συνεχιζουμε
Μετά από δύο καλές ακροάσεις μπορώ να πω ότι το δισκάκι είναι φωτιά και λαύρα
Προσυπογράφω, θα ακούσω τον δίσκο μόλις ξεκολλήσω λίγο από τη δισκάρα των Priest
sylvaine ρεεεεε…ερχεται EP
Ναι ρε γμτ - αλλαγή κατεύθυνσης που δε με ξετρέλανε.
Εμένα δεν με χάλασε, έχει σκοτεινή ατμόσφαιρα που πείθει και ένα ωραίο 90’s feeling. Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με τη μπάντα. Cheers!
Βγήκε ολόκληρο το νέο Midas Fall και είναι απλά υπέροχο. Καταπληκτικές συνθέσεις με φοβερό συναίσθημα. Για μένα είναι σχεδόν σίγουρα ο καλύτερος τους δίσκος, καθώς και το ύφος στο οποίο κινείται είναι αυτό που προτιμώ.
Βασικά αυτός ο δίσκος είναι η απάντηση στην ερώτηση “τι δισκάρα θα είχαν άραγε βγάλει οι The Gathering αν δεν είχε φύγει η ατάλαντη από την μπάντα?”
Διαβάζω στο google, math rock/prog rock/post rock κ μπερδεύομαι. Τι φάση είναι αυτοί? Γιατί με ιντριγκάρει η αναφορά στους The Gathering. Αν κ δεν πιάνω το σχόλιο/αστείο(?).
Πιστεύω ότι είναι πολύ ηλεκτρονικοί για τα γούστα σου.
Το σχόλιο έγινε γιατί ο νέος δίσκος τους μου βγάζει ακριβώς το ίδιο συναίσθημα που μου έβγαζαν κάποτε οι The Gathering.
Για λάτρεις του pop-prog με λίγο από alt, οι Randezvous Point είναι το συγκρότημα που παίζει ο Baard Kolstad των Leprous. Συμπαθητικό, δεν θα αλλάξει κοσμοθεωρίες. Καλά, το κόνσεπτ είναι και λίγο boomerίστικο, και το έκανε και καλύτερα ο Moby το '16
Αν είναι σε φάση Souvenirs πάντως είμαι παραπάνω ψημένος.
Έντιτ. Κάποιο άλμπουμ που να είναι κοντά σε αυτό? Αν υπάρχει σύνδεση.
preordered
Πότε θα τους ξαναδούμε γτσμ
To Eleven είναι πολύ αγαπημένο άλμπουμ, βάζω να ακούσω με ανεβασμένες προσδοκίες!