Ζόρικα τα παιχνίδια στο Πεκίνο!
Η Ισπανία σαν πρώτη αντίπαλος δεν μου αρέσει καθόλου!!! (εκτός και αν επιβεβαιωθεί ηφήμη του προπονητή τους σαν τον πιο looser προπονητή!!)
Πάντως κάθε παιχνίδι θα έχει διαφορεικό χαρακτήρα και απαιτήσεις. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξουν οι δικοί μας είναι να παίξουν ομαδικά και το δεύτερο είναι η καλή άμυνα.
Για να δούμε τι θα δούμε!!!
Καλή επιτυχία και με ένα ολυμπιακό μετάλιο εύχομαι!!
Ειναι εξ ορισμου καλυτερη ομαδα απο εμας, αλλα τπτ δεν εχει χαθει καθως πρεπει να παλεψουμε οπωσδηποτε για 3 νικες με Γερμανια, Ανγκολα, Κινα και μετα οποιος και να μας τυχει απο τον αλλο ομιλο στα προημιτελικα, παιζεται. Εφικτη η τετραδα… εκει ομως δυσκολευουν τα πραγματα…
…και το γμτ της υπόθεσης είναι πως οι ΑΧΩΝΕΥΤΟΙ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΙ ΨΗΛΟΜΥΤΕΣ δεν έπαιξαν και κανά διαστημικό μπάσκετ, άντε καλή άμυνα, ως εκεί. Τους έχουμε, αρκεί να ξεκομπλάρουμε με την πάρτη τους.
βασικά, στο 3ο δεκάλεπτο κατάφεραν να πάρουν κεφάλι, που χαλάρωσε η άμυνα μας και μας σκότωσαν με εύκολα τρίποντα και μπούκες που οδήγησαν σε γκολ φάουλ.
Τέσπα, πάντα στα πρώτα ματς είμαστε νωθροί. Σιγά σιγά θα ανέβουμε. Νιώθω όμως πως τελικά ένα γκαρντ ακόμα το χρειαζόμασταν. Ούτε Πελεκάνος, ούτε Περπέρογλου για τον οποίο τσακώνονταν όλοι. Πάμε για 3η θέση τώρα (αν και η 4η μπορεί επίσης να μας βολέψει…)
Εγώ αποκοιμήθηκα στα μέσα του τρίτου δεκάλεπτου και μόνο ακουγόταν το σκορ και κάποιες φάσεις στα αυτιά μου. Νταξει, βολές ούτε και γω ξέρω πόσες χάσαμε. Το παιχνίδι χάθηκε μετά από την τεχνική ποινή στον Φώτση. Στον Ναβαρρο ξέρω γω δεν έδωσε, απλά τον προειδοποίησε η παλιοτσουτσού ο Αργεντίνος. Τι περιμένεις ισπανόφωνος προπονητής.
Δεν πειράζει όμως, κάθε ομάδα δικαιούται ένα κακό παιχνίδι, καλύτερα να γίνει σε φάση ομίλων, παρά σε νοκ άουτ. Ελπίζω μόνο να μην πήραν τα μυαλά των παικτών αέρα από τον περίπατο στο προολυμπιακό με αντιπάλους όμως αδύναμες ομάδες.
Τώρα πρέπει οπωσδήποτε να ρεφάρουμε στο ματς με τη Γερμανία. Αν οι παίκτες παίξουν σοβαρά χωρίς να την υποτιμήσουν νομίζω ότι θα νικήσουν. Πάντως οι Γερμανοί σε σχέση με το παρελθόν είναι ενισχυμένοι, καθώς πλάι στον Νοβίτσκι πλέον παίζει και ο Κάμαν…
Εγω δεν απαγοητευτηκα τοσο πολυ…
Στο πρωτο ημιχρονο οχι μονο τους κοντραραμε στα ισα αλλα αν δεν χαναμε ευκολα καλαθια θα ειχαμε αποκτησει και διαφορα!
Στο δευτερο ημιχρονο δειξαμε τον κακο μας εαυτο (κυριως στην επιθεση) και οι Ισπανοι δεν χαριζουν…
Συνεχιζω να πιστευω οτι δεν ειμαστε χειροτερη ομαδα απο τους Ισπανους (πολυ κολοπαιδο ο Ναβαρο! :lol: ) και οτι αν εχουμε λιγο την τυχη με το μερος μας τους νικαμε.