Και μια και είμαστε στις νέες κυκλοφορίες, έχω μια ερώτηση (όχι, καλά να πάθεις τώρα που σε πέτυχα). Αυτοί οι “περίεργοι” Gravitysays_i θα βγάλουν τίποτες καινούργιο για έχουμε ακόμα…;
Σε περίπτωση που δεν έχω ήδη αρχίσει να κουράζω με τους Yard Act, σήμερα κυκλοφορεί το The Overload (ήδη το ακούω στο Youtube Music)
To είχα ανεβάσει το συγκεκριμένο λίγες μέρες πριν, όλα τους τα βίντεο-κλιπ και τα singles είναι άψογα. Επιρροές ξεκάθαρες από Talk Talk (θέλω να πω… Overload), πιασάρικα τραγούδια, κολληματικά grooves και εννοείται εξαιρετική στιχουργική (το Tall Poppy είναι πανέμορφο)
εχεις δικιο - εβαλα αρκετα βιντεο μετα απο αυτο κ εχασα τη μπαλα ^^
Το εκλεισα στα 7 δευτερολεπτα
Ματτ εγγύηση
Εύγε…Respect στον Mat…Μέχρι και Trivium θα με κάνει να ακούσω τώρα…έτσι γιατί τους είχα πάρει στραβά
Δεν τους είχα δώσει και πολύ μεγάλη σημεία μέχρι σήμερα. Αυτό εδώ το έβαλα τυχαία στο youtube και έφαγα μεγάλο κόλλημα. Όπως γράφτηκε και στα σχόλια, πολύ έντονα Sactuary στοιχεία (και Crimson Glory και Annihilator).
Καινούριο Immolation ρε…
Τα σπάει το punch brothers. Τα σπάει ο Thile!
Και το νέο Boris τα σπάει ε! Άφησαν πίσω τις κραστιλες του Νo και τους θορύβους με Merzbow και πήγαν πιο κοντά στο Love & Evol με πολύ πιο ονειρική αισθητική.
Προσωπικά μου βγάζει το ίδιο συναίσθημα με το τελευταίο Deafheaven, χωρίς όμως μουσικά να μοιάζουν. Το Boris είναι σε πιο ambient φόρμες.
Αρκετά καλό αυτό εδώ τελικά, grower. Εν τω μεταξύ ψάχνω να βρω ποια κυκλοφορία εποχής 2020 ή 2021 μου θυμίζει (σε σημεία), αλλά δεν το έχω βρει ακόμα…