Κοίτα, ότι μου λείπουν κάποιες στιγμές μας δεν θα το αρνηθώ…
Απλά αυτή τη στιγμή είμαι μια χαρά, περνάω καλά κι απο δω και πέρα κοιτάω να περνάμε καλά με την εκάστοτε κοπέλα αλλά πάνω απ’ όλα βάζω την πάρτη μου και τον εγωισμό μου…
Τέσπα, φίλε ευχαριστώ για τις συμβουλές… Πάω να την πέσω, γιατί κάτι τα μπυρόνια, κάτι αυτό πού 'μαθα, είμαι κάπως…
Συμφωνω. Και ας μην το θετουμε ως μαλακας αν κανεις μια υποχωριση. Υπερ σου ειναι γιατι ακομα και αν δεν κρατησει η σχεση θα εχεις προσπαθησει απο τη μερια σου. Αυτο το θεμα του εγωισμου πολυ μου τη δινει. Λες και η σχεση ειναι αγωνας εξουσιας. Μαλλον χαθηκε το νοημα καπου σχετικα με τις σχεσεις. Μαλλον πηρε το ρολο βιτρινας.
E ενταξει τοτε η κατασταση εχει παει σε αλλο ακρο. Δεν γινονται μονο απο τη μια μερια παραχωρησεις. Τοτε καλυτερα να τελειωνει αυτη η κατασταση γιατι ειναι επωδυνη και για τους δυο.
Χωρισα, μαλλον προλαβε να με χωρισει καποια λεπτα νωριτερα πριν το κανω … το 8εμα ηταν οτι δεν ενιω8α καλα και μονο αυτο σκεφτηκα δεν με ενια3ε αν ειχα δικιο η αδικο αν σκφτομουν λα8ος η σωστα το 8εμα ηταν οτι πιο πολλες φορες ειχα νιωσει ασχημα παρα καλα … χεστηκα αν νομιζει οτι εχει δικιο , ουτε αυτη περναγε καλα ουτε εγω …