Νέες Κυκλοφορίες 2024

συνεχιζουμε

:fire:

1 Like

Μετά από δύο καλές ακροάσεις μπορώ να πω ότι το δισκάκι είναι φωτιά και λαύρα

Προσυπογράφω, θα ακούσω τον δίσκο μόλις ξεκολλήσω λίγο από τη δισκάρα των Priest :sunglasses:

1 Like

sylvaine ρεεεεε…ερχεται EP

Καινούριο άλμπουμ από τον Marty Friedman στις 17 Μαΐου.

2 Likes

:wave:

3 Likes

Τι πετριά έφαγαν τούτοι εδώ ρε σεις;

Δεν μου αρέσει, νομίζω.

Ναι ρε γμτ - αλλαγή κατεύθυνσης που δε με ξετρέλανε.

Νέο Darkthrone 26/4 . It Beckons Us All ο τίτλος.

4 Likes
2 Likes

Εμένα δεν με χάλασε, έχει σκοτεινή ατμόσφαιρα που πείθει και ένα ωραίο 90’s feeling. Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με τη μπάντα. Cheers!

1 Like

Βγήκε ολόκληρο το νέο Midas Fall και είναι απλά υπέροχο. Καταπληκτικές συνθέσεις με φοβερό συναίσθημα. Για μένα είναι σχεδόν σίγουρα ο καλύτερος τους δίσκος, καθώς και το ύφος στο οποίο κινείται είναι αυτό που προτιμώ.

Βασικά αυτός ο δίσκος είναι η απάντηση στην ερώτηση “τι δισκάρα θα είχαν άραγε βγάλει οι The Gathering αν δεν είχε φύγει η ατάλαντη από την μπάντα?”

5 Likes

Διαβάζω στο google, math rock/prog rock/post rock κ μπερδεύομαι. Τι φάση είναι αυτοί? Γιατί με ιντριγκάρει η αναφορά στους The Gathering. Αν κ δεν πιάνω το σχόλιο/αστείο(?).

Πιστεύω ότι είναι πολύ ηλεκτρονικοί για τα γούστα σου.

Το σχόλιο έγινε γιατί ο νέος δίσκος τους μου βγάζει ακριβώς το ίδιο συναίσθημα που μου έβγαζαν κάποτε οι The Gathering.

Για λάτρεις του pop-prog με λίγο από alt, οι Randezvous Point είναι το συγκρότημα που παίζει ο Baard Kolstad των Leprous. Συμπαθητικό, δεν θα αλλάξει κοσμοθεωρίες. Καλά, το κόνσεπτ είναι και λίγο boomerίστικο, και το έκανε και καλύτερα ο Moby το '16

4 Likes

Αν είναι σε φάση Souvenirs πάντως είμαι παραπάνω ψημένος.

Έντιτ. Κάποιο άλμπουμ που να είναι κοντά σε αυτό? Αν υπάρχει σύνδεση.

6 Likes

preordered

Πότε θα τους ξαναδούμε γτσμ

:ok_hand:

3 Likes

To Eleven είναι πολύ αγαπημένο άλμπουμ, βάζω να ακούσω με ανεβασμένες προσδοκίες!

1 Like