[-X [-X [-X
Αμα είναι καλΉ η σχεση θα φανει κυρίως οταν τερματιστεί αυτο πιστευω εγω.Οταν χανεις κάτο το εκτιμας στο δεκαπλασιο
Δεν ισχύει πάντα αυτό…
τοτε,δεν την χρειαζεσαι καν αυτη τη σχεση…
Το ίδιο λέμε. Αν και ποτέ δε μπορείς να προβλέψεις. Ο καιρός φίλε, ο καιρός δείχνει.
συμφωνω…
και μικροι και μεγαλοι καλα θα περναμε γιατι τα σπαμε και ειμαστε τρου μεταλλα.:lol:
Και σήμερα έμαθα πως έφαγα κέρατο… Οπότε… Γαμ…τε γιατί χανόμαστε!!!
το κέρατο ειναι το λιγότερο πιστευω.ίσως απο τα λίγα που συγχωρουνται ολα αυτα αμα μιλάμε για ένα βράδθ και οχι για μονιμο κερατο
Δεν ξέρω αν ήταν μόνιμο η όχι, αλλά για μένα το κέρατο σβήνει αγάπη κι έρωτα και μου γεννάει μίσος κι αηδία…
εγω μισω μονο ατομα που αγαπω ταυτοχρονα και πιστευω οτι ισχυει πολυ αυτο
Είναι σπάσιμο να σ’ λένε σ’ αγαπώ και να πάνε μ’ άλλον… Μπορεί πραγματικά να σ’ αγαπάνε, αλλά τέτοια αγάπη να την βράσω, δεν την θέλω…
πιστευω οτι μονο που το συζητας νιωθεις πραγματα για αυτην…εμενα μου χει τυχει τουλαχιστον
Ναι ρε συ, γιατί ήθελα νά ‘ναι καλά… Κι όταν χωρίσαμε μου ζήτησε να μείνουμε φίλοι… Αλλά σήμερα κατάλαβα πως με την συμπεριφορά της έχασα δυο μήνες απ’ την ζωή μου… Την ηρεμία μου, την ευτυχία μου…
in my books, εαν κερατωσεις, παει, γυρισμο δεν εχει
ουτως η αλλως ειναι νωρις πρεπει να περασει καιρος που θα το χεις σκεφτει καλυτερα και τοτε θα δεις και θα σαι και σιγουρος.
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι σε παρομοια κατασταση οχι ακριβως ιδια αρνηθηκα να μαι φιλος μαζι της και το ζω μετανιωσει,μερικα ατομα ειναι τοσο σημαντικα οπου οποιονδηποτε ρολο και να εχουν στην ζωη μας ειναι σπουδαιο
Όχι όμως να μας περνάνε και για μαλάκες (σόρρυ για την έκφραση)…
παλι διαφωνώ.
Οσο κάπως και να ακούγεται δεν μπορεις σε όλες της σχεσεις να σαι τέλεια σε μερικες πρεπει να γίνεσαι ο μαλακας εστω και για λιγο για να σώσεις αυτο που έχεις
Όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε προσπάθησα να το σώσω… Δεν έδωσε ευκαιρία…
Μετά ξενέρωσα και μου ζητούσε εκείνη… Αλλά δεν ήθελα… Τώρα είμαι μια χαρά με άλλη κοπέλα…
Και σήμερα έμαθα για το κέρατο… Στην τελική χέστηκα το τι έκανε, αλλά από μένα πλέον θα βλέπει μόνο τα τυπικά… “Γειά”, “Καλησπέρα” κι αυτά… Τίποτα παραπάνω… Ο “Acherontas” που ήξερε πέθανε…
ετσι ελεγα και γω αλλα μετα απο μηνες ειχα αλλαξει γνωμη,το θεμα ειναι να σαι σιγουρος οτι την ξεπερασες:wink: