Ειναι εξαιρετικος ολος ο δισκος. Εχει και αλλα σημεια πειραματισμου, αλλα το τελευταιο κομματι ειναι το περισσοτερο εντυπωσιακο προς την πειραματικη κατευθυνση.
Στη grind/hardcore κατευθυνση (την κυριαρχη δλδ) εχει ριφαρες, κολλητικα vocals και σουπερ τυμπανα.
Λοιπόν ο δίσκος θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο και περιλαμβάνει 12 τραγούδια. Έχουν ήδη βγει στη δημοσιότητα 3 singles. Σε ένα από τα 3 κάνει featuring o Max Cavalera. Θα το ποστάρω αύριο το άσμα γιατί τώρα βαριέμαι.
Ωραιες οι φωνητικες γραμμες, αυτες ειναι που τραβανε προς τα πανω το κομματι, γαματος Dave, πολυ ωραιο το riff/lead που ακουγεται στο 1:10, ωραια γεφυρα, συμπαθητικο και το κανονικο σολο εκει μετα το 03:00, λιγο generic βεβαια το main riff με τυμπανα που ακουγεται στο μισο τραγουδι.
Ωραια θα ηταν μια επιστροφη σε TWNAH που γραφει και ο @QuintomScenario , εγω θα το προχωρησω κι αλλο
Και μια και λέμε για Ρεφρέν με “Ρ” κεφαλαίο, στο “The Moonflower Society” γίνεται πάρτι. Λες και είμαι 6 χρονών και βλέπω ταινία περιπέτειας, όπου μπαίνει εκείνο το τραγούδι που σε σημαδεύει, πάνω στη σκηνή της πιο ηρωικής στιγμής της ταινίας και γίνεται το alter ego σου. Δε θυμάμαι για φέτος να έχω πιάσει τον εαυτό μου μέσα σε μια μέρα να έχω ακούσει τόσες φορές ένα τραγούδι.
Βρισκω τους STRIGOI απιστευτα αποκρουστικους μουσικα στο συνολο τους, αλλα οι ριφφαρες του Mackintosh γαμανε, οπως παντα αλλωστε. Το βαζω εδω περα για να το απολαυσετε οι φανς. Προσωπικα οριακα με πιανουν τα γελια με τετοιες μουσικες πλεον Οι Vallenfyre τουλαχιστον ακουγονταν.