Νέες Κυκλοφορίες 2022

Wax People ίσως;

Καθώς είμαι φαν και των δύο (ΤRIVIUM & EMPEROR) βρίσκω το κομμάτι να έχει αρκετό ενδιαφέρον. Αρχή και φινάλε δυνατό με κλασσικές χαοτικές Emperor ριφάρες και ατμόσφαιρες. Ωραίο σολάρισμα στην μέση. Λίγο τα μιεχ μελωδικά φωνητικά (ρεφρέν?) με χαλάνε κάπως-θυμίζουν Εnslaved της τελευταίας ολίγον νερόβραστης περιόδου τους. Θετικό το πρόσημο πάντως.

1 Like

Τα καθαρά δεν με πειράζουν αν και το κάνουν πιο πολύ Trivium το κομμάτι, αλλά το εφετζίδικο πέρασμα που κάνει κάπου προς τη μέση, κι οι ήχοι Nintendo μου φαίνονται λίγο overkill

Tο έκλεισα στα 60+7 δευτερόλεπτα.

You’re welcome.

5 Likes

Όχι, γιατί δεν τους ήξερα αλλά ευχαριστώ για το suggestion :stuck_out_tongue:

1 Like

Εδώ κριτική του Rocking από Γενιτσαρίδη

1 Like

Νέο Wovenhand μετά από 6 χρόνια :partying_face:

4 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία

Δείγμα…

6 Likes

Ειχα βαλει καταλαθος το λινκ μονο για το πρωτο τραγουδι του δισκου

Αυτο ειναι το σωστο λινκ. Υπεροχος πραγματικα δισκος, μπανταρα οι 40 Watt Sun.

3 Likes

Θενκς για την υπενθύμιση γιατί στο πρώτο ποστ είπα να θυμηθώ να το βάλω στα αγαπημένα του σποτιφαι ώστε να το ακούσω και ξεχάστηκα.

Ακούω τώρα το σινγκλ από πάνω και εάν όλος ο δίσκος είναι σε αυτούς τους μινιμαλ ήχους και σε συνδυασμό με την φωνάρα του, τότε θα το λατρεψω!

2 Likes

Το Reveal είναι για μένα το καλύτερο του δίσκου, μαζί με το Until. Υπέροχος δίσκος indeed.

2 Likes

Ειναι ολος ο δισκος ετσι.

Μετα την πρωτη γνωριμια με το Restless το 2011, ομολογω οτι θα ηθελα να εχει και 2-3 τραγουδια με βαριες κιθαρες. Απο την αλλη… ετσι που ειναι ο δισκος, κυλαει νερακι. Ολα τα τραγουδια πολυ ομορφα.

2 Likes

εδώ είμαστε

6 χρόνια ήταν πολλά και εδώ όπως με τους Wovenhand…

Να πούμε καλησπέρα.

Πόσο…

11 Likes

Αλητεία και το μπάσο, και το τραγούδι, και ο δίσκος.

3 Likes

2 στα 2

8 Likes

Αν δεν σας κουράζει το καμπαρέ/carnival ύφος (αλλά αντιθέτως το διασκεδάζετε), τότε θα το βρείτε εδώ σε πολύ καλή συνεργασία με black metal a la francaise

1 Like

To προηγούμενο, “Grand Guignol Orchestra” μου αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον, συμφωνώ και με την παρουσίαση του Άλκη για λογαριασμό του σάιτ, προς το παρόν αυτό μου φαίνεται λίγο στάσιμο, αλλά άκρως ευχάριστο. Που μάλλον, μαζί με τα όποια σκαμπανευάσματα, είναι και η μοναδική μου ένσταση στην ενδιαφέρουσα δισκογραφία τους.

Ρε συ έψαξα στο σάιτ να δω τι έχετε γράψει επ’ αυτού, αλλά προφανώς κάποιο ορθογραφικό θα έκανα γιατί δεν μου έβγαλε αποτελέσματα

Πάντως για μένα που θέλω νοθευμένο το Black Metal για να μ’αρέσει (με πιο ανάλαφρα είδη συνήθως) αυτό εδώ είναι εξαιρετικό πρωινό άκουσμα, και τίγκα θεατρικότητα οπότε από μένα έχει άλλο ένα πόντο. Προηγούμενά τους δεν ξέρω για να ξέρω πώς συγκαταλέγεται στην δισκογραφία, αλλά τούτο εδώ είναι πολύ ευχάριστο όπως λες κι εσύ

1 Like