Πρώτο και καλύτερο!

Sorry για την αλλαγή του ονόματος παιδιά. Το είχα κάνει λίγο βιαστικά το topic και το όνομα ήταν λίγο μεγάλο πιστεύω, τώρα το ευθυγράμμισα λίγο και με το late bloomers του παργαλάτσου!

Ψάχνουμε μπάντες με πάνω από 3 δίσκους που το ντεμπούτο τους είναι ο καλύτερός τους δίσκος. Σχεδόν όλοι όταν ξεκινάνε κάτι τους λείπει. Άλλοι δεν ξέρουν ακόμα να παίζουν :stuck_out_tongue:, άλλοι δεν ξέρουν ακόμα να γράφουν :stuck_out_tongue:, άλλοι δεν έχουν τα τεχνικά μέσα, άλλοι δεν έχουν τα λεφτά, άλλοι δεν έχουν την έμπνευση, την ωριμότητα, υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να ξεκινήσει κάποιος και να χρειαστεί να εξελιχθεί για να φτάσει στην κορυφή του. Κάποιοι λίγοι έχουν την ευχή και την κατάρα να το καταφέρουν αυτό από το πρώτο τους κιόλας βήμα. Αυτούς αναζητούμε - αλλά να έχουν έναν ικανό αριθμό δίσκων, να μην είναι διάττοντες αστέρες.

Ξεκινάω με αυτούς:

6 Likes

Το “πάνω από 3 δίσκους” μπήκε για να αποκλείσει εύκολες απαντήσεις όπως Stone Roses, Rage Against The Machine κλπ. Άντε, ρίξτε προτάσεις. Όχι γραφικότητες τύπου Kill 'Em All και Iron Maiden ε :stuck_out_tongue:

1 Like

220px-Thehaunted

10 Likes

συμφωνω για RATM

Πολλοι θεωρουν το De-loused καλυτερο των Mars Volta (και τα scores στο rym αυτο λενε) αλλα για μενα ειναι το Frances the Mute και φυσικα τα λατρευω ολα.

απο σολο καλιτεχνες, Serj Tankian με Elect the Dead

2 Likes

Έχουν 4 δίσκους. Μέσα σε αυτούς, ίσως το καλύτερο ντεμπούτο ever.

14 Likes

captain obvious

17 Likes

Δίσκος που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν στη μετέπειτα πορεία τους. Θυμάμαι όταν είχε σκάσει ότι είχε προκαλέσει καλό χαμό.

Πλάκα-πλάκα μου φαίνεται ότι θα βάλω να ακούσω μερικούς δίσκους που έχω χρόνια να ακούσω :grinning:!

2 Likes

The Mars Volta δε θα έβαζα ούτε εγώ σε αυτή την κατηγορία, έχουν δίσκους που κοντράρουν το ντεμπούτο, το Frances The Mute είναι τρομερό!

Ούτε Oasis θα έβαζα, το καλύτερο είναι το δεύτερο πιστεύω. Εκπληκτικό ντεμπούτο βέβαια, ναι, αλλά λίγο αργότερα γίνανε πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ με το What’s The Story, Morning Glory.

άρα να μην ποστάρω show no mercy ε; :laughing:

3 Likes

Violent Femmes πρεπει να ανηκουν στη κατηγορια αλλα εχω ακουσει μονο το πρωτο και καποια σκορπια τραγουδια

1 Like

Kvelertak.

Οριακά μπαίνουν βέβαια αφού έχουν μόνο 4 άλμπουμ. Είχα πάθει μεγάλη πλάκα όταν βγήκε και είχε πέσει επικό λιώσιμο. Ακόμα περιμένω να βγάλουν κάτι που να μπορεί έστω να το πλησιάσει λιγάκι. Όχι ότι δεν έχουν βγάλει καλούς δίσκους αργότερα αλλά αυτό δεν έχει ξεπεραστεί ούτε στο ελάχιστο.

14 Likes

Αυτό εδώ το ακούω από την ημερομηνία κυκλοφορίας του έως και σήμερα με την ίδια ευχαρίστηση. Πολύ καλό και το Purple βέβαια αλλά το ντεμπούτο είναι κορυφαίο. Τα υπόλοιπα τα βαριέμαι.

3 Likes

image

Οι άλλες μπάντες που μου ήρθαν στο μυαλό είναι οι Mercyful Fate και οι Testament, αλλά εύκολα επιχειρηματολογεί κανείς και υπέρ του 2ου άλμπουμ.

H. Πιο. Εύκολη. Απάντηση. Ever

image

11 Likes

Madrugada - Industrial Silence

3 Likes

Για Testament μπορείς να επιχειρηματολογήσεις και για αρκετά από τα επόμενα τους (The Gathering παίζει να είναι το δικό μου αγαπημένο).

4 Likes

Ναι, αλήθεια είναι αυτό.

θα ελεγα για Psychotic Waltz - A social Grace…οπως επισης το πρωτο των Crimson Glory…

To Into the Everflow νομίζω μ’ αρέσει πιο πολύ

1 Like

Saviour_Machine_-_Saviour_Machine_I

9 Likes

Πολύ άργησε επίσης και το Diamond Head - Lightning to the Nations

5 Likes