Έχετε βαρέσει κόκκινο,θέλετε να σκοτώσετε άνθρωπο,θέλετε να σπάσετε κάτι…Τι βάζετε να ακούσετε?Ποιο το ιδανικό γκρουπ για τέτοιες καταστάσεις?Εγώ φηφίζω eyehategod.
my name is god i hate u :twisted:
Έχετε βαρέσει κόκκινο,θέλετε να σκοτώσετε άνθρωπο,θέλετε να σπάσετε κάτι…Τι βάζετε να ακούσετε?Ποιο το ιδανικό γκρουπ για τέτοιες καταστάσεις?Εγώ φηφίζω eyehategod.
my name is god i hate u :twisted:
(sic) ίσως
egw sigekrimeno sigrotima den exw…alla to so what stin diaskeyi twn metallica einai oti prepei pisteyw…
Δεν βάζω κάτι συγκεκριμένο στο cd… Αρχίζω και παίζω κιθάρα και μεταφέρω να νεύρα μου στους υπόλοιπους… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Συνήθως δε νευριάζω…εκτός από σπάνιες περιπτώσεις, πχ όσο καλή διάθεση και να έχεις αν νευριάσει ο Τέλης και πιάσει την κιθάρα σου έχει σπάσει τελείως τα νεύρα
Ανάλογα με το αν θέλω να ηρεμήσω ή να εκτονωθώ βάζω είτε slow κομμάτια(δεν πολυπιάνει αυτό )είτε disturbed,new noise,godsmack, γενικά new age σκηνή και καμιά φορά rage against the mashine κτλ(αν και μία επιλογή από δυνατά hard rock κομμάτι είναι το ιδανικό :twisted: :twisted: :twisted: ξεκινώντας με stargazer :twisted: :twisted: :twisted: )
Οατν θελω να εκτονωθω βαζω AC/DC, μιλαμε για τρελο κοπανημα…
Απο εκει και περα για θυμο/απογοητευση βαζω το St. Anger. ΤΟ album λεει πολυ σε τετοιες καταστασεις
(γιατι αν το ακουσεις νηφαλιος αρχιζεις τα παραπονα:μα παραγωγη ειναι αυτη??στο dvd ειναι καλυτερα, αχ εχει φοβερα riff εδω αλλα… Μα καλα ουτε ενα σολο, ειμαστε σοβαροι???κ αλλα τετοια αντικειμενικα…)
Συμφωνω για Eyehategod και προσθετω και Disfear!!!
Ego vazo synithos Pantera,Soulfly,RATM,Sepultura.
o roots me kalypse sxedon oloklhrwtika.I am broken…
Re c roots tora pou egrapses gia pantera to thimithika…THE GREAT SOUTHERN TRENDKILL!kselarigiasma.ayta einai :twisted:
:twisted: Orgasmatron - Sepultura
:twisted:
5 λεπτά εκτόνωσης για να μην σκοτώσεις κανέναν έπειτα. Για τα συγκεκριμένα 5 λεπτά όμως δεν εγγυώμαι τίποτα!
Εγώ συμφωνώ με τον fysob το St.Anger είναι ιδανικό για να ξεθυμάνεις. Και για όσους το χλευάζατε μέχρι τώρα, να και η χρηστική του αξία! :twisted:
Εγω δεν ακουω τίποτα , απλά ανοίγω το Playstation και παίζω Carmageddon ή WWf Smackdown 2 και ξεχαρμανιάζω :evil: :twisted:
Slayer i Pantera (idios to Fucking Hostile)
den exo katalabei ti bazo akribos.Mallon Metallica gia na ektonotho h bazo radiofono.
Metallica - St. Anger!!!
Most aggressive album I’ve ever heard :twisted:
Καλα…Ακου κανα Marduk και μετα μας λες για …aggressive…
sagat - funk dat
Εγώ πάλι ακούω Death. Ο Chuck να τραγουδάει το Zero Tolerance και ταυτόχρονα να σπας ότι γυαλικό υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο…
Καλα…Ακου κανα Marduk και μετα μας λες για …aggressive…[/quote]
Δε μπορώ να ακούσω Black Metal με τίποτα γιατί τα φωνητικά είναι σα να βγαίνουν από τα σατανικά λαρύγγια υπηρετών του Σατανά και η μουσική είναι άθλια καθώς δεν ακούς τίποτα παρά μόνο έναν απίστευτα δυνατό και γρήγορο/κάφρικο ήχο που είναι σαν πιάτα που σπάνε :lol: