Ωραιο και δυσκολο topic.Ημουν αναμεσα σε Nightfall και Socrates και επειτα απο σκληρη αντιπαραθεση με τον εαυτο μου ψηφισα Socrates γτ ετσι μου αρεσει.
χμμ. Ανάμεσα σε rotting christ και deus ex machina είμαι…αλλά θα ψηφίσω deus γιατί τα αγαπώ πολύ αυτά τα παιδιά…
έλα ρεεεεεεε!!! Oι South Of No North είναι από εκείνα τα γκρουπς που απλά με κάνουν να νιώθω δέος για την μουσική σκηνή της χώρας μας. Γενικά όλη η ποστ πανκ / goth σκηνή των 80΄ς έχει άπειρα διαμάντια, και βέβαια οι South Of No North ήταν από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις.
[FONT=“Book Antiqua”][SIZE=“3”] I?ll never sing, for the song fell frozen from my lips[/SIZE][/FONT]
έλα και το γεμίζουμε το ταξί σιγά σιγά!!!:lol:
Δ’υσκολο να αποφασίσεις ανάμεσα σε Rotting Christ, DXM, Aphrodite’s Child και Socrates. Όλες γαμάτες μπάντες!!
Airged L’amh!!!
Πολυ καλοι κ οι Dead Progeny, Innerwish
απλά και ταπεινά…
ROTTING CHRIST!!!
Rotting Christ βέβαια!
δύσκολο να αφήσω έξω τους LAST DRIVE αλλά ψηφίζω PURPLE OVERDOSE μόνο και μόνο για εκείνα τα απίστευτα live στο Genesis.
από αυτά που λείπουν:DECEPTOR(καλύτερο ντέμο έβερ!), WILL O THE WISP(τρομερά albums αλλά σε ένα live στο ΑΝ μαζευτήκαμε μόνο 40 άτομα) και BLUES WIRE(στα live, τα βινύλια ήταν πολύ κατώτερα, πάντως είχαν το πρώτο της ΑΝΟ ΚΑΤΟ Records)
Last Drive γιατί είναι απλά γαμάτοι και κάνουν και ωραία live
Μου άρεσαν και οι Nightfall που κάποτε παίζαν γαμώ την μέταλ μουσική…
Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι διαλύθηκαν
Επίσης καλό stoner-metal συγκρότημα που στο χώρο του είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η Ελλάδα λέγονται 1000 mods και αξίζει κανείς να τους δώσει βάση…
Α ξέχασα και τους Blues wire με τον Ηλία Ζαίκο που στο χώρο του Blues Rock τα σπάνε κυριολεκτικά…
για παντα[SIZE=“7”]ROTTING CHRIST[/SIZE]