Πρώτο και καλύτερο!

6 Likes

Integrity δυσκολη επιλογη για μενα. Εχουν ποικιλια και αργοτερα που τελειοποιουν τον σκοτεινο Holy Terror ηχο εχουν απιστευτο υλικο εως σημερα. Αλλα οκ, το 1ο ειναι η λογικη επιλογη των αμιγως hardcore-αδων.

Κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά έκλεψες, είπαμε με πάνω από 3 δίσκους.

Adicts επίσης μου ήρθε στο μυαλό, αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα από τα reunion albums τους, κι έχουν βγάλει αρκετούτσικα… Θα μου πεις δύσκολα να ξεπερνάνε το ντεμπούτο, αλλά είπα να το παίξω αντικειμενικός.

Mayhem, ακόμη θεωρώ το “Deathcrush” ως ντεμπούτο, γιατί ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ HAMMER ΠΑΛΙΑ, εντάξει;

Και με Danzig την παραξηλώνουμε τη λογική, ίσως, γιατί Danzig II.

1 Like
5 Likes

και αυτό…

αν και εγώ προτιμώ το Ugly.

Δε χανεις τιποτα. Με το υλικο τους εως το 1992 ειμαστε υπερκαλυμμενοι.

Πολλοι θα μπορουσαν να πουν και για τα ΙΙΙ-ΙV, δεν παιρνω θεση γιατι τα αγαπω ολα προσωπικα και ειναι και διαφορετικα μεταξυ τους.

Οκ, το ντεμπούτο έχει το Sultans, αλλά για μένα η κορυφή τους είναι το Love Over Gold, κακά τα ψέματα

Γαμηθήκατε μωρέ, τι 30+ replies, έλεγα να μπω να σχολιάσω τίποτα :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Βλέπω ότι κανένας μέχρι τώρα δεν το τόλμησε. Ας σωπάσουμε, όμως, και ας αφήσουμε αυτό το ντεμπούτο να μιλήσει μέσα από το εξώφυλλό του και να πει τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Ούτε περί 3ου Keeper ο λόγος, ούτε περί europower. Αυτός ο δίσκος, αυτό το ντεμπούτο μόνο του (δίνοντας χεράκι στα επόμενα 3) και όλα τα επόμενα μαζί (ναι εντάξει το δέχομαι, είμαι υπερβολικός, αλλά…).

3 Likes

Να, μόνο αυτός είναι καλό παιδί. Να παίρνετε παράδειγμα όλοι οι υπόλοιποι. :upside_down_face:

Παρότι ο Bach έχει φοβερές ερμηνείες στο “Slave to the Grind” με τις δύο απόλυτες για την ιστορία της φωνής του και των χρόνων του ως μουσικός στα “Quicksand Jesus” και “Wasted Time”, το ντεμπούτο είναι πιο - ας πούμε - ολοκληρωμένο.

1 Like

τόση ώρα έχω χαριστεί σε μερικούς εδώ μέσα :stuck_out_tongue:

5 Likes

Κάποιος λογος θα υπηρχε :stuck_out_tongue:

Οκ δισκαρα και το heading, αλλα…
Land_of_the_Free_(album)_cover

7 Likes

Εφόσον αρχίσαμε τα τολμηρά:

image

4 Likes

όχι

Δεν τους χαρίστηκα εγώ και το είπα πιο πάνω.

1 Like

Το είπαμε;

image

3 Likes

Έσπασε τον όρκο ο από πάνω, Αποστόλη.

1 Like

+1 για Fugazi στον Leper αλλά το να βάζουμε Slipknot ως κορυφαίο ντεμπούτο είναι σαν να βάζουμε σε αυτή τη λίστα τους Pantera με το CfH ε;

Επίσης μπράβο σε @_Dead για επιλογή Kvlertak, τοπ 10 αυτής της χιλιετίας για μένα.

Να συνεισφέρω κι εγώ:

Γενικά το death metal προσφέρεται για αυτή τη λίστα καθώς είναι δύσκολο να διαφοροποιηθείς από τον ήχο σου αν δε σε λένε Τσακ.

Άλλα (debatable) παραδείγματα: Autopsy, Obituary, Napalm Death (?).

Και για να τελειώνουμε:

6 Likes

To Monotheist ειναι στο Mega Therion οτι ειναι το Iowa στο Slipknot :joy:

5 Likes

Απαράδεκτος, το λιγότερο. Με θυμίζεις κάτι τύπους που απεχθάνονται τραγουδάρες με ρεφρενάρες σαν το “The Last Candle” των Blind Guardian. Κανόνισε…

Μα πόσο καλό παιδί πια…

Ο όρκος είναι “εμπορική” υπόθεση (Αποστόλη σε προκαλώ ανοιχτά). Η Melissa είναι για μερακλήδες, μόρτηδες και ντερβίσηδες.

2 Likes