25 Οκτωβρίου το νέο άλμπουμ από τους περίφημους Teho Teardo & Blixa Bargeld και εάν δεν κάνω λάθος είναι το πρώτο μετά από το Nerissimo του 2016.
Ορίστε και ένα δείγμα…
Τώρα βλέπω πως κυκλοφόρησαν και ένα διπλό Live Album πριν ένα χρόνο περίπου.
Βλέποντας το όνομα του Blixa, είναι ευκαιρία να ακούσω επιτέλους και το τελευταίο από Einstürzende Neubauten
Καταπληκτικό νέο! Το Still Smiling του 2013 είναι σίγουρα ένα από τα διαμάντια της προηγούμενης δεκαετίας.
Προχώρα άφοβα με το καινούριο Neubauten!
ναι, καλησπέρα σας…
Πως και σας έχουν ξεφύγει οι Iress;
Doomgaze meets alt meets Deftones. Μοιάζουν πολύ ανερχόμενοι.
@Ktn που είσαι;
Αυτό φωνάζει Μαρίνης απο μακρια
EDIT: ωραιο ειναι
Λοιπόν σήμερα έχουμε αυτά τα πολύ διαφορετικά αλλά πολύ καλά άλμπουμ
Αυτό, τους Planet τους ξέρετε αλλά όχι έτσι:
Και η άποψη μου
Και αυτό (μοντέρνο metalcore)
Και η αντίστοιχη αποψάρα μου
Καλημέρες με μια σύνοψη της ημέρας, γιατί μάλλον είναι από τις πιο δυνατές της χρονιάς.
Τεράστιοι Touche Amore συνεχίζουν να επεξεργάζονται τον ήχο τους και να προσφέρουν τραγουδάρες σε ένα μελωδικό emo/hardcore δίσκο που πρέπει να ακουστεί (όπως όλοι στη δισκογραφία τους)
Να τα ξαναπώ για τους Doedsmaghird; Avant-garde of the highest order
Το νέο Oranssi Pazuzu μάλλον είναι ένα από τα πιο σφιχτά και συντριπτικά της δισκογραφίας τους. Πάνε το psych/extreme metal τους σε νέα επίπεδα χάρη στο noise και το kraut, μαζί με μια φοβερή αισθητική άποψη γενικότερα.
Συμπαθητικός Myles, ανασαίνει ηλεκτρικά από την πρέσσα των ΑΒ
Το νέο Offspring ασχολίαστο
Οι Chat Pile μετά από ένα πολύκροτο ντεμπούτο πάνε να εκμοντερνίσουν το σάπιο noise rock τους και μάλλον θα συζητηθούν εξίσου εκ νέου:
Δυο από τους crust/d-beat/raw-punk τιτάνες που σπαμμάρω αρκετά, οι μυθικοί Life από Ιαπωνία και οι underground ήρωες Destruct από το Richmond έβγαλαν απρόσμενα νέο split, και ΘΕΡΙΖΕΙ και είμαι ευτυχισμένος
Για τους τεράστιους Envy, τι να πω, κανείς δεν παίζει τόσο συναισθηματικά όσο αυτοί και ας συνεχίζει να μου κάθεται κάπως η post-rock στροφή τους
Α, νέο 7ρι από Stiff Richards, 3 λεπτά από το καλύτερο πανκροκενρολ που θα ακουσετε φετος, απο μια απο τις καλυτερες μπαντες του σημερα.
Bonus:
Ρίξαμε μια πρόγευση στο τελευταίο Underground Express δια χειρός @ManosOrff, αλλά αφήνω απλά το σύνδεσμο, για να ιντριγκαριστείτε με αυτό το avant/experimental-post/κάτι/πανκ ή και όχι με άκρως πολιτικοποιημένο κονσεπτ, τα άλλα σε αναλυτικό ριβγιού.
Αυτά, πάω να βάλω δεύτερο καφέ.
Πάλι καλά που άκουγες Offspring πριν 10 χρόνια λέω εγώ και σε έπιασαν σε ευαίσθητη ηλικία, γιατί ασχολείσαι ακόμα μαζί τους για κάποιον λόγο , και μου θυμισες να ακούσω το Supercharged στα λεωφορεία και τα τρένα στον δρόμο προς την δουλειά. Μου έφτιαξες τη μέρα! Μια χαρά ο δίσκος προς το παρόν, σίγουρα καλύτερος από τους προηγούμενους 2.
Και πριν 20 μην σου πω, μην τα θυμάσαι και λάθος, άσε που πριν δέκα δεν ήταν τόσο ευαίσθητη η ηλικια μου.
Ε μου αρεσει αυτή η μουσική κύριε πρόεδρε, κρίμα που αυτή η μπάντα αδυνατεί να το προσφερει εδώ και χρόνια, αλλά τις δίνουμε τις ευκαιρίες μας ποτέ δεν ξέρεις.
Μια χαρα εδωσαν δυνατες στιγμες και στους τελευταιους 2 ρε προβοκατορες, απλα δεν ηταν ολοκληροι οι δισκοι σε γαματο επιπεδο, οπως μας ειχαν συνηθισει (πολυ) παλια ουτε ειχαν φυσικα τοσο ψηλες κορυφες.
Άκουσε κανείς το νέο GY!BE? Εντυπώσεις;
Με μια πρώτη ακρόαση λίγο χλιαρό λίγο βαρετό το βρήκα αλλά είναι η πρώτη εντύπωση αυτή.
Εμενα μου φαίνεται πολύ καλό και γεμάτο καρδιά!
Και απ’ ό,τι πήρε το αυτί μου έχει και μήνυμα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους ε;
Τον τιτλο μονο να δεις, θα καταλαβεις.
Δεν την πάλεψα να το ακούσω ολόκληρο, σε 2 δόσεις κ μου φάνηκε ότι εγώ έκανα την υπέρβαση κ όχι το άλμπουμ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να κάνειο Βικότνικ. Τουλάχιστον δεν το έβγαλε σαν Dhg, ήδη το τελευταίο δεν μπόρεσα να το ακούσω, αν έβγαινε με αυτό το λόγκο θα ήταν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο…