Δε μου αρέσει να δουλεύω ούτε να μη δουλεύω

Γεια σας αντιπροσωποι
τι κάνετε;
είμαι σίγουρος ότι σας έλειψα γι’ αυτό πέρασα να πω τα νεα μου.
δεν είμαι στα καλύτερα μου.
πριν λιγο καιρό παραιτήθηκα από τη δουλεια και παρότι στην αρχή ένιωσα ανακούφιση μετά με έπιασε βαρεμάρα και ψιλοκατάθλιψη.
τώρα είμαι σε φάση αναζήτησης νέας δουλειάς και είναι κάτι που δε μου αρέσει γιατί μισώ τις συνεντεύξεις για δουλεια.
αυτο που έχω καταλάβει είναι ότι όταν δουλευω εύχομαι να μην δουλευα, και όταν δεν έχω δουλειά εύχομαι να είχα για να μη βαριέμαι.
οι ώρες και οι μέρες τελευταία περνάνε αργά και βασανιστικά. πολλές φορές θέλω να κάνω fast forward στη μέρα για να τελειώσει επιτέλους επειδή δεν έχω τι άλλο να κάνω.
τον τελευταίο καιρό επίσης σκέφτομαι τι νόημα έχει να κερδίσω το τζοκερ ή το λοττο ή οτιδήποτε και να γίνω πάμπλουτος; τι θα τα κάνω τόσα λεφτά; και αν πάλι βαριέμαι τη ζωή μου; αν τελικά έχω ανάγκη μια δουλειά; μήπως τελικά η δουλειά δίνει νόημα στη ζωή μου και είναι αυτό που χρειάζομαι πραγματικά; γιατί όμως όταν δουλεύω εύχομαι να μη δούλευα και να κέρδιζα καλύτερα το τζόκερ;
τελικά τι χρειάζομαι πραγματικά;
και τι δουλειά θα βρω; και αν δεν μου αρέσει; και αν είναι λίγα τα λεφτά κάτι που είναι πάρα πολύ πιθανόν.
αυτά πάνω κάτω με προβληματίζουν αντιπρόσωποι αυτό τον καιρό. δεν είμαι σε πολύ καλή φάση. ελπίζω να περάσει.
εσας σας αρέσει να δουλευετε;
θα προτιμουσατε να κερδισετε το τζοκερ;
οταν δεν έχετε δουλειά σας πιάνει βαρεμάρα και κατάθλιψη;

1 Like

Εγω τρελαινομαι να μην δουλεύω. Μου αρεσει πάρα πολύ. Τα lockdown ήταν ότι καλύτερο μου συνέβη ποτέ, όλη μέρα άκουγα δίσκους και το ιρλανδικό κράτος με πλήρωνε. Ανυπομονώ να ξανασυμβεί.

Βασικά, αν ήταν να χτυπήσω στα μούτρα κάποιον - Fight Club style - θα ήθελα να ταξιδέψω πισω στον χρόνο και να βρω τον πρώτο μας πρόγονο που είχε την φαεινή ιδέα του concept της εργασίας.

15 Likes
Εδώ και 150 χρόνια έχουν απαντηθεί όλα αυτά εν τω μεταξύ

15 Likes


:stuck_out_tongue:

6 Likes

καλά ο κομμουνισμός δεν έκατσε πουθενά. δλδ κούβα - ίσως είναι το πιο κοντινό. δωρεάν υγεία, γενικά φτώχεια, αλλά σχετική καλοπέραση και αρκετή πορνεία. Ρωσία, Ν.Κορέα, Κίνα έχουν σχετικά κωλοσφιγμένα, κωλοπετσωμένα ολιγαρχικά καθεστώτα που το έχουν ρίξει και σε έναν καπιταλισμό αμα λάχει. Αλλά και ο καπιταλισμός δεν είναι καλύτερος. Διασώσεις, φούσκες, πτωχεύσεις, πληθωρισμός και γερολαδάδες παντού και πάντα (τελευταία στην Ελλάδα, στο ελαιόλαδο.Αιρόνικ. μαζί με ενα μιλιταρι-ινταστριαλ κομπλεξ που δημιουργεί πολέμους - ΦΤΛΑ-ΜΓΔ-ΚΚΕΤΚΣΛ (και οτι άλλο τσιχλόφουσκα σύνθημα - εδώ). Θα πάει περίπατο και η μεσογειακή διατροφή. επίσης memes. ποτέ δεν μπορούσα να τα χωνέψω. σπάνια αστεία, συνήθως μπαίνουν για να κρύψουν αδυναμία απάντησης με το εξυπνακιστικο στυλάκι. (και αυτό δεν είναι βολή εναντίον του OSFP7.

Είμαι πρόθυμη στο να βοηθήσω να σε ξαλαφρώσω απ τα τόσα λευτα αν κ εφόσον τα κερδίσεις κ δεν ξέρεις τι να τα κάνεις! Ευχαρίστως δεν θα ξανά δουλέψω :sweat_smile:

Περα απ την πλάκα τώρα…αν νιώθεις ότι ίσως μόνο η δουλειά δίνει νόημα στη ζωή σου γιατί όταν δεν δουλεύεις, δεν ξέρεις τι να κάνεις, στη ζωή εκτός δουλειάς πρέπει να εστιάσεις κ όχι στο αν δουλεύεις ή όχι.
Σίγουρα μια δουλειά που μας ευχαριστεί (όσο γίνεται) κ μας κρατάει ενεργούς, βοηθάει κ στην ψυχολογία…αλλά από μόνο του αυτό δεν βοηθάει, αν εκτός δουλειάς είμαστε χαμένοι στο τίποτα.
Προσωπικά, δουλεύω για να ζω… Δεν ζω για να δουλεύω

1 Like

εγω δεν θα ηθελα να δουλεψω ποτε ξανα.
καταλαβαινω ομως τι εννοεις.
βρες χομπι, ευχαριστες ασχολιες.
διαβασε και ακου μουσικη πχ.
η ζωη ειναι ωραια χωρις δουλεια!
μενει να το ανακαλυψεις!

2 Likes

Εμένα ν’ ακούς.

Με ή χωρίς δουλειά, η ζωή το ίδιο σκατά ειναι.

2 Likes

την υγειά μας να 'χουμε

αλλά δεν θα έλεγα όχι στα πολλά λεφτά του τζοκερ και σίγουρα δεν θα βαριόμουν καθόλου και δεν θα δούλευα λεπτό ξανά

θα τραγουδάω κάθε πρωί I’m never gonna work another day in my life οδηγώντας κάποιο vintage car σε υπέροχους ΜΗ ελληνικούς δρόμους , θα πίνω μπερμπον στην αυλή της μονοκατοικίας μου και θα γρατσουνάω les paul 5000 ευρώ σε marshall άλλων 5000 γιατί θα μπορώ

4 Likes

θα το κορνιζάρω αυτό, ευχαριστώ.

4 Likes

φίλε μου είσαι τυχερός που υπάρχει η μουσική στις ζωές μας.
όλα τάλλα είναι λεπτομέρειες…

2 Likes

Εδω θα γκρινιαζουμε για την δουλειά μας;;

Γουστάρω

5 Likes

Τι κομπλεξ κουβαλαω ο καημένος

7 Likes

Ας μην αρχίσω και εγώ, να καταλάβεις μετά ποιος έχει τα πραγματικά κόμπλεξ εδώ μέσα :stuck_out_tongue:

Κ γιατι να μην το κάνεις; εδω είμαστε να σε διαβάσουμε να δουμε οτι υπάρχουν κι αλλοι σαν κ εμάς.

το δυστυχές είναι ότι ήμαστε η συντριπτική πλειοψηφία, αλλά ας μην επεκταθώ και αρχίσω το παραλήρημα, γιατί είναι Πέμπτη ΑΚΑ προ-Παρασκευή όπως την έλεγε διαρκώς μια παλιά συνάδελφος για να την παλέψουμε + έχω μπει σε οριακά ΣΚ mentality ήδη και θα είναι κρίμα να βγω από τώρα…

1 Like

Δουλεύουμε Σάββατο δε ξερουμε τι είναι το ΣΚ

4 Likes

:triumph: γτπ και γτχ

3 Likes

Όταν σου αρέσει η δουλειά σου τότε πας με χαμόγελο

1 Like

Βέβαια υπάρχει κ αυτό

received_1269083913795838

received_1002754007526567

12 Likes