Ναι γαμω. :x
Σημερα ειμασταν πολυ καλοι σε ολοκληρο τον αγωνα και ξεχωρισε η αποδοση του Γλυνιαδακη που οταν του δινωνται οι ευκαιριες τα καταφερνει περιφημα.
Μεθαυριο με το Αμερικα πρεπει να ειμαστε σοβαροι,ευστοχοι και να παιζουμε ασφυκτικη αμυνα.
Καλή φάση σήμερα!
Ξέκλεψα μισή ωρίτσα απο τη δουλειά και είδα το 2ο ημίχρονο και το καταευχαριστήθηκα. Με την εμφάνιση του Γλυνιαδάκη φάνηκε ότι όλοι μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή την ομάδα. Ο Σπανούλης πάλι ήταν σούπερ και αυτό μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο στη συνέχεια. Καλή και άγια η ομαδικότητα και η συνολικότητα που μας χαρακτηρίζει, αλλα καλό είναι να υπάρχει και ο σκόρερ που θα παίξει το ρόλο του πρώτου βιολιού. Θα πρέπει να βελτιωθούν πολύ οι Τσατσαρης και Σοφο γιατι τους χρειαζόμαστε απαραιτήτως.
Οι κουφάλες οι Ισπανοί στην παράταση νικήσαν τον Γιαο, κρίμα έστω και αν μας βολεύει γιατι όποια πίπα τρώνε καλοδεχούμενη είναι. Εχουν γίνει η πιο αντιπαθητική μου ομάδα. Δεν γίνεται κάποια φορά δεν θα βρεθούν στη μέρα τους και δεν θα τους μπούν τα τρίποντα. Δεν μπορεί να είναι κάθε μέρα η μέρα τους.
Κάπου άκουσα οτι οι Καλντερον και Ναβάρο (μεγάλα μουν…πανα!!) χαρακτήρισαν πελάτες τους έλληνες. Βάσει αποτελεσμάτων φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο αλλά θα θελα να ξέρω, αν όντως αληθεύει, την ορολογία που χρησιμοποιηθηκε για να περιγραψει τη γνωστή Κοκκαλική φράση…
Παίξαμε πολύ καλά. Ο Νοβιτσκι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Οι ΗΠΑ τώρα με την Ανγκόλα καλό εαυτό δείχνουν, αλλά δεν μπορείς να κρίνεις από δω. Συνεχίζω να τους βλέπω όμως να το χουν πάρει πολύ στην πλάκα και όπως πάντα να χάνουν βολές:!: :?
Νταξει, Ναβάρο και Καλντερόν κλασικά πουστρ@κια, κάπως πρέπει να τιμωρηθούν. Ας έρθουν ποτέ ευρώπη να παίξουν με καναν Ολυμπιακό δεν θα φύγουν ζωντανοί από δω
Είναι δικιά μου ιδέα, ή τους Ισπανούς απλά δεν τους πάει κανείς στην Ελλάδα επειδή έχουν κάνει χαβαλέ με την εθνική Ελλάδος 3/4 φορές ενώ νικήσαν άλλη μία? Λές και αρκετοί έλληνες παίκτες δεν είχαν αλαζονική συμπεριφορά μετά το Eurobasket, λές και δεν ειρωνευόντουσαν τις Η.Π.Α. μετά το μάτς της Ιαπωνίας, ξαφνικά με τους ισπανούς θυμηθήκαμε ότι μας εκνευρίζει αυτή η νοοτροπία…
Προσωπικά τα 3/4 της Εθνικής μου τη σπάνε, αλλά όσο να ναι δεν μπορώ να πω το μουνοπ@νο ο τάδε.
Τον Παπαλουκά πχ, ή τον Τσαρτσαρή, μέχρι και τον Σπανούλη δεν τους πάω μία.
Τεσπα, οι ΗΠΑ απίστευτα εντυπωσιακή ομάδα, αλλά τους χτυπάμε. Δηλαδή με την Ανγκόλα είναι στο +20 για χαβαλέ, αλλά η άμυνα της Ανγκόλα είναι ανύπαρκτη και γίνονται συνέχεια λάθη στην επίθεση, του άλλου του χει φύγει 8-9 φορές η μπάλα.
Όταν σε έχουν νικήσει με τέτοια αίσχη της διαιτησίας, όταν ήξεραν ότι το παιχνίδι ήταν στημένο κι έπεφταν επίτηδες με το κάθε φύσημα του άερα και μετά το τέλος του αγώνα ήταν και εριστικοί από πάνω, τότε ναι είναι αντιπαθητικοί. Θα ποστάρω και το αντίστοιχο βιντεάκι στο youtube με τις φάσεις, αλλά πιο μετά γιατί τώρα δεν έχω τη δυνατότητα
Mιλας πολυ σωστα, και πραγματικα αν καθισω και σκεφτω σε ποια ομαδα αντιπαθω περισσοτερους παιχτες (Ελλαδα ή Ισπανια) στην Ελλαδα βρισκω περισσοτερους αντιπαθητικους:p . Αυτο δεν σημαινει πως δεν θελω να παει καλα η Εθνικη (μην παρεξηγηθουμε κιολας)
Καλη η Ελλαδα σημερα, τους Γερμανους τους εχουμε οπως μας εχουν εμας οι Ισπανοι, παμε τωρα για ηττα εκτος απροοπτου με ΗΠΑ, νικη με Αγκολα και μαχη με Κινα. Οι Κινεζοι καλη ομαδα, αλλα αψυχολογητοι, στο τελευταιο δεκαλεπτο κατεστρεψαν οτι ειχαν χτισει στα προηγουμενα δεκαλεπτα.
