Νέες Κυκλοφορίες 2024

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Μόλις πήρα είδηση ότι φέτος κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Mike Vennart (τραγουδιστή και κιθαρίστα της μπαντάρας Oceansize). Έχει όνομα Forgiveness & The Grain και με μια γρήγορη ματιά δεν είδα να έχει γίνει αναφορά.

Voila ένα δείγμα:

3 Likes

Η Σούβλα Της Οργής…

Δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ των Scarcity και δυσκολεύομαι να κρύψω τον ενθουσιασμό μου.

4 Likes

Καλημερα, καλησπερα, καλη νοτσες!

1 Like

O πρώην κιθαρίστας των LLNN σε νέες περιπέτειες

Επίσης, σήμερα κυκλοφορεί ένα άλμπουμ που το περιμένω αρκετό καιρό, το σκοτεινό “The Hollow” της Keeley Forsyth, που ακούγεται σαν η Nina Simone να γεννιόταν στα '90s και αντί για jazz να άκουγε φανατικά Hausswolf, Jehhny Hval και λοιπές πειραματικές

Τέλος, το αναπάντεχο της ημέρας που είχε περάσει εντελώς under the radar, ο τρίτος δίσκος του αγαπημένου καουμπόυ της καρδιάς μας, του Orville Peck. Δεν έχω ακούσει ούτε νότα, αλλά ένα hype υπάρχει:

2 Likes

SUFFOCAAAATE

Summary

Δεν άντεξα - τα σπάει - όπως και το Don’t reach for me

1 Like

Θα πουμε και στο τοπικ αλλα τι κομματαρα ειναι το …

Νοτες σουηδιας

2 Likes

Πολύ γνωστό γκρουπ βέβαια οι Teramaze, κι όμως, παραδόξως δεν έχω ακούσει ποτέ.

Πέφτω προχτές πάνω σε αυτό και πατάω play.

Και οκ, στυλ που είναι χιλιοακουσμένο, σωστά; Κλασικό εμπορικό prog metal με αρκετά hard rock στοιχεία.

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ;

Και τί φωνάρα είναι αυτή;;

Στις 24 Μαίου κυκλοφορεί το νέο, 11ο άλμπουμ τους, και ξαφνικά ανυπομονώ.

4 Likes

Καλημέρα!

1 Like
6 Likes

Λοιπόν, οι Ulcerate έδωσαν και τρίτο single, ένα ακριβώς μήνα πριν κυκλοφορήσει το “Cutting The Throat Of God”.

Ίσως έχετε αρχίσει να σχηματίζετε μια ιδέα… Εγώ θα πω μόνο πως (και) το νέο άλμπουμ σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι Ulcerate είναι η top metal μπάντα σε αυτόν τον χωροχρόνο. Έρχεται σπουδαίος δίσκος.

8 Likes
5 Likes

Artsy-punkish συγκρότημα χάνει κυριολεκτικά τον ένα τραγουδιστή/κιθαρίστα και τον βρίσκουν κάμποσους μήνες μετά σε ημιπαρανοϊκή κατάσταση από την εξάντληση και τις ουσίες. Στην περίοδο ανάκαμψής του, γράφουν αυτόν τον δίσκο.

Πόσο πιο american culture μπορεί να είναι;

2 Likes

Ρε, θέλω να κλάψω με το πόσο θεϊκό είναι αυτό το συγκρότημα, αλήθεια

Άντε ρε μήνα πέρνα γαμώ

2 Likes

Που να ακούσεις και όλο το άλμπουμ.

Φτιάξε με…

Εντάξει, και τα εφτά τραγούδια βρίσκονται στο ίδιο κορυφαιο επιπεδο αλλα τα δυο αγαπημενα μου δεν εχουν κυκλοφορήσει…

Θα τα πούμε όλα τοτε!

1 Like
2 Likes