Άντε γεια.
Πολυ ωραια κομματια με κλασσικο Pelican vibe - hyped!
Ο θεός με διάβασε, γέλασε, και πριν περάσει καν μία εβδομάδα, έκανε τα κουμάντα του… Κατά κάποιον τρόπο, το προκάλεσα, άρα θα έπρεπε να με ευχαριστείτε ξργ
Μια χαρά εθιστικό το νέο And Also The Trees βέβαια.
Μιας και μένουμε εις τα ποστπανς:
Οι death rockers The Wraith έπειτα από ένα ελπιδοφόρο ντεμπούτο (αποψάρα εδώ), τον χαμό του τραγουδιστή και την αδράνεια, επιστρέφουν για το σοφομορ που λενε και εις την αντιπερα οχθη με νέα φωνή. Πρώτες ακροάσεις από το δισκάκι, αφήνουν υποσχέσεις:
Επιτέλους.
Ναι μωρη μπαντάρα
Συνεχίζω, μόνος μου κοσμάρα, αλλά:
Οι Midnight επέστρεψαν αρχοντικά γαμώ την τρέλα μου, σε ένα σαρωτικό άλμπουμ που μπορούσε να περιγραφεί και ως “όλα τα καλά στοιχεία του '80s metal είναι εδώ, όσα λείπουν δεν μας ενδιαφέρουν” :
Νταξ, έχω εκφραστεί και πιο κόσμια για το άλμπουμ για όποιο ενδιαφέρεται:
Τέλος Απριλίου κλειδωμένο
Την προηγούμενη φορά δεν ήμουν ακροατής τους και θυμάμαι έλεγες ότι ήταν καταιγιστικοί. Τώρα θα πάω γιατί όντως είναι γαματοι
Νομίζω η προηγούμενη συναυλία τους μπαίνει στο προσωπικό μου top5 από club show που έχω δει ποτέ, σε ήχο, απόδοση, ενέργεια κοινού, όλα χάος. Άχαστοο
Ήταν μεγάλη συναυλία η προηγούμενη, αν δεν είχα βαρυστομαχιάσει και από τα πιτόγυρα προηγουμένως θα ήταν ακόμα πιο γαμώ
Τρελό back2back με Voivod τότε. Καλά τα λες, άλλη φορά μην τρως τόσο πριν το λάιβ, άκου το δίσκο, 26 λεπτά όλα σούζα
Πρωτη ακροαση
Εννοειται ξαναπαιζει στο ριπιτ
Εξακολουθεί να μου θυμίζει τον Τζόνι Ντεπ ο Πήτερ, σε προχωρημένη ηλικία.
7 χρονια μικροτερος ο Tagtren εν τω μεταξυ!