Αλμπουμ αγαπημενης μπαντας σας που δεν μπορειτε να ακουσετε

Αν οι οπαδοί της μπάντας δεν έχουν σε εκτίμηση το πρώτο των System… απλά δεν είναι οπαδοί της μπάντας!!!

Παίζει να μου αρέσει περισσότερο από όλα!!!

ρε σεις το “Νομίζω και οι οπαδοί της μπάντας δεν το έχουν σε πολλή εκτίμηση.” πήγαινε για το With Fear I Kiss the Burning Darkness των At The Gates.

Και το 1ο System, αν εξαιρέσεις 3-4 κομματάρες, μου φαίνεται βαρετό και μονοδιάστατο κατά άλλα.

Edit
φυσικά όμως καταλαβαίνω την γοητεία του.

Δεν το αππορίπτω, είναι ότι πιο κάφρικο έχουν βγάλει, απλά αν το δω εντελώς “κυνικά” δεν θα το βάλω να το ακούσω ολόκληρο.

Α,επισης

Ολοκληρο ποτε:(

Ποιος φλωρος οπαδος δεν ακουει το Burning Darkness ρε !
Τι να σας πω ρε παιδες.Εγω το πηρα σε cd τον καιρο που δεν υπηρχαν mp3 και το εχω ακουσει
παρα πολυ.Το εχω “χωνεψει” σαν αλμπουμ και καταλαβαινω τι θελανε να κανουν.

Ολοκληρο ποτε! Ακριβως ομως !

Χμ… Αγαπημένης μπάντας…

AC/DC της 80’s περιόδου (flick of the switch, fly on the wall, blow up your video), ευτυχώς μετά έστρωσαν πάλι…

Led Zeppelin μετά το Physical Graffiti (Presence, In Through The Out Door, Coda)

Κάμποσα των Black Sabbath που βαριέμαι και μόνο να τα αναφέρω… :stuck_out_tongue:

Judas Priest το Ram It Down μέχρι στιγμής, μετά από πολλές και φιλότιμες προσπάθειες… Α και βέβαια τη “Ripper” era…

Mayhem - Deathcrush και Chimera

…και βέβαια αρκετές γενικά αποδεκτές “ατοπιές”, φερ’ειπείν Crimson Glory - Strange And Beautiful, Celtic Frost - Cold Lake etc.

και πολλά ακόμα παραδείγματα…

Είσαι Ac/Dcας και δε μπορείς να ακούσεις Flick of the Switch και Fly on the Wall? :stuck_out_tongue:

Κι όμως, ναι… AC/DCας αλλά όχι με παρωπίδες :smiley:

τα προχθεσινα μου “χαθηκαν” στη μεταφορα…

θεωρω οτι το “Flick of the switch” εχει αρκετα κομματια για να καταρριψει αυτο που μολις ειπες!

απλα ειναι απο τα πιο μπλουζ αλμπουμς που εχουν γραψει!

slayer-god hates us all

Μπα, δε μου καθόταν ποτέ καλά στο αυτί… Τα πιό blues τους ήταν στην αρχή με τον Bon Scott με πιό χαρακτηριστικό παράδειγμα το “Powerage”. Γενικά πάντως αυτοί οι δίσκοι των 80’s δε θεωρούνται και τίποτα το ιδιαίτερο…

Το Flick of the Switch δεν παίζει να χει ΕΝΑ κακό τραγούδι. Το 80% κομματάρες και το άλλο 20% απλά πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να φοράς παρωπίδες για να το εκτιμήσεις. Επίσης τώρα είδα Deathcrush στη λίστα σου. Ντροπή σου :stuck_out_tongue:

(Προσοχή σκάει ΜΠΟΜΠΑ)

Εντάξει υπερβολή, αλλά για να το ακούσω ολόκληρο απαιτείται υπερπροσπάθεια

αρκετα μετριο αλμπουμ το απο πανω (για τα δεδομενα των τουλ) με εξαιρεση το wings for marie pt2 το οποιο ειναι ανετα απο τα καλυτερα τους

Καποια που μου ερχονται αυτη τη στιγμη:

Iron Maiden - No prayer…

Mayhem - Grand Declaration…

Mayhem - Chimera

Δεν εχω τπτ με τον Μανιακο,απλα καραγουσταρω το Wolfs Lair Abyss και αυτα τα 2 που ερχονται στη συνεχεια δεν ηταν οτι περιμενα αν και εχουν τις στιγμες τους.:-k

queen - a kind of magic, hot space
iron maiden - amolad, dance of death, no prayer, the x factor
metallica - load, reload, το μισο st.anger
dream theater - falling into infintity (αν και εχει καποια καλα μεσα)
iced earth - οτιδηποτε μετ απο horror show
the clash - sardinista!

αυτα…

Kαλά ρε την παλεύεις? Ειδικά το clash είναι magnum opus, δηλαδή αν δε την παλεύεις μ’αυτό δεν την παλεύεις με clash, πολύ περισσότερο να τους έχεις αγαπημένη μπάντα.

Kαλα για το No prayer… παιζει να συμφωνουν οι περισσοτεροι,ΑΛΛΑ !

Τι ειναι αυτα που λες για το Grand Declaration Of War ρε νεωπα μη σε κανω ΒΑΝ να πουμε !
Προσωπικα ακουγωντας πρωτα το GDOW και μετα το Wolf’s Lair Abyss,το GDOW μου φανηκε
οτι ακολουθησε σαν συνεχεια/ολοκληρωση σε αυτο που εκαναν στο WLA.
Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα…

Χμ ετσι ειναι οντως.Καποια κομματια απ’οτι θυμαμαι εχουν αναφορες τοσο στιχουργικα οσο και μουσικα στο WLA.Αλλα ρε συ με ξενισε η αποτομη αλλαγη στη μουσικη κατευθυνση,οχι οτι ειναι κακος δισκος,απλα διαφορετικος απο οτι θα περιμενε κανεις.

Θα τον ξανακουσω βασικα δεν τον ακουσα πολλες φορες.

Αλλα WLA ΔΕΝ ειναι.

:stuck_out_tongue:

Το Grand Declaration of War μουσικά σας χώνει όλους.

:b