Οι Αμερικανοι μια απο τα ιδια μου φαινονται ρε γμτ. Αθληταραδες, αλλα μια καλα οργανωμενη ομαδα θα μπορεσει να τους κοντραρει πιστευω. Ειναι το φαβορι βεβαια ετσι κ αλλιως
Είσαι τόσο σίγουρος ότι ήταν και στημένο έτσι?:-k #-o πάνω κάτω αυτό που περίμενα, κλασσική ελληνική γκρίνια. Μήπως και στα άλλα 3 μάτς χάρη στη διαιτησία νίκησαν?
Δεν θα είναι τόσο απρόοπτο να χάσουν οι αμερικάνοι. Κάθε ομάδα έχει τα πλεονεκτήματα της και δε νομίζω ότι υστερεί κάποια απο τις 2 τόσο σε κάτι ώστε να έχουμε φαβορί. έτσι και αλλιώς, και οι αμερικάνοι αγχωμένοι δείχνουν, οπότε δεν έχει κριθεί κάτι, άλλωστε, όποιος και αν χάσει δεν χάνει τις ελπίδες για το τουρνουά, ούτε αποκλείεται να νικήσει αν ξανασυναντηθούν οι ομάδες ξανά.
Πότε ακριβώς γκρίνιαξα? :-k
Απλά είπα γιατί μου/μας ειναι αντιπαθητικοί.
Επίσης πότε ακριβώς είπα ότι δεν άξιζαν τη νίκη στα υπόλοιπα παιχνίδια? Βασικά, που κολλάνε τα υπόλοιπα παιχνίδια? :-k
Δεν ξέρω αν ήταν στημένο, αλλά ο διαιτητής σίγουρα ήθελε να κερδίσουν οι Ισπανοί. Όπως ξαναείπα, το παιχνίδι χάθηκε μετά την τεχνική ποινή που δώθηκε στον Φώτση, ενώ ακριβώς στην προηγούμενη φάση ο Ναβάρο είχε επαναλάβει πολλάκις κάτι και δέχθηκε απλά προειδοποίηση! Απλά κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι ότι η Αργεντινή είναι ισπανόφωνη χώρα, λέω γω τώρα. Μόνο σκέψου να ήταν Κύπριος ο διαιτητής…
Ε, αυτό για τη διαιτησία το λέμε σα καραμέλα λές και μόνο λόγω αυτού έχει χάσει η ελλινική ομάδα απο τους ισπανούς. Αν μη τι άλλο, κάπου είναι άκυρο όταν θυμάται κανείς μόνο ένα μάτς απο τις 4 ήττες του.
δε μίλησα τόσο για εσένα όσο για το πώς ακούγεται απο τους υπόλοιπους. ενιγουέι…
Ναι μωρέ στ’ @@ του του διαιτητή τι γλώσσα μιλάνε οι άλλοι ρε Βέντερ. Είναι πάρα πολύ αφελές να το πιστεύεις αυτό. Υπαρχουν 60 χώρες ξερω γω που μιλάνε Ισπανικά. Τι τον νοιάζει αυτόνα.
Απλά θα είχε άλλους λόγους. όπως άλλες φορές η Ελλάδα μπορεί να έτυχε να ειναι η ευνοημένη (δε θυμάμαι ποτέ όμως να έχει γίνει σε τέτοιο βαθμό)
Μα όταν νίκησαν δίκαια οι άλλοι και εμείς ήμασταν ψοφίμια, γιατί να τους αντιπαθήσω? :-k Το θέμα είναι εκείνο το συγκεκριμένο παιχνίδι για το οποίο πρέπει να πάρουμε εκδίκηση :evil:
die by my sword :lightsabre:
Απ’ τη γλώσσα συνεπάγονται κι άλλα πράγματα ρε. Φυσικά και δεν έχει να κάνει μόνο με τη γλώσσα, αλλά η γλώσσα είναι η αρχή. Δηλαδή αν του δωθεί η ευκαιρία δεν θα υποστηρίξει την Ισπανία, που σε κουλτούρα και σε γλώσσα έχουν πολλά κοινά?!
Nαι σιγά μην υπονομεύσει την καριέρα του για τα (λίγα) κοινά που μπορεί να έχει με κάποιον Ισπανόφωνο. Γιατί οι κακές διαιτησίες δε νομίζω ότι ειναι κάτι που θέλει. Από εκεί βγάζει τα λεφτά του ο άνθρωπος (τα οποία δεν είναι και λίγα)
Μα δεν τους βοήθησε σε όλο τον αγώνα. Δύο μαλακίτσες έκανε, δεν έδωσε τεχνική ποινή εκεί που έπρεπε και έδωσε εκεί που δεν έπρεπε. Μετά γαμήθηκε η ψυχολογία μας και φάγαμε πόσους πόντους σερί. Μέχρι τότε καλά πήγαινε. Δεν θυσίασε ούτε το όνομά του ούτε τίποτα…
Τους Ισπανους τους αντιπαθουμε γιατι εχουν φαει διαιτητικο σπρωξιμο στο παρελθον και ειναι εριστικοι εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου. Καλα απο αλλαζονεια…
Παρε κοσμε: http://www.youtube.com/watch?v=A09blRHWWmQ
Aαα και αυτο εχει μερικα πετυχημενα http://www.youtube.com/watch?v=siKWh0DkCz8&feature=related
Και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=CBVTgKApV1c&feature=related
απο την αλλη γνωριζει εδω στην ελλαδα κανεις, τι γνωμη έχουν για μας στο εξωτερικο και τι σπρωξιμο τρωνε οι ελληνικες ομαδες , κυριως στις διασυλλογικες διοργανωσεις, εξαιτιας της παρουσιας του Βασιλακοπουλου στην προεδρια της FIBA Europe???