Geoff Tate Empire 30th Anniversary Tour

Στην operation mindcrime tour, πριν 3 χρόνια, πέρασα καλά αλλά οι αναμνήσεις ξεθώριασαν γρήγορα παρόλο που δεν έχω πάει σε πολλά λαιβ απο τότε. Επειδή πιστεύω οτι κάποια στιγμή θα τα βρουν και θα περιοδεύσουν όλοι μαζί ξανά i’ll pass.

Με βαση ολα τα δραματα που εγιναν… πολυ δυσκολο αυτο.
Οταν παιζει ρολο και η γυναικα καποιου στην ολη υποθεση, ακομα πιο δυσκολο.
Βλεπε Σεπουλτουρα και Γκλορια. Αν και αυτη ηταν φουλ τοξικια.

2 Likes

Δε γνωρίζω αν φταίει γυναίκα η άντρας και δε νομίζω πως έχει ιδιαίτερη σημασία. Σου δίνω δίκιο όμως πως, μάλλον, δεν πρόκειται να γίνει ρεγιουνιόν στηνσυγκεκριμένη περίπτωση

Δεν ειπα γενικα καποια γυναικα, ειπα η γυναικα του Tate συγκεκριμενα :stuck_out_tongue:

Αυτη και η κορη της (θετη κορη του Tate) ειχαν μπει στο management της μπαντας και τα υπολοιπα μελη της μπαντας ενιωθαν οτι για μια τριετια οι μονοι που επαιρναν αποφασεις για την μπαντα ηταν ο Geoff Tate και η γυναικα του. Ετσι λοιπον απελυσαν (χωρις να το πουν πρωτα στον Tate) και τις δυο :joy:

Αυτο προφανως ξεκινησε την ρηξη και επισημα, και ο Tate δεν ηταν και πολυ ηρεμος με τις εξελιξεις. Δεν ξερω και δεν μπορω να ξερω ποιος εχει δικιο εν τελει και ποιος οχι, αλλα η κινηση των υπολοιπων 4 να απολυσουν πρωτα τις δυο γυναικες και στην συνεχεια τον Geoff Tate, ηταν αυτο που λεμε στο χωριο μου τεραστιο dick move, ακομα κι αν ειναι αληθεια οτι ειχαν καπηλευτει την μπαντα ο Tate και η οικογενεια του. Κοινως, ηταν σιγουρα μαλακες κι αυτοι οι 4 στην ολη φαση.

Και διαφωνω για το αν εχει ιδιαιτερη σημασια, αφου μιλουσαμε για την πιθανοτητα reunion. Οταν τα grievances ειναι τετοιας φυσεως, πολυ δυσκολα ξεπερνιουνται, οπως εχουμε δει και με Sepultura. Εδω εχουμε μπαντες σαν τους Fear Factory να εχουν διαλυθει 3 φορες (με διαφορετικα μελη της μπαντας να παιρνουν πουλο καθε φορα :joy: ) χωρις απολυτως ΚΑΝΕΝΑΝ σημαντικο λογο, δε θα διαλυονταν οι Queensryche οταν επαιξε δραμα με την γυναικα του ενος?

Θα βγάλει κ τους 2 δίσκους?μακάρι

Αναφορικά με την πιθανότητα reunion που συζητάτε παραπάνω, είχα βάλει στο topic των Ryche ένα video, πριν κάνα μήνα, στο οποίο γίνεται μια αναφορά από τον Tate επί του θέματος. Βέβαια, δεν βγαίνει πολλή άκρη.

On topic:

Από τη στιγμή που έγινε reunion των Guns N’ Roses, τίποτα δεν είναι απίθανο σε αυτή τη ζωή :joy:

4 Likes

τι συγκρίνεις όμως, άλλο το μαρούλι εκειπέρα.

Ποτε δεν ξερεις για ποσο μαρουλι διατιθεται ο καθενας να βαλει νερο στο κρασι του…! Ο Gilmour και ο Waters ας πουμε, δεν εβαλαν ποτε.

