Ουτε εμένα μου πολυάρεσε και είχα high hopes . Παντως μιλάμε για μια ακρόαση θα του δωσω και άλλες ευκαιρίες.
Ναι, αλλά θυμάμαι πιο πιτσιρικάς όταν άκουγα ένα άλμπουμ κ γούρλωνα τα μάτια κ με έπιανε από τον σβέρκο. Πέρα από το ότι έχουμε ακούσει πολύ μουσική πλέον, μπαίνουμε κ σε ένα τριπάκι “δως του μωρέ λίγες ακροάσεις ακόμα κ θα σου αρέσει” το οποίο ναι μεν ισχύει για κάποια άλμπουμ αλλά δεν θέλουμε να παραδεχτούμε ότι κάποια άλμπουμ δεν είναι για μας πολύ απλά. Όχι ότι δεν μπορεί να κάνω κωλοτούμπα σε κάποια φάση, δεν έχω κάποιο θέμα να το παραδεχτώ αλλά αν δεν μπορώ να το ακούσω έστω μια φορά ε τότε υπάρχει πρόβλημα.
Για εμένα ήταν ψιλό αντίθετη εμπειρία. Παλιά ακριβώς επειδή τα κουκιά ήταν μετρημένα και αγοράζαμε πιο λίγα από αυτά που θέλαμε, η αγορά κάθε αυτή σήμαινε πως έδινες σε ένα δίσκο ακροάσεις είτε σου άρεσε είτε όχι. Για εμένα πχ το άλμπουμ που εκτίμησα έτσι ήταν το The More Things Change καθώς τα μοντέρνα στοιχεία με growl φωνητικά δεν ήταν το φορτε μου, τουλάχιστον στα late 90s. Αν το άκουγα απλά σε stream πιθανώς να το προσπερνούσα. Το ότι ήταν το μόνο καινούργιο άλμπουμ στη δισκοθήκη μου για 2-3 βδομαδες με «υποχρέωσε» να το ακούσω περισσότερες φορές, να εξασκηθεί το αυτί σε κάτι νέο (για εμένα) και τελικά να το εκτιμήσω.
On topic:
Αρρωστο
Καλά σαπίσματα
Οι του σύγχρονου ακραίου (death, black, hardcore απ’ όλα έχει) δώστε καμιά ακρόαση, είναι ωραίος δίσκος. Προτεινόμενο κομμάτι για να πάρετε ιδέα το Consanguinity.
Απλά ωραίος? Αυτό ακούω τώρα για εκατοστή φορα !! Μου χει παρει ο σκάλπ !
Υπάρχει επίσης ένας άλλος Ντεθ δίσκος που κυκλοφορεί 3-4 μέρες τώρα εκεί έξω
που είναι εξίσου (ή ακόμα περισσότερο ? ) γαμηστερός !! Θα του δώσω καμιά 20αρια
χιλιάδες ακροάσεις ακόμα και αν δεν το έχει ποτάρει κανείς μεχρι τότε θα το κάνω εγώ !
Ακουσε κανείς νέο Ensiferum??
Το συγκεκριμένο είναι λίγο επος(κατα τη γνώμη μου)
Εχει παρει κανενας σας πρεφα τι ΔΙΣΚΑΡΑ κυκλοφορησε ο Jerry Cantrell?
Ομολογω οτι δεν παρακολουθω και καθε τοπικ στο φορουμ, αλλα δεν το ειδα να αναφερεται πουθενα και ειναι κριμα. Καλα το ομωνυμο I Want Blood ειναι απλως ανατριχιαστικο. Αλλα δεν υπαρχει καμια μετρια στιγμη στο αλμπουμ, ειναι ολο φανταστικο.
There you go
Εννοουσα στο φορουμ, αλλα οκ.
Δεν πολυμπαινω στο site να πω την αληθεια.
Ας διαβασω την κριτικη βεβαια. Περιμενα απο τον Παντελη να εχει γραψει εστω κατι
Δεν έχω ακούσει ακόμα τον δίσκο λόγω χρόνου δυστυχώς, αν και είχα την ευκαιρία. Θα επανορθώσω.
Και το album…