Ενδιαφέρουσα μπάντα και label θα πω. Γενικά σταθερή δισκογραφία έχουν, στις λεπτομέρειες και στις εξάρσεις (και ανάπτυξη μερικών θεμάτων) κρίνεται η διαφορά αν με ρωτάς, θα σου αρέσει.
Kαι κάπου εδώ ακούμε και νέο Meshuggah:
https://meshuggah.afr.link/TheAbysmalEye
Δεν ξεφεύγει πολύ από τα 2 τελευταία, λίγο πιο ορεξάτο και ουσιαστικό από το Violent θα το χαρακτηρίσω, λίγο πιο ξεκάθαρο riffing, ίσως φταίνε τα Nothing vibes που στέλνει το εξώφυλλο.
Edit: παω στις 4 συνεχείς ακροάσεις
Τώρα που μας χαιρέτησαν οι Every Time I Die, για 'μένα αυτοί είναι η ελπίδα μου.
Πολυ δυνατός δίσκος prog death, με τις ομοιότητες με τους opeth να είναι αρκετές, αλλά χωρίς την αίσθηση της αντιγραφής τους. Εξαιρετικό
Edit: Technically speaking είμαι off topic, το Νοέμβριο πέρυσι κυκλοφόρησε δεν το είχα παρατηρήσει
Τσεκάρεις weight of oceans και afterglow χθες κιόλας
edit, @Outshined, επειδή βλέπω ότι το έχεις γράψει και στην κριτική του δίσκου αλλά και στην εισαγωγή της συνέντευξης, οι Englund και Vikram δε γνωρίστηκαν στους Redemption και μετά έφτιαξαν τους Silent Skies, ανάποδα έγινε, το λέει ο ίδιος και στη συνέντευξη (!)
Νομίζω ότι θ’ άξιζε κάποια στιγμή ν’ ανοίξουμε ένα τόπικ γι’ αυτόν το δίσκο. Ειδικά τα δύο πρώτα του τραγούδι είναι ό,τι καλύτερο. Βγάζει λίγο σε ατμόσφαιρα και τρόπο αντίληψης από την αισθητική του “Watershed”.
Το ακουω ξανα κ ξανα - κλασσικo ορθοδοξο σλατς.
Double post σήμερα, με κάτι που είναι όντως φετινό.
Τι ΤΟΥΜΠΑΝΟ δισκάκι είναι αυτό και πόσο γαμάτη γυναικεία φωνή σε όλες τις εκφάνσεις της και πόσο ταιριάζει το βιολί σε όλο αυτό
Θα πρέπει να ξανακοιτάξω στα κιτάπια μου, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος για το ανάποδο. Ε, σε κάθε περίπτωση πρώτα συνυπήρξαν δισκογραφικά στους Redemption και μετά στους Silent Skies.
Είναι πολύ ωραίοι παναθεμα τους
Χωρίς φωνητικά αυτή τη φορά, επιστροφή στα γνωστά instrumental όργια.
Απιστευτοι ροκεντρολες και παλι σπερνουν πονο.
Ακομα θυμαμαι ζωντανα το τρομερο commission στο Roadburn με Κikagaku Μoyo.
Ναι τερμα ψυχεδελεια ! Οπως λεει τζαμαρισμα ανατολης με δυση, που σε ταξιδευει - ειδικα προς το τελος.
︎ Drottningar Dauðans (LUNGS-186) | BÖRN | IRON LUNG Records (bandcamp.com)
Φρέσκο post punk από το παγωμένο Ρεϊκιαβικ
Κάπου το post-αρε κι ο Αποστόλης αυτό που μας προλαβαίνει όλους συνήθως.
Έκανα ένα γρήγορο search δε βρήκα κάτι και νόμισα ότι κέρδισα
Όντως το είχε ποστάρει, νομίζω την προηγούμενη εβδομάδα… το είχα τσεκάρει και μου άρεσε