3 Likes

στο φτιαξα :kissing_heart:

2 Likes

Πω, επρεπε, ηθελα να το πω κι εγω :grin:

1 Like

Ημιτελές και για λίγες μόνο αρπαχτες, σιγά το reunion

20:00 που γράφει το εισιτήριο είναι ώρα που ανοίγουν οι πόρτες να υποθέσω;

Ναι. 8μιση Emerald Sun
21:45 Tate

1 Like

Μόλις γύρισα από τη συναυλία.
Ο Tate σε πολύ καλή κατάσταση, καλύτερος από το 2019, με θεατρικότητα στη σκηνή (όσο κι αν το ντύσιμο του θύμιζε το θείο που κάθεται με τη νεολαία το Πάσχα) και γουστάρε αρκετά.
Η μπάντα ήταν αρκετά καλή και σε ένα ποσοστό 90% έπιασαν τα τραγούδια και τα έπαιξαν παραπάνω από αξιοπρεπώς. Είχαν κέφι και κίνηση που μετράει.
Ο ήχος είχε θέματα στην αρχή ( Walking through shadows δεν ακούσαμε ουσιαστικά) καθώς η μία κιθάρα δεν ακουγόταν και το μπάσο ήταν παντού.
Μετά έφτιαξε κάπως η κιθάρα αλλα το μπάσο τα ίδια. Σε γενικές γραμμές ήταν ανεκτός ο ήχος πάντως.
Γεμάτο το Gagarin. Ηλικίες πάνω από 35. Ίσως ένας λόγος που δεν υπήρχαν πολλά κινητά να τραβάνε.
Υπήρχε κέφι καθώς τα αλμπουμ που έπαιξαν είναι κλασσικά πια. Εγω ξενέρωσα πλήρως και με κούρασε πολύ η μισαωρη διακοπή μεταξύ του Rage for order και της συνέχειας, κάτι που στη συνέχεια μου βγήκε σε κούραση μετά το μισό Empire.
Έπαιξαν και Take hold of the flame, Queen of the reich για κλείσιμο.
Γενικά καλά περάσαμε.

8 Likes

Απρόσμενα καλή εμφάνιση και όχι, δεν ήταν μόνο το γεγονός πως θα ακούγαμε άλμπουμ διαμάντια αλλά το ότι πλεον οι sessionαδες είχαν προβάρει το υλικό και ο Tate ακούμπησε τη φωνή του σωστά. Επίσης σε κάποια σολο έκλεισα τα μάτια και η μαγεία ήταν εκεί.

Οσες φορες και αν τον εχω δει (με ryche ή μόνο) ήταν ιδιαίτερο το σημερινό και ήθελα χρόνο, αρκετό χρόνο, για να μαζέψω το μυαλό μου σχετικά με δίσκους που άκουγα όταν βγήκαν και που για προσωπικούς λόγους σχεδόν με πικραίνει η ακρόαση τους πλέον.

Το 30λεπτο break ήταν ξενέρωτο (ούτε στο θέατρο τόσο, κάπου έλεος, τι θα κάναμε δηλαδή, θα πέρναμε σαμπάνια στο φουαγιέ?)

και ένα βιντεάκι:
GEOFF TATE – the killing words

7 Likes

Απαραδεκτος ήχος και εξαερισμος με τσιγκουνιά!

1 Like

Για φανταστειτε να επρεπε να τραγουδατε κιολας υπο συνθηκες οπως αυτες που επικρατουσαν στο Rage For Order. Μεγαλη καταντια το οτι με το που ξεκινησε το διαλειμμα μας ανακοινωσαν απο τα μεγαφωνα οτι ο Tate ζηταει να σταματησει το καπνισμα. Δεν αποκλειω το μεγαλο διαλειμμα να ηταν εν μερει και για αυτον τον λογο.

Καποια στιγμη αυτο το κακογουστο “αστειο” με το καπνισμα σε κλειστους χωρους πρεπει να τελειωσει αν θελουμε να μη χαρακτηριζομαστε ως “μπουρδελο”.

19 Likes

Συμφωνώ απόλυτα για το κάπνισμα. Ειμαστε πρωτόγονοι σε αυτό το θέμα ακόμα. Ούτε όταν το ζήτησαν από τα μικρόφωνα δεν σταμάτησαν κάποιοι. Εντάξει εξαερισμός ανύπαρκτος, αλλά ρε μεγάλε σβήσε το γαμημενο το τσιγάρο δε σου φταίει κανένας άλλος από τους γύρω σου να τρώει τον καπνό. Βγες έξω στην τελική. Αν φορούσες και μάσκα ήταν ακόμα πιο επιβαρυντικό.

2 Likes

μαζί σου Παντελή! είναι κάτι που ζητάω/περιμένω χρόνια, πράγμα γελοίο βέβαια αφού υποτίθεται πως απαγορεύεται πλέον! και επειδή θεωρείται δεδομένο παντου οι ξένοι πρέπει να παθαίνουν σοκ με μας.
Δεν είμαι σίγουρος πως το break έγινε γιαυτό όμως αλλά στη λογική καμπαρέ των δύο σετ. Άλλωστε σαυτό το μισάωρο απλά συνεχίζαμε όρθιοι να μυρίζουμε τον καπνό των άλλων

2 Likes