω οτι ισχυει σε καποιο βαθμο, εννοωντας οτι μαλλον οι διθυραμβοι εχουν να κανουν και με αυτο, κι οχι οτι ο κοσμος τους γουσταρει επειδη ειναι Ελληνες.
Ναι, οι Caligula’s Horse ειναι επληκτικα καλοι και συνδυαζουν παλιες με συγχρονες φορμες.
Να μπεις στο Album Exchange και να παιξεις
Καλά, το παράκανα κι εγώ με το ‘‘μόνο’’, αχρείαστο, αλλά δεν πρόσεχα πολύ τι έγραφα.
Θα έμπαινα ρε φίλε στο άλμπουμ exchange, αλλά επειδή μοιάζουν με mini reviews δεν θα έχω και πολύ χρόνο να παίζω κανονικά. Αν έχω χρόνο προτιμώ να γράψω review στο Sputnikmusic, να σου πω την αλήθεια.
Δεν εχει πλανα αν ειναι να γινεις ΚΟΡΠΟΡΕΤ το θεμα ειναι να το κρατησουμε στα στενα ερασιτεχνικα χωρις κινητρα για φημη δοξα και λεφτα
Τεσπα εκει εχω κανει ενα καθολου mini review για το τελευταιο των Caligula’s Horse
τότε ταιριάζεις με το 90% των συμμετεχόντων
Δεν δέχομαι ότι οι Need είναι κόπια των Fates Warning. Είναι επηρεασμένοι? Ναι
Όμως ακούω αρκετά Nevermore, λίγο pain of salvation και όλα αυτά με χαρακτήρα και ξεχωριστό ήχο.
Τουλάχιστον επιφανειακός μου φαίνεται ο παραλληλισμός με Fates Warning.
Caligulas horse ρε παιδιά κι εγώ προσπάθησα να ακούσω και αυτό και το προηγούμενο. Αλλά δεν…
Αδιάφορες συνθέσεις που δεν με κράτησαν.
Δεν νομίζω ότι είναι οι σωτήρες του prog που κομίζουν κάτι το καινούργιο και ανανεωτικό.