χαχα έλιωσα.
ντάξει τέλος εξαρτάται η περίπτωση του καθενός και πως το βλέπει ο καθένας…άμα έχεις ξανθό απαλό και ίσιο μαλλί και σου ρχονται όλες και είναι συνέχεια από πάνω σου να σου λένε τι ωραίο μαλλί που χεις εννοείτε το αφήνω μακρύ 8)
Αχχ έχεις ολόισιο μαλλί, πως το καταφέρνετε ρε σεις ? και εμείς παιδευόμαστε με τα ισιωτικά χαχαχα…φαντάζομαι περίπου πως είναι…
σαν αυτό ας πούμε…
[SPOILER][/SPOILER]
θα μπούμε σ’αυτό το θρεντ για να συνεχίσουμε το θέμα; το φερε το θέμα γιατί μιλάμε για μαλλιά. anyway:)
@silentwinter: τέτοιο πράγμα απλά σε κοντό (προς το παρόν).
οχι, οχι, απλως τεκμηριωσα την υπεροχη των μακριων, χι.
εσενα θα σε βαλω να ορκιστεις στους μανογουαριορς για να σιγουρευτω οτι δεν θα κανεις απερισκεψια
μουαχ:p
Είναι ανησυχητικό που τις τελευταίες μέρες (στην πραγματικότητα αφότου είδα το Eternal Sunshine Of The Spotless Mind πριν κάνα μήνα, απλά [I]κυρίως [/I]αυτές τις μέρες) μου έχει καθίσει η ιδέα για μία νέα απόπειρα σαν αυτή:
[SPOILER]
ή
(στην πραγματικότητα κυρίως το πρώτο)
[/SPOILER]
Την τελευταία φορά που μου μπήκε μια ιδέα τη γυρόφερνα ενάμιση χρόνο στο κεφάλι μου, μέχρι που πήρα την πρώτη απόφαση να αλλάξω χρώμα μαλλιών. Και μιας και δε σκέφτομαι βαφή, αλλά χρωμογαλακτώματα στα οποία το φυσικό χρώμα επανέρχεται εύκολα και με τα οποία πλέον έχω εξασκηθεί, με κόβω να ενδίδω στο τέλος… :lol:
ΕΕΕπίσης, αναφορικά με τα προηγούμενα ποστς: ΜΗΝ ΚΟΥΡΕΥΕΣΤΕ! Ναι, είναι κάπως άβολα τα μακριά μαλλιά, θέλουν περιποίηση κλπ, κλπ. Όμως δεν είστε περισσότερο μάγκιες να καταφεύγετε στις ψαλίδες ούτε εμείς λιγότερο φυγόπονες να τα διατηρούμε. Με αυτή τη λογική, ας τα ξυρίσουμε κι εμείς- άβολα είναι. (ΝΟΤ)
Ωραία και τα 2!
Το κακό σε αυτά τα έντονα χρώματα είναι ότι μετά από λίγο καιρό ξεβάφουν και γίνονται άσπρα
Bγαίνει χρωμογαλάκτωμα σε μπλε χρώμα??
Έχω την αίσθηση ότι κάπου έχει πάρει το μάτι μου και μπλε. Δεν είμαι τόσο σίγουρη όμως αν θα υπάρχει ποικιλία στις αποχρώσεις και πολύ φοβάμαι ότι θα κυκλοφορεί μόνο κάνα γαλάζιο-μπαμ, κι αντίστοιχα κάνα λαχανί !
χα. τώρα κατάλαβα τι εννοούσες