Νέες Κυκλοφορίες 2024

@apostolisza8 σαν να τα σπασε λίγο το Haunted Plasma.

1 Like

Έχει πέσει δουλίτσα είναι η αλήθεια.

1 Like

Το “Aviary” ήταν ένας δύσκολος δίσκος, μιάμιση ώρα πειραματισμών. Τώρα με το “Something in the Room She Moves” η Holter νιώθω πως επέστρεψε σε πιο επικεντρωμένα μονοπάτια (για αρχή, η διάρκεια είναι μία ζουμερή αλλά διαχειρίσιμη μπουκιά 53 λεπτών).

Τέλος πάντων, για να μην μακρυγορούμε, το ομώνυμο από το νέο της δίσκο που κυκλοφορεί σήμερα είναι συγκινητικά όμορφο, με υπέροχη ατμόσφαιρα και λίγο noir σταγόνες, ωστόσο αυτό το γμμν το άταστο μπάσο με τα σαξόφωνα και τα φλάουτα, και την φωνάρα της, πόσο ωραία δένουν

2 Likes

Καινούριο σινγκλάκι από τους Answer.

Και από Beth Hart!

4 Likes

Εξαιρετικό. Σαν παραλλαγή από νησιώτικο και το βίντεο ξεχωριστό.

1 Like

Χοντρούληδες, για πάμε για λίγη γυμναστική μ’ έναν από τους δίσκους της χρονιάς.

2 Likes

Ερχεται και νέο άλμπουμ, μάλλον Απρίλη.

6 Likes
2 Likes

Νεο Τζαστις και τα δινει ολα, θα σεβεστε

2 Likes

4o single. 4/4 λέμε! Πάμε για πολύ καλό δίσκο. Θυμίζω ότι δύο από τα προηγούμενα singles που κυκλοφόρησαν είναι feat με Tatiana Shmayluk από Jinjer και Randy Blythe από Lamb of God.

To One Night το έχω λιώσει υπερβολικά πολύ. Insta classic.
Kαλα και το Generator :fire: :fire:

1 Like

Πολύ καλό post album, from Greece γράφει.

1 Like

ούτε που είχα πάρει χαμπάρι ότι βγήκε νέο Aristocrats, εδώ κι ενάμιση μήνα, και δεν το έχω δει πουθενά να αναφέρεται

3 Likes

Πολύ δυνατό early 90s βρετανικό doom.

2 Likes

Θα κολλήσει στη βελόνα του μυαλού.

@jonkyr πες του αρχηγού (σας) να ρίξει μια ματιά, μπας και θυμηθεί πως γράφονται τα ωραία τραγούδια. Και ας έχει μέσα σημείο που είναι βγαλμένο από το “Battle Hymn”.

2 Likes

Πολύ καλό μου φαίνεται στις πρώτες 2 ακροάσεις

Cheers και στον @apostolisza8

2 Likes
2 Likes

Πρωτον, αν κλεβεις δεν μετραει, ενταξει; Μην κλεβουμε.
Δευτερον, ειναι Αρχηγος ολων μας. Και δικος σου.
Τριτον, καθρεφτακι στα μουτρα σου.

1 Like

Τον γλεντησε καλα ο Wilsonαρας :sunglasses:

Καλο ειναι, το ακουσα κι εγω.

3 Likes