Νέες Κυκλοφορίες 2024

Εγώ σου προτείνω τα σοβαρά :stuck_out_tongue:

Νέο σινγκλάκι από Black Country Communion.

4 Likes

3 Likes
1 Like

gamo ti mpanagia me prolaves…

TI KOMMATARA , tous agapo toso poly

1 Like

Ερχεται και ep… μπομπα τα τραγουδια ως τωρα…

Επειδή είμαι μπόμπος μπερδεύτηκα τις προάλλες και αντί να ανεβάσω εδώ το νέο Yard Act, το έβαλα στις Καλύτερες Κυκλοφορίες (ή μήπως δεν μπερδεύτηκα;)

Και μαζί με αυτό, νομίζω πρέπει να πούμε και γι’ αυτό εδώ που βγήκε επίσης εχθές:

4 Likes

Ισοπεδωτικό, ακραίο και βαρύ. Χτίζει πάνω στο black metal υπόβαθρο του μια σκληρή ατμόσφαιρα με μια φωνή που κατεδαφίζει ότι βρεθεί όρθιο στο διάβα της.

murderfolk

4 Likes

Πρώτη φορά τους πετυχαίνω. Έχει πολύ ψωμάκι το κομμάτι.

Αυτό το είδαμε/ακούσαμε ή γκαζώσαμε και το προσπεράσαμε;

3 Likes

Δεν το ειχαμε δει, αλλα τωρα που το ειδαμε το προσπερναμε :stuck_out_tongue:

1 Like

δεν είδα να υπάρχει πιο πάνω…φοβερή γέφυρα, μέτριο ρεφρεν αλλά και πάλι Acceptαρα

2 Likes

Καλησπέρα καλησπέρα.

15 Likes

Αυτά είναι, ρε!!!

Το κομμάτι έχει απίστευτα Metallica vibes (ειδικά η εισαγωγή είναι 100% επηρεασμένη).

Σε αυτά που πραγματικά υποκλίνομαι στα παιδιά είναι α) οι εθιστικότατες φωνητικές μελωδίες και β) οι καταπληκτικές γέφυρες που γράφουν. Μεγάλοι παίκτες και στα δύο.

All in all, κομματάρα κι αναμένουμε τα καλύτερα.

6 Likes

Γαμαει :sunglasses:
…ο δισκος :sunglasses::sunglasses::sunglasses:

6 Likes

Πω, πω, πω, πω…

Τέτοια λέγε να ετοιμαστούμε για ξέφρενους χορούς με τον Νουρέγιεφ τον @RiderToUtopia.

2 Likes

Οσο το ακούω τόσο καλύτερο γίνεται… ( το Khirki παραπάνω)
Στα προτεινόμενα στο τιουμπ μου έβγαλε μια άγνωστη για μενα μπάντα (KITSA) και άκουσα το προτινόμενο παρακάτω τραγούδι απο περιέργια… Μια απο τις καλυτερες ανακαλύψεις του 24 . Αυριο θα ακούσω όλο το άλμπουμ το οποίο εχει ήδη βγει.

1 Like

Καλημέρες

2 Likes

Δεν το είχα πάρει χαμπάρι! :heart:

1 Like