μαλακες με ποια εννοια??..
:lol: :lol: :lol: Δε νιώθεις με τίποτα!
Μαζευτείτε , το Ρούντολφ αναφέρεται με σαφήνεια σε σχέσεις ελεημοσύνης. Μακρυά από αυτές παιδιά μου, γιατί όντως στο κάτω κάτω, πάνω από όλα ο εαυτούλης σας. Αλήθειες λέμε δω, όχι μαλακίες.
Όχι αν είναι παρτάκιας κάποιος.
Μα δεν αφηνεις τον ερωτα στην ακρη …:?
Πολυ απλα διοτι δεν γινεται να πεις ‘’ α! σημερα θα ερωτευθω! ‘’ … Δηλαδη δεν προγραμματιζετε. Βρισκετε μεσα στον παραλογισμο. Το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο βεβαια, αλλα δεν μπορεις να τον απαρνηθεις… Ποτε δεν ξερεις που μπορε να τον βρεις ειλικρινα…
Ρε 8α με κανεται να χωρισω … αντε απο κει ρε κολοπαιδα ουστ
ω θεε,έχει αρχίσει και με καταλαβαίνει μόνο ο ανχόλι
αμα βάζεις τον ευατο σου πάνω απο όλα ειδικά σε μια σχέση ή η σχεση δεν αξιζε η εσύ.
no offence ειναι γενικος σχολιασμος επι του θεματος
Οκ, οκ, λάθος διατύπωση.
Mόνο ο εαυτούλης σου = Ο εαυτούλης σου πάνω από άλλα πράγματα.
Στην τελική σε μια σχέση δε μπορείς να παίζεις το ρόλο του γελοτωποιού και να σου φτάνει το να χαρίζεις χαμόγελα αν ο άλλος/άλλη δε σε γεμίζει σαν άνθρωπο, τι να κάνουμε. Ποιος είσαι; Ο καραγκιόζης της γειτονιάς, ή ο Γιώργος Παπαδάκης; Καταλάβετε πως το εννοούμε, δε μίλησα για ακραίες εγωιστικές μεθόδους, μιλάω καθαρά για τις περιπτώσεις που το να “κάνεις τον άλλο να νιώθει καλά με σένα δίπλα του” δεν είναι η ανταμοιβή των ανταμοιβών, γιατί λείπει η φλόγα από ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΟΥ.
οκ με καλυψες
και συνεχίζω την προπ-αγάνδα,λέγοντας,καλοκαίρι είναι,βγείτε όξω και περάστε καλά,χωρίς σχέσεις δεσμεύσεις υποχρεώσεις,γιατί καλοκαίρι είναι,η παραπάνω βότκα θα έρθει,και με 9 βότκες,χλωμό να θυμάσαι το Κατερινάκι που άφησες πίσω στην Αθήνα ενώ είσαι στην Ίο:)
Καλά τα λες εσύ, εγώ μυαλό δε βάζω… Σχέσεις σε λάθος περιόδους κάνω γαμώτο:(
Έλα, έλα που μπλεχτήκατε. Απλούστατα είν’ όλα, για αυτό ανακαλύφθηκε ο λόγος.
Εγώ πάλι προτείνω να μην πιείτε 9 βοτκες και αμα σας νοιαζει το κάθε κατερινακι να αφήσετε τις τουριστριες και τέτοια και γενικά δε υπάρχει πιο ωραίο πράγμα απο σχέση.Απο μια σχέση παιρνεις χιλιαδες πράγματα όλα αυτά αναιρουνται αμα μιλάμε για σχέση του μορίου.Βέβαια αμα γουστάρεις να σαι ελευθερο πουλι μην κάνεις σχέσεις και μετά κλαιγεσαι οτι θες ελευθερία.εΝ ολίγοις κάντε σχέση μονο αμα αξίζει η κοπέλα μην κάνετε σχεση με το κάθε κατερινακι.Επισης δεν υπαρχει σχέση σε λαθος περιοδο υπάρχει λαθος σχεση ε!
Καλά τα λέει ο δατς. Δεν μετανιώνω για τη σχέση, εννοείται αυτό, αλλά το καλοκαίρι όσο να ναι είναι για πιο free πράγματα :roll: Αλλά μετά απο σκληρές δοκοιμασίες έχω μάθει να είμαι βράχος…
χοχοχοχο,κάντε σχέσεις καλοκαιριάτικα κι αφήστε τις γυναίκες σε μας:lol:
Τη κατάρα μου να έχεις:!:
Εγω προτημω σχεση , αυτα που μπορεις να νιωσεις οταν εισαι σε μια σχεση (καλα η κακα) σε κανουν να νιω8εις αν8ρωπος και οχι ζωο που κοιταει μονο το γαμ**ι . Και οταν υπαρχει ανταποκριση και απο τους 2 ειναι ισως το πιο ομορφο πραγμα στο κοσμο "αν το εχεται νιωσει αυτο "
όχι,δεν το έχουμε νιώσει,είματε ζώα που κοιτάμε μόνο το σεξ εμείς
:roll: :roll:
:roll: :roll: :roll: