Αλμπουμ αγαπημενης μπαντας σας που δεν μπορειτε να ακουσετε

Καλό είναι μωρέ αλλά έχω τόσο καιρό να το ακούσω.
Είναι εκτός πνεύματος.
Το τόπικ δεν είναι “θάψτε album αγαπημένης σας μπάντας”:wink:
Έχει το υπερθεικό κομμάτι Under Your Wings…
Και το “Η Πόρνη , ο Μάγειρας και η Μητέρα” μαρέσει.
Σαν ισπανική ταινία ακούγεται αυτό…:lol::lol:

Η Πόρνη , ο Μάγειρας και η Μητέρα, 06:18 ~ 06:19. Η πρώτη φορά που τρόμαξα ακούγοντας τραγούδι :stuck_out_tongue:

Metallica - st. Anger
Celtic Frost - Cold Lake

Savatage - Poets and Madmen

Eκτος απο το ‘‘morphine child’’, ολα τα αλλα τραγουδια ειναι απο μετρια και κατω.

το majestic των gamma ray… ολα ιδια ειναι εκει μεσα…

Wake of maggelan-Savatage

δεν ξερω…αυτο το αλμπουμ βγηκε μετα το θεικο Dead Winter Dead και το περιμενα πως και πως…αλλα οταν το ακουσα δεν μου ειπε τιποτα…για εμενα νομιζω οτι προσπαθησαν να κανουν ενα 2ο D.W.D…οχι οτι ειναι κακο αλμπουμ αλλα απανταω στην ερωτηση του τοπικ…

Το Wake είναι δύσκολος δίσκος για να τον καταλάβεις παντώς… Ακουσέ τον σαν να μην έχεις ακούσει τα προηγούμενά τους και θα καταλάβεις…

και πως διαγραφω απο την μνημη μου τα αλλα αλμπουμ?? :lol:
Οχι ρε το ακουσα οταν βγηκε…το ξανακουσα…και ξανα…και ξανα…ε καποια στιγμη τα παρατησα…αστο δεν γινεται τιποτα…σιγουρα πραματα δηλαδις!

Δεν είπα να διαγράψεις τα άλλα… Απλά δες το σαν μοναδικό, σαν άλλο γκρουπ… Η αλήθεια είναι ότι πέφτουμε πάντα στην παγίδα με τα προηγούμενα και θέλουμε κάτι ανάλογο αλλά δεν γίνεται…
Η μάλλον γίνεται… βλέπε keeper, the legacy χεχεχε…

Οπα τι εννοεις με το τελευταιο?

Γιατί με τα υπόλοιπα???:stuck_out_tongue:

Το Magellan είναι αρκετά ανώτερο από δίσκους της Criss περιόδου!

Αν ηταν αλλο γκρουπ δεν θα προσπαθουσα καν να το ξανακουσω:lol:αστο το εχω παρει στραβα…τελος ο Μαγγελανος για εμενα…
Κοιτα τους Helloween τους αγαπαω τους εκτιμαω, ωραιο το Λεγκασυ αλλα πραγματικα δεν περιμενα με τιποτα να πιασουν εστω και λιγο την εμπνευση των Κιπερς δεν γινεται ειναι αδυνατον!!! Γαματω αλμπου το Λεγκασυ αλλα η ονομασια εγινε για $$$$…δεν μας χαλασε ομως:p

Μπορει και να ειναι (που μαλλον οχι χεχε!!)…απλως παιδια το ξαναλεω απαντησα στην ερωτηση του τοπικ…Ο Μαγγελανος ειχε κατι του παμε να κανουμε ενα 2ο Dead Winter…μαλλον αυτο με χαλασε…

…And The Circus Leaves Town - Kyuss

Πικρό αντίο από την κορυφαία στόουνερ μπάντα έβερ με ένα βαρετό, μάλλον ανέμπνευστο άλμπουμ. Έχει κάποιες καλές στιγμές αλλά τι να το κάνεις;… Την έχουν κάνει και Ολιβέρι και Μπγιορκ… Ε, δεν θέλει και πολύ.

8O To λατρεύω όπως και όλα τα άλλα. Γούστα είναι αυτά.

Πλακα κανεις…8O
Δισκαρα ειναι και με αρκετη ποικιλομορφια, το καθε τραγουδι εχει τη δικια του δομη, το πως δεν σαρεσει περιεργο…
Για εμενα ειναι μεσα στα 3 καλυτερα albums των Rays !

[-X[-X[-X

Α γεια σου!

Περα απο την πλακα απο τις αγαπημενες μου μπαντες ακουω ολα τα αλμπουμ τους.
Ειναι οι αγαπημενες μου μπαντες και προσπαθω να καταλαβω τι παιχτηκε και υπηρξε το
αποτελεσμα που δεν αρεσε σε πολλους.

Mayhem - Chimaira…

ναι οντως…το περιμενα πως και πως αυτο το αλμπουμ και εφαγα ξενερωμα αφενος με τον πολυ πλαστικο ηχο , αφετερου με τα φωνητικα του Μανιακ που ηταν πολυ στρωτα για Μανιακ… Που ηταν η παρανοια που ειχε βγαλει στο Wolf Lair ή και στο Declaration???Στοιχημα να τον εχω ακουσει 5 φορες…

Ε το Chimaira παει και ερχεται.Βγαλανε το περσινο ομως και ηρθαμε στα ισα μας!