Judas Priest

Mε τη σειρά που τα έχει ο sofa king είμαι ακριβώς και εγω
ΓιγαντεςJ P, οποίο δίσκο και να βάλω να ακούσω με ευχαριστει
Ευτυχώς για να μη ξεχνιόμαστε που το μαζέψαμε για το δεύτερο κιθ στο λαιβ, γιατί και γω μάλλον θα το πουλουσα

2 Likes

για να μην παρεξηγουμαστε, ολοι οι δισκοι μετα το painkiller, ειναι του 5-6-7 και το Firepower 8.
Το Painkiller ειναι 11.-

2 Likes

To Redeemer ειναι με διαφορα το καλυτερο μετα το Painkiller,απιστευτη δισκαρα…

2 Likes

Λοιπόν, έπεσα όλως τυχαίως πάνω σε αυτό…

…το οποίο μου φάνηκε εξαιρετικά πετυχημένο και αστείο (δεν νομίζω να είναι ιδέα μου η χιουμοριστική διάθεσή του).
Αποκορύφωμα, η λεζάντα “Rob Halford, rocker”! Αναμενόμενος χαρακτηρισμός βέβαια για κάποιον που τραγούδησε κάποτε το… "I’m a Rocker "!

Βέβαια οι Priest, αλλά και ο Rob ειδικότερα, έχουν παρελθόν σε “επικά” διαφημιστικά σποτ…

4 Likes

Στο νέο δίσκο αγαπημένου χριστιανικού μέταλ συγκρότηματος (που θα κυκλοφορήσει εντός του 2022) θα συμμετέχει ο Richie Faulkner. Θα παίξει κιθάρα σε ένα τραγούδι του άλμπουμ.

Η μπάντα δημοσίευεσε βίντεο στο instagram όπου είναι ο Faulkner μαζί τους στο στούντιο και παίζει το σόλο. Δεν το ποστάρω όμως το βίντεο. Έτσι για να μάθετε :smiling_imp:

4 Likes

Το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται με τον Tipton να απαντάει.

Τα παππουδια μαλωνουν στα γεραματα,ελεος.

Δεν είναι σίγουρα οι πρώτοι, και είναι στατιστικά βέβαιο ότι δεν πρόκειται να είναι και οι τελευταίοι!
Πλείστα όσα τα παραδείγματα μουσικών που πέρασαν χρόνια, δεκαετίες γόνιμης συνεργασίας για να καταλήξουν σε δημόσιο… ξεμάλλιασμα, διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο από την ακόμα “χορταστική πίτα”, αναμοχλεύοντας συσσωρευμένες πικρίες και βγάζοντας πολλά παμπάλαια άπλυτα στη φόρα!
Είναι γνωστό βέβαια ότι κακές διαπροσωπικές σχέσεις δεν σημαίνουν κατ’ ανάγκη κακούς δίσκους, αλλά είναι απογοητευτικό το φαινόμενο, να βγαίνουν μετά από τόσα χρόνια και τα λένε τα χειρότερα ο ένας για τον άλλον.

Αποκορύφωμα όλων αυτών , η ύπαρξη συγκροτημάτων με παραπλήσια επωνυμία όταν τα δικαιώματα του ονόματος δεν έχουν αδιαμφισβήτητο κάτοχο! Ενδεικτικά ας θυμηθούμε τις περιπτώσεις των Venom και Venom Inc, Wishbone Ash και Martin Turner’s Wishbone Ash, Rhapsody of Fire και Luca Turilli’s Rhapsody ή Turilli/Lione Rhapsody (εδώ έχουμε τριπλή παραλλαγή!), το ανεπανάληπτο Queensryche (του Tate) και Queensryche (των υπολοίπων) για κάποιο διάστημα, αλλά και τους… δύο Priests εσχάτως!

4 Likes


42 χρόνια :metal::heart:

12 Likes

Sad wings, stained class, British steel, defenders, painkiller οι 5 φορές που οι priest αναθεώρησαν τον ορισμό του κλασικού heavy metal.

To british steel, ένω είναι ανώτερο από τους “δορυφόρους” του killing machine και point of entry, δεν είναι (imo) το καλύτερο 80s album τους, αφού θεωρώ τα screaming for vengeance και defenders of the faith ακόμα καλύτερα. Παρ’ολα αυτά είναι ένας σπουδαίος δίσκος που ακούγεται μονορουφι και περιέχει υπερχιταρες (breaking the law, living after midnight, metal gods), heavy/speed δυναμίτες (rapid fire, steeler), δυνατά rockers (grinder, you dont have to be old to be wise, united) και ένα κρυφό -και ξεχασμένο στην τεράστια δισκογραφία τους- διαμάντι (the rage).

Όσο για το εξώφυλλο του, η λέξη μνημειώδες νομίζω το περιγράφει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη μπορώ να σκεφτώ. Δισκαρα!

16 Likes

Έχει βγει και ίδια μέρα με το ντεμπούτο Maiden :smiley:

9 Likes

Και με αυτο.

5 Likes

Συνεχίζοντας στο πνεύμα των επετείων, χρόνια πολλά στον Rob τον Halford που κλείνει σήμερα τα 71 έτη και παρά την φυσιολογική φθορά του χρόνου παραμένει ο εμβληματικότερος τραγουδιστής στο metal, αυτός που εν πολλοίς καθόρισε το πως θα ακούγεται και πως θα δείχνει ο metal frontman!
Η θέση του στο Πάνθεον του είδους είναι εξασφαλισμένη προ πολλού, άλλο αν αυτός συνεχίζει να αγκομαχά ειλικρινά στις σκηνές, καταθέτοντας την ψυχή του!

16 Likes


Χρόνια Πολλά στον Metal God :metal::metal::metal:

8 Likes

Τι έπος είναι αυτό! Γενικά θεωρώ το Redeemer of Souls όχι και κανα σούπερ δίσκο αλλά αυτό εδώ είναι στην Deluxe edition bonus disc και είναι απίθανη κομματάρα!

4 Likes


32 Χρόνια :metal::metal::metal:

17 Likes

Demon Hunter, η κορυφαία χριστιανική μέταλ μπάντα εκεί έξω. Ήρθε ο καιρός για τις αποκαλύψεις!

https://www.instagram.com/p/CXhcASUPEC2/

1 Like

Για αυτό πάει κατά Διαόλου ο Χριστιανισμός (Δεν θέλω να φανταστώ πως θα ακούγεται η χειρότερη)

3 Likes

Εντάξει κι άλλες φορές έχω γράψει υπερβολές. Μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς μερικές φορές αυτά που λέω :stuck_out_tongue: !! Ούτε εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα το κομμάτι. Το πόσταρα αποκλειστικά λόγω του feat με τον Richie Faulkner.

Ούτε το feat που έκαναν με τον Max Cavalera λέει πολλά. Aπό τα 6 κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, μόνο 2 είναι πολύ καλά και μου αρέσουν. Βασικά το “Silence the World” με τον Tom Englund από τους Evergrey και κατά δεύτερον το “Heaven Don’t Cry”.