Αλμπουμ αγαπημενης μπαντας σας που δεν μπορειτε να ακουσετε

το one hot minute μονο κ μονο επειδη ειναι ο λαλακας ο navarro:?
κατα τ αλλα ειναι πολυ καλο cd.

To One Hot Minute είναι το καλύτερο RHCP άλμπουμ.
Άντε το 2ο καλύτερο γιατί έχει υπάρξει και ένα Blood, Sugar, Sex, Magic.

Candlemass - From the 13th Sun (Απλά δεν είναι Candlemass…)
Metallica - Load / St. Anger (ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ)
Savatage - Fight for the Rock (πιέστηκαν από την εταιρία και φαίνεται στο album… μόνο η τραγουδάρα Red Light Paradise διασώζεται)

Εγώ θα λεγα 2ο μετά το Californication. Πάντως έχει φοβερά τραγούδια μέσα!
Αυτά που δε μπορώ να ακούσω με τίποτα είναι :
Green Day - American Idiot
Offspring - Rise and Fall , Rage And Grace
Ντάξει το 2ο μπορώ να το ακούσωαλλά μπλιέχ!!! [-X

Μαλακίες μου…

Θυμήθηκα το ομώνυμο των S.O.A.D., πέρα από 3-4 κομμάτια δεν το αντέχω ολόκληρο, μου φαίνεται μονοδιάστατο και δεν ξέρω πως προέκυψε μετά το ιστορικό Toxicity.
Ακόμη
Megadeth - So Far…So Good…So What και δεν δέχομαι την παραμικρή αμφισβήτηση, εχει χάλια παραγωγή, και μόνο το In My Darkest Hour και το Hook in Mouth αξίζουν.
Φυσικά βάζω και τα 2 τελευταία Sabbath με Ozzy, θα έβαζα και του Tony Martin γιατί όπως είχα ξαναπεί, ενώ είναι ποιοτικά δεν τα αντέχω, αυτήν την καλτ 80’ς αισθητική στα πλήκτρα.

Επίσης έχω ακούσει και άλλα album που δεν με ενθουσίασαν, αλλά δεν θα τα βάλω γιατί δεν μπορώ να πω ότι τα έδωσα πολλές ευκαιρίες, όπως τα Οctagon, Requiem, Nordland II (και το I θα χα ποστάρει πριν κανά 3μηνο μέχρι που του έδωσα ευκαιρίες και κατάλαβα ότι είναι ΔΙΣΚΑΡΟΣ) από Bathory, Εnemies of Reality από Nevermore κλπ…

Iron Maiden-Iron Maiden.

Που στην ευχή το έχω βάλει το σιντί, καιρό τώρα το ψάχνω.

[CENTER][/CENTER]

δεν χρειαζεται να πω γιατι νομιζω

E τα πρωτα που μου ρχονται στο μυαλο

Pink Cream 69-One size fits all

Firehouse-οτιδηποτε εκτος του πρωτου

Metallica-load & reload

:ban:

Το καινούριο του Marilyn Manson… δεν ακούγεται…:frowning:

ΤΙΙΙΙ

Ε ναι, πέρα από 2-3 κομμάτια ούτε γω μπορώ να το ακούσω.

deep purple-bananas

[quote="“pumpkin,post:108,topic:6674”]
E τα πρωτα που μου ρχονται στο μυαλο

ΕξωφυλλαQUOTE]

Kαλα για το The Crusher εχεις δικιο αλλα τι ειναι αυτα που λες για το Burning Darkness ρε !

Block & delete ρε παλιοαμπαλε ! Κοιτα μην μπεις και το εκθειαζεις σε κανα διμηνο ε! :stuck_out_tongue:

τι εννοείς? :-s

:lol:

Χμ, ναι, περίμενα ότι κάποιος θα σήκωνε το χεράκι του και θα με ρωτούσε λόγω διατύπωσης.:stuck_out_tongue:

Εννοούσα ότι ενώ το ομώνυμο είναι μονοδιάστατο, το Toxicity, που είναι μετά από αυτό έχει διαγαλαξιακή έμπνευση.

Κοσμά, δεν ξέρω ρε, δεν είμαι και ο φανατικός τους, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μαρέσει.:roll:
Νομίζω και οι οπαδοί της μπάντας δεν το έχουν σε πολλή εκτίμηση…

συγγνωμη αγαπητε σκουρτζ για το τοξισιτυ μιλας η κανω λαθος??γιατι δεν γινεται να μην το αγαπας ολοκληρο…8)

αγαπαμε SOAD αγαπαμε ολους τους δισκους τους :band:

marilyn manson:απο “The Golden Age of Grotesque” και πανω δεν μπορω να τους ακουσω…και αυτος μετριος μου φανηκε…αντε να υπαρχουν 5 κομματια οραια…τωρα στον καινουργιο που βγηκε μολις τωρα δεν εχω δωσει πολυ σημασια…δεν ξερω αν φτιαχτηκε καθολου…εποχες σαν Mechanical Animas & Antichrist Superstar δεν νομιζω να ξαναερθουν παντως [-X:|

Δε ξερω ρε,δε μου κατσε ποτε καλα.Πιστευω οτι απο τα πιο “ωμα” τους ειναι το πιο ανεμπνευστο…Πραγματικα εχουν γραψει πιο βαρετο κομματι απο το The Architects?:stuck_out_tongue: