Καλύτερες Κυκλοφορίες 2023

Μετά από παλλαϊκή!!! απαίτηση

, σας παραδίδω τούτο.

6 Likes

Ούτε οι Metallica με νέο δίσκο για τέτοιο μπαμ ποσταρίσματος. :sweat_smile:

2 Likes

Πάτε γυρεύοντας βραδιάτικα…
Εντάξει λοιπόν.

4 Likes

Υπάρχει κάπου προς ακροάση το Allochiria?

οτι πιο ενδιαφερον εχω ακουσει σε heavy-psych/doom/stoner εδω και πολυ καιρο

ετσι ειναι αν εχεις καποιον που ξερει να τραγουδαει

Όχι.

Θα το θέσω διαφορετικά. Έχεις ακόυσει κάπου το νέο Allochiria και το τοποθετείς στα καλύτερα της χρονιάς; Και εγώ από φανμποιλίκι εκεί θα το έβαζα αλλά θέλω να ξέρω αν έχει και υπόσταση αυτή η τοποθέτηση λόγω ακρόασης ή είναι το αντίστοιχο φανμποιλίκι που μιλάει :slight_smile:

1 Like

Ναι, το έχω ακούσει και το λέω αυτό. Έχει μία πιο ακραία πορεία σε σχέση με τα δύο προηγούμενα, τόσο μουσικά, όσο και ερμηνευτικά από μέρους της Ειρήνης. Ογκόλιθος.

1 Like

Ορισμένοι ειστε κακοι εδω μεσα κ παιζετε με τον πονο του αλλουνού :stuck_out_tongue: Αντε τωρα να περιμενεις 1-2 μηνες μεχρι να βγει

Ξεχωρίζομε μέχρι στιγμής:

Klone-Meanwhile (alt-prog)
Pile-All Fiction (art rock)
Hellripper-Warlocks Grim & Withered Hags (speed/black metal)
Atsuko Chiba-Water It Feels Like It’s Growing (post-prog rock)
Hail The Void-Memento Mori (doom/psych)
Gezan-ANOCHI (experimental)

Αυτές τις μέρες προσπαθώ να καταλάβω αν μπορώ να βάλω το Enslaved στην από πάνω λίστα. Είναι σίγουρα κατώτερο απ’ το προηγούμενό τους, αλλά τους αγαπάμε φουλ και προσπαθούμε να καταλάβουμε αν κάνει το κλικ.

Επίσης αναμένομε Danava να μπει ψηλά, αν η προϊστορία και το σινγκλ τους λένε την αλήθεια. Γνωρίζουν από σωστά ΕΣΘΕΤΙΚΣ στα ριφφς.

2 Likes

Σου άρεσε τόσο το Gezan;; Πολύ τρελό άλμπουμ.

Δύο σχόλια, πρώτον, εγώ θεωρω το Enslaved αισθητά ανώτερο του προηγουμένου και δεύτερον, δύο λέξεις για σένα.

Liturgy.

Dodheimsgard.

2 Likes

Το Gezan μ’ έπιασε τις 2 φορές που το άκουσα πιωμένος και τέρμα ένταση, έχει ένα τρομερό φλόου μέσα στην τρέλα του, που δεν το αντιλαμβάνεσαι με την background ακρόαση.

Liturgy άκουσα το σινγκλ με το που βγήκε και αναμένω τον δίσκο φυσικά. Και DHG θα τσεκάρουμε σαφώς.

Πάντως το Hellripper που έγραψε ένα ‘πω πω πω’ κάπου στο τι ακούτε ο Αποστόλης, έχω να πω πως είναι από τις πιο ακιουρετ περιγραφές που έχουν γίνει τελευταία στο φόρουμ. Ορυμαγδός και καλτίλα χωρίς πολλά πολλά. Όλα του είναι όπως πρέπει.

3 Likes

Εγώ θα παραξενευτώ για το Klone. Ωραίο ήντονε. Αλλά και best of '23;

Ναι ναι, ιτς μαη τζαμ. Σας ακούω που λέτε για ριβερσαηντς και χακενς και κατατονιαζ και τέτοια, και ναι φουλ καλοφτιαγμένα και επαγγελματικότατα πια και εντυπωσιακά, αλλά εμένα το Scarcity μου μιλάει στο αυτί. Εξίσου καλό με το προηγούμενο που ήταν επίσης δισκάρα. Απλό, απέριττο, μερακλίδικο, πονάει. Και αυτές οι μπασογραμμές…

1 Like

Πραγματικά! Ερωτεύεσαι το μπάσο με αυτό το συγκρότημα, και το ενδιαφέρον είναι ότι ο μπασίστας είναι άλλος σε αυτό το δίσκο.

Βέβαια, να πω ότι όταν έχεις κυκλοφορήσει ένα Here Comes the Sun, τα υπόλοιπα δεν μπορούν παρά να ωχριούν μπροστά του. Αδιανόητη ατμόσφαιρα (και πολύ πολύ πολύ καλύτερο εξώφυλλο).

Το Hellripper θα πιάσει πολύ κόσμο. Σαρώνει. Εδώ εγώ που δεν έχω μεγάλη σχέση με τον ήχο αυτό, στάθηκα προσοχή όταν το άκουσα. Όπως και με το single των Smoulder…

2 Likes

Δατ ιζ τρου, έχουν γενικά θέμα με τα εξώφυλλα οι φίλτατοι, δεν καταλαβαίνω. =/

1 Like

Εγώ με το νέο Enslaved ζω το εξής παράδοξο:

Είναι ο πρώτος τους δίσκος που δεν μου είπε πολλά (μην πω τίποτα) από την πρώτη ακρόαση μέχρι και σήμερα. ΑΛΛΑ κάθε φορά που σκέφτομαι τι να βάλω να ακούσω είμαι σε φάση, φυσικά το νέο Enslaved.

Αυτός είμαι! :joy:

Κάποιος/α έγραψε ότι είναι ο πιο «προοδευτικός» τους δίσκος. Συμφωνώ απόλυτα.

3 Likes

αυτό ξαναπες το . ΔΙΣΚΑΡΑ . Έχω πάθει πλάκα

1 